Dodaj do ulubionych

Alladyn ul. Odrzańska

07.09.06, 18:44
Witam mam pytanie , otóz dziś najprawdopodobniej zatrułem się w tej
knajpie(chociaz jadłem tam wiele razy -wczesniej wszystko bylo swieze i
smaczne ) chciałbym zapytac , czy ktoś moze miał podobne problemy (żołądkowe i
nie tylko) po wizycie w tym miejscu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: miuska Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: *.dialog.net.pl 08.09.06, 10:46
      w środę (6 września) w tej knajpie były moje znajome, po wyjściu dwie z nich źle
      się czuły... obydwie miały problemy z żołądkiem... jedna z nich wyglądała
      naprawdę nieszczególnie... myślałam,że to po prostu z przejedzenia... ale po
      Twoim poście widzę,że coś złego dzieje się w tej knajpie... nie byłam tam i
      pewnie będę ją omijała szerokim łukiem... pozdrawiam
      • quonio Re: Alladyn ul. Odrzańska 08.09.06, 10:50
        SANEPID jest od zgłaszania takich przypadków i może faktycznie to zrób, bo jak
        się coś tam psuje, to za tydzień może załatwić kogoś na amen.
        • robot.obibok Re: Alladyn ul. Odrzańska 08.09.06, 12:42
          własnie zgłosilem to do sanepidu.
          • Gość: miuska Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: *.dialog.net.pl 08.09.06, 12:50
            moja koleżanka również będzie rozmawiała z sanepidem...
            • Gość: larry king Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: *.iitd.pan.wroc.pl 08.09.06, 15:46
              tez raz tam jadłem co oprawda nie zatrułem sie ale wyczuwałemze cos z tym
              jedzeniem nie tak chyba najgorszej jakosci komponenty sa i stare czyli najtaniej
              kupowane
              • xsatanistax Re: Alladyn ul. Odrzańska 08.09.06, 16:02
                a ja jadłem tam nieraz. bardzo mi smakowało i mam nadzieję, że osoby
                poszkodowane szybko wyzdrowieją a lokal nie zostanie zamknięty.
                • quonio Re: Alladyn ul. Odrzańska 09.09.06, 16:28
                  Spokojnie, nie zamyka się knajp tylko dlatego że ktoś się tam zatruł. Zrobią im
                  kotrolę, walną jakąś karę za syf panujący i będzie dobrze pod warunkiem że
                  sobie właściciel weźmie do serca to wydarzenie. Jak nie to pewnie w końcu ktoś
                  ich zaciągnie do sądu.
                • robot.obibok Re: Alladyn ul. Odrzańska 09.09.06, 16:29
                  widzisz Alladyn powinen poniesc kare za to,ze chcial pojsc na skroty i mnie
                  oszukac.Skoro płacę im za usługe wymagam aby byla wykonana prawidlowo..Skoro
                  ktos oszukuje-powinen poniesc tego konsekwencje.
                  • Gość: milupa Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: *.akron.net.pl 09.09.06, 21:08
                    Przez długi czas bardzo lubiłam tę knajpkę, ze względu na klimat i pyszne
                    jedzonko w przyzwoitych cenach. Nie dalej jak jakieś dwa miesiące temu wybrałam
                    się tam z rodzicami i jedzenie mi po prostu nie smakowało, było jakieś inne niż
                    zwykle(zrzuciłam to na karb swojego widzimisię tymbardziej, że rodzice nie
                    narzekali), ale klimacik jak należy i przemiła obsługa, więc...
                    Miesiąc później trafiliśmy tam z moim chłopakiem i tym razem to moja porcja była
                    ok, a jemu nie smakowało. Poza tym kelnerki jakieś nowe, niezainteresowane
                    klientami za cholerę. Czekaliśmy ok 30 minut na jedzenie, ale na rachunek tak
                    długo, że wreszcie sami po niego poszliśmy i pierwszy raz nie zostawiliśmy ani
                    grosza napiwku, bo naprawdę NIE BYŁO ZA CO. Na razie się tam nie wybieram...
                  • lillalu Re: Alladyn ul. Odrzańska 10.09.06, 02:19
                    Ja tam nic nie jadłam, tylko paliłam faję wodną. Łatwo jest się zatruć żarciem w
                    knajpach, gdzie ludziska konsumują kilka nocy z rzędu ten sam gyros, a obsługa
                    bawi się równie ciekawie, jak sobotnio-niedzielni imprezowicze.
                    • fsou Re: Alladyn ul. Odrzańska 10.09.06, 17:44
                      W Alladynie jedzenie zawsze jest sredniej jakosci - stad takie, a nie inne ceny. W 9 na 10 przypadkach sie nie zatrujesz, ale juz 10-tym razem - tak.
                      • Gość: marta Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.06, 18:27
                        Jadłam już tam nie raz, i nigdy się nie zatrułam, ani nic w tym stylu. Ale
                        faktem jest, ze jak było hm... gdzieś pod koniec sierpnia to pierwszy raz
                        jedzonko "mi nie podeszło". Az się sama zdziwiłam ... Mam nadzieję, ze był to
                        jeden jedyny raz, bo uwielbiam tą kanjpkę :). A do tego dochodzi fakt, że coraz
                        częściej jest brak wolnych miejsc, ehh...
    • Gość: zatruty Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:25
      jakies 2 miesiace temu jadlem ze znajomymi w tej knajpie. wszyscy trzej niezle
      sie zatrulismy. wiecej tam nie pojde.
      • Gość: mandi.ole Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: *.range86-136.btcentralplus.com 10.09.06, 18:32
        Moj chlopak 2 dni z domu nei wychodzil po tym, jak odwiedzilismy Alladyna w
        zeszlym roku. Juz wieczorem czul sie nieszczegolnie, tez myslalam,ze sie
        przejadl. Zaczelo sie w nocy i tak sobie chorowal dwa dni.
        Moja noga tam wiecej nie postanie.
        Choc podobal mi sie pomysl z piwem, ktore dostawalo sie za friko.coz...
    • nat.wroclaw Jestem pod wrażeniem ... 10.09.06, 18:44
      Aż tak bardzo zależy ci na zdyskredytowaniu akurat tego konkurenta, że
      zatrudniłeś sztab znajomych do pomocy? Może cała twoja listo kontaktów w gg
      wypowie się w tym wątku, opisując mrożącą krew w żyłach historię o próbie
      usmiercenia gości tego lokalu?

