Gość: Konrad I IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 20:59 Pozakładam kolegom wątki, bo zauważyłem na moim że pojawiła się taka potrzeba... A więc Mariusz Drężek, mili Państwo! Start! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malfina Re: MARIUSZ DRĘŻEK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.01, 00:58 Rozumiem ze to tak do towarzystwa, zeby samemu do warszawskich kawiarenek juz nie chodzic... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: MARIUSZ DRĘŻEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 18:46 Do Mariusza Drężka:))))))) W sobotę (tj. 4.11.2001r.) bylam na "Balladach Morderców" i widziałam co się z Panem działo. Nie wiem dlaczego, ale muszę powiedzieć że i tak było FENOMENALNIE!!! Chociaż strach było myśleć co by się stało przy "O'Maley's Bar"... ale na szczęscie... "Ballady Morderców" nie mogłyby istnieć bez Pana głosu...no chyba że Nick Cave by śpiewał...ale hmmmmm....rozmarzam się. Koniec. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaguś Re: MARIUSZ DRĘŻEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 21:14 Hmmm... następny, który zdradza nasz poczciwy Teatr Polski...:))) mam nadzieję, że pan podobnie jak Konrad nie zamierza do Warszawy wyemigrować na stałe? Bez Was we Wrocławiu byłoby baaaardzo smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: MARIUSZ DRĘŻEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 21:31 To raczej Ich Teatr zdradza.Ta emigracja to konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD Re: MARIUSZ DRĘŻEK IP: *.studio.tpi.pl 10.11.01, 11:24 Drezek ma klase i styl.W Warszawie nie zginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: MARIUSZ DRĘŻEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.01, 19:19 Tia...robota w wielkim miescie sie zawsze znajdzie... Jesli nie w teatrze to w pierwzym lepszym McDonaldzie prawda? -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: MARIUSZ DRĘŻEK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.01, 23:18 > Tia...robota w wielkim miescie sie zawsze znajdzie... > Jesli nie w teatrze to w pierwzym lepszym McDonaldzie > prawda? Hmmm... Jakby tak Mariusz D. hamburgery i inne WiesMaki sprzedawal... W tym swoim pieknym futerku... Ech, piekne by bylo zycie, piekne... ;-) I to niekoniecznie dlatego, ze jakos szczegolnie przepadam za hamburgerami... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś