unnament 11.09.06, 12:26 Mam pytanie. Co sie takiego stalo we Wroclawiu, ze od ok. 6 rano do teraz jezdza pojazdy na sygnale? Slysze je non-stop od ok. 6 godzin. Wie ktos cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalimera6 Re: Co sie dzieje? 11.09.06, 12:30 bo jest poniedziałek :) poniedziałek jest dniem, kiedy najczesciej dochodzi do zawałów serca. Spowodowane jest to tym, ze ludzie cały tydzień zapierdzielają, potem łikendują, no i bach w poniedziałek... zgadywałam... bo moze cos sie stało, ale jakis lekarz sie kiedys wypowiadał o tych zawałach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronek Re: Co sie dzieje? IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.06, 12:31 ja wiem ale nie powiem ;) -a o jakie pojazdy na sygnale sie denerwujesz,bo pod moim domem jeżdża karetki -w pobliżu szpital Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Bo inaczej nie da się przejechać przez korki IP: *.e-wro.net.pl 11.09.06, 12:40 bo do Wrocławia przyjechał .... Prezydent RP Lech Kaczyński! ale tylko na chwile , zobaczy czy we Wrocławiu czarne to czarne i białe , to białe i zaraz wraca do stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś