Dodaj do ulubionych

Jutro mam rocznicę ślubu

25.08.06, 11:11
Słuchajcie moi drodzy jutro mamy z moim małżonkiem 10 rocznicę ślubu chciałabym zorganizować mu jakąś niespodziankę np. kolację w jakiej przytulnej restauracji z dobrym jedzonkiem czy ktoś mółby mi polecić taki lokal we Wrocławiu...
Obserwuj wątek
    • guarana83 Re: Jutro mam rocznicę ślubu 25.08.06, 12:07
      ciekawe czy on o tej rocznicy pamięta,ehh
      • kobieta1973 Re: Jutro mam rocznicę ślubu 25.08.06, 12:10
        Wszystkiego najlepszego z okazji 10 letniego stażu!
        A nie lepsza była by kolacyjka w domu, przy świecach i z finałem w sypialni?
        Moglibyście spędzić romantyczny wieczór i noc?
        • Gość: mąż Re: Jutro mam rocznicę ślubu IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 25.08.06, 12:12
          kobieta1973 napisała:
          > A nie lepsza była by kolacyjka w domu, przy świecach i z finałem w sypialni?
          Lepsza.
    • karioka111 Re: Jutro mam rocznicę ślubu 25.08.06, 13:48
      Dzięki bardzo za odpowiedz i zyczenia , romantyczną kolacje przy swiecach zakończoną upojną nocą mam co rok , właśnie dlatego w tym marzy mi się coś innego aczkolwiek z tym samym zakończeniem ... aha guarana ja nie daje mojemu mężowi zapomnieć o rocznicach naszego slubu pozdrawiam wszystkich
      • jakis.ktos karioka111 25.08.06, 13:52
        chyba byłyśmy chyba w tej samej szkole dla żon :)) ja maojemu tez nie daje zapomnieć ani o rocznicach ani o zadnych tam urodzinach świętach itd....
        • karioka111 Re: karioka111 25.08.06, 14:19
          Myślę że w tej szkole kształciło się dużo kobitek , niestety jeśli chodzi daty i rocznice faceci blokują sie, chyba nie przywiązują do tego uwagi , no ale właśnie po to miedzy innym maja nas może którys z męzczyzn powie jak to jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka