Dodaj do ulubionych

Dla Gazety

17.09.06, 20:59
Niech się w końcu zacznie ta kampania wyborcza. Brak konkurencji popsuje
Dutkiewicza;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gaj Brawa dla Dutkiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.06, 08:52
      i niech tak się stanie 12 listopada.
    • map4 Re: Dla Gazety 18.09.06, 09:51
      Ricardo - jak zwykle - dał czadu. Skromnie raczył stwierdzić, że wyniki są takie
      jakie są, bo on nie zaczął się jeszcze reklamować.

Może i ma rację chłopina ... jak się po mieście rozniesie, że Ricardo znowu
      rusza w trasę koncertową po Wrocku, to nam ankietowani ze śmiechu poumierają.
      • Gość: Oktoberfest Ricardo ruuuleeeez!! :P IP: *.akron.net.pl 18.09.06, 10:12
        Ryszard Czarnecki

Samoobrona, europoseł

"Sondaż przeprowadzono w zeszłym tygodniu, gdy nie mówiło się o moim starcie.
        Partia zaproponowała mi kandydowanie w sobotę, teraz wyniki byłyby dla mnie
        lepsze. Jeśli zdecyduję się na start, przejmę elektorat PiS-u i LPR. Wtedy
        mógłbym się zmierzyć z Rafałem Dutkiewiczem w drugiej turze."

Rozsadziło mi nadgarstki! :)))) zrewanżuję się więc małą parafrazą:

"- Wiesz co robi ten Ryś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa.
        To jest Ryś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym Rysiem? My
        otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i
        to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest
        Ryś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na
        świeżym powietrzu i co się wtedy zrobi?
        Hochwander: Protokół zniszczenia...
        Miś: Prawdziwe pieniądze zarabia się tylko na drogich, słomianych inwestycjach.

• Gość: bajera Opozycja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:53
      hehe opozycja(?) jak czytam jest z tego samego ugrupowania: opus dei
      • Gość: Rafis Re: Opozycja? IP: *.wro.vectranet.pl 18.09.06, 10:16
        opozycja juz dawno przeszła do kolalicji ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka