wiwany 30.08.06, 10:28 wiadomo komuś co tam grzebią ? bodaj 2 lata temu odcięto ja palisadka i faszyną od Odry pewnie w celu unikniecia wahań poziomu wody.obecnie rozryto.zmian koncepcji ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrianwro Re: zatoka Gondol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.06, 14:04 Jest czyszczona. A Dutkiewicz kiedyś w TEDE wspominał że ma być przystosowana do rowerów wodnych czy innych łajb. Odpowiedz Link Zgłoś
mevko Re: zatoka Gondol 02.09.06, 17:18 Na Odrze nie ma zycia. Moj chlopak uswiadomil mi to, gdy przyjechal "z zagranicy" odwiedzic nasze miasto. I bum! rzeczywiscie- wielka rzeka, tyle odnog a lodeczek czy innych lajb brak! Nikt ze Lwowa nie znal sie na zegludze, chyba w tym problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianwro Re: zatoka Gondol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.06, 20:05 Ja byłem w szoku po powrocie z Pragi i ich biznesu wodnego. Łodzie , łódeczki , rowery wodne i inne cuda, na szczęscie u nas chyba wkoncu też coś idzie w tę stronę.Stateczków jest sporo, mam nadzieje że z tą zatoką to faktycznie realizacja słów Dutkiewicza. Pomiędzy mostem Uniwer. a Pomorskim powstaje Marina. W okolicach wyspy Słodowej ma powstać przystań kajakowa....... Wypożyczalnie też są. Idzie ku lepszemu , tylko niech tępo podkręcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwan Re: zatoka Gondol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.06, 11:01 to chyba cos wiecej niż czyszczenie-idzie ostro pogłębianie.czy zatem nowa przystań do której moga przybijac "jednostki" typu Gucio ?? Odpowiedz Link Zgłoś