Echh grube nici, którmi szyjesz te intrygę. Grube i obrzydliwe.
      • robot.obibok Re: Jestem pod wrażeniem ... 10.09.06, 19:28
        Ty oczywiscie wszedzie weszysz podstep jak stereotypowy Polak(jasne wykonuje
        czarny PR dla konkurencji <lol> )Gdybym był pracownikiem konkurencji chyba nie
        logowałbym sie na tym nicku prawda?Chcialem uzyskac informację na temat tego
        lokalu ktory obdarzylem zaufaniem, a zostalem oszukany po jakims czasie.I gdyby
        chociaz jedna z osob ,ktore odpisaly na moj post zawiadomiła w pore Sanepid -byc
        moze nie doszloby do kolejnych zatruć.
        • milupa2 nie znam gg robota:) 11.09.06, 00:37
          Choć to zabawne, jak nasze nicki się wiążą:), a Alladyna bardzo lubię i po
          prostu mi żal, że się knajpa zchrzaniła. Jak widać, to nie tylko moje wrażenie.
          Poza tym niczym się tam osobiście nie zatrułam, a zwyczajnie mi nie smakowało
          ostatnimi razy. I już- żadnego spisku.
          • Gość: hej Re: nie znam gg robota:) IP: *.20.54.194.generacja.pl 11.09.06, 09:39
            Bywam w tej knajpce dosyc czesto na face wodnej i jedzonku ze znajomymi i
            jeszcze nie zdarzylo nam sie czymkolwiek zatruc. Sadze,ze sa to pojedyncze
            przypadki, bo zawsze cos takiego predzej,czy pozniej musi sie komus
            przydarzyc :) Pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: Alladyn ul. Odrzańska IP: 78.9.154.* 17.08.14, 21:21
      OBRZYDLIWY FAST FOOD NIE DA SIĘ ZJEŚĆ I BRUDNO !! NIE JEDZCIE W TYM LOKALU BO MOŻE WAM COŚ SIĘ STAĆ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka