Dodaj do ulubionych

Obowiazkowe szkolenia !!!!!!!!!

16.09.06, 17:59
Jestem za tym aby kierowcy autobósów i tramwajów przeszli obowiazkowe
szkolenie savoir vivre (dobrego wychowania) bo dzis spotkałem sie z głupota i
to powazna w wyniku czego mam uszczerbek na zdrowiu prosze o komentarze !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: Obowiazkowe szkolenia !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.06, 19:18
      Ostatnio jechałem 14,starsza pani motornicza kopciła w czasie jazdy papierosy
      jak parowóz,popielniczka (puszka po rybach)na pulpicie.Tak wygląda po części
      stan MPK we Wrocławiu.
      • Gość: kit16 Re: Obowiazkowe szkolenia !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 16.09.06, 20:21
        Jasne ze tak wyglada nasze MPK a zwłasza stare tramwaje bo juz te nowe sa w
        lepszym stanie i motorniczowie zarówno kobiety jak i mężczyzni zbaja o nie :) a
        o stare nie :)
    • leo19 Re: Obowiazkowe szkolenia !!!!!!!!! 16.09.06, 19:28
      Ja zaś byłem dziś świadkiem nadzwyczajnej uprzejmości jednego z kierowców. Do
      autobusu 139 wsiadła dziewczyna, lamentując, że w poprzednim autobusie tej linii
      zostawiła bardzo ważną teczkę (m.in. ze świadectwem maturalnym). Kierowca
      połączył się z dyspozytorem i poinformował o sytuacji, niestety próby wywołania
      kierowcy tamtego autobusu zakończyły się fiaskiem. Wtedy poinstruował pasażerkę,
      gdzie i kiedy może złapać poszukiwaną brygadę, a także podał jej numer do
      dyspozytora zaj. IX, mówiąc, że jest szansa, iż do niego trafi zguba po zjeździe
      do zajezdni. Wprawdzie autobus, którym jechaliśmy zlapał przez te wszystkie
      zabiegi parę minut spóźnienia, ale nikt nie narzekał. Wysyłanie takich kierowców
      na "obowiązkowe szkolenia" byłoby dla nich obrazą.
      • Gość: kit16 Re: Obowiazkowe szkolenia !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 16.09.06, 20:20
        Chodziło o to aby wysłac tych na których sa skargi czeste ze sa nie uprzejmi i
        tym podobne bo oczywiscie inni sa ok nie narzekam :)
      • wielki_czarownik Niesamowite 16.09.06, 22:03
        Człowiek ów powinien dostać nagrodę jak się patrzy. Może byś wysłał maila do MPK podając jakieś parametry, aby go namierzyli?
        • Gość: gosc Re: Niesamowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 00:47
          A ja osytatnio jechalem linia 134 kierowca byl bardzo uprzejmy i grzeczny nie
          wszyzcy sa tacy zli o tych dobrych tez trzeba pisac a bylo to w poniedzialek
          jechal on wozem 8047 pozdrowka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka