eres23 23.08.06, 21:51 Wiem, że dla większości urlop to już... prehistoria, ale ja dopiero się wybieram. Los padł na Łazy - jeszcze tam nie byłam. Będę wdzięczna za Wasze opinie. Czy w ogóle warto tam jechać po sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: środkowopomorzanin Re: Łazy. Kto był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:08 Uważam, że jak nad polskim morzem nie ma pogody - czyli brak na niebie słońca to nie warto tam jechać. Cała radość bycia nad Bałtykiem polega na tym, że ciepło i słońce dają radość życia. Jak tego brakuje to jest tam istne wygwizdowo i panuje smuciarska atmosfera. Mieszkałem wiele lat w Koszalinie i często bywałem w Mielnie, Unieściu i Łazach. Życie w tym miejscowościach kwitnie tylko jak jest CIEPŁO i SŁONECZNIE. A jak tego nie ma to lepiej pojechać gdzieś indziej. Gdzie, to już temat szeroki do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_gucia Re: Łazy. Kto był? 24.08.06, 10:29 Ja byłam w Łazach jakies 5 lat temu na koniec sezonu przełom sierpnia i września. Pogoda była średnia po kilku "wycieczkach" do Koszalina, Mielna i innych okolicznych miejscowości nie było co robić. Jedynym ratunkiem było kino ale ile mozna codziennie i po dwa razy ;)). Jezeli szukasz oazy spokoju to strzał w 10. Zwłaszcza po sezonie, nie wiem jak wtedy z jedzeniem ........ nie wiem tez do kiedy kino czynne. Miejscowość cicha i spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliw Re: Łazy. Kto był? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.08.06, 11:55 miejscowość cicha, spokojna nawet w sezonie szczególnie mieszkająć na końcu Łaz ,wiecej atrakcji bedzie o tej porze Unieściu , Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łazy. Kto był? 24.08.06, 22:09 Dobrze se te Łazy majom forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=40651986&a=41368790 Możno konkurs tyż wygrajom. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Łazy. Kto był? 25.08.06, 13:24 Ja bylam w lazach chyba 6 lat temu i wspominam to miejsce z sentymentem, bo pojechalam tam z paczka wspanialych znajomych, codziennie imprezowalismy na plazy do poznej nocy i mielismy wiele fantastycznych przygod. Natomiast gdy jedziesz tam sam, to jest to raczej nudna miejscowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Łazy. Kto był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:16 jestem tam co roku!:) super miejscowosc-ale za bardzo nie ma co robic:)no chyba,ze sie ma duza ekipe:) do +(lub - ) tej miejscowosci nalezy zaliczyc cisze i spokoj- to jest przeciwienstwo mielna! Odpowiedz Link Zgłoś