lina37 17.09.06, 22:09 ....gdzie kupujecie dobre mieso,jaki rzeznik jest godny zufania i moich pieniedzy???? prosze o porade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maczomaczo Re: Wroclawianki!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:14 Lelewela Odpowiedz Link Zgłoś
lina37 Re: Wroclawianki!!!! 18.09.06, 00:06 czy to znowu jakis sarkazmus?czy nazwa ja na powaznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zane Re: Wroclawianki!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 00:58 Przetłumaczę bo widzę, że problemy ze zrozumeiniem. Na ulicy Lelewela. Przy okazji poczytaj pl.wikipedia.org/wiki/Joachim_Lelewel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tufiś Re: Wroclawianki!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 01:22 fajny był facecik i fajne mięso tam dają. Warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja07 Re: Wroclawianki!!!! 18.09.06, 08:52 Jeśli tylko mam czas robię zakupy w Hali Targowej.Drób jest tam zawsze świeży a wyroby naprawdę smaczne.Ceny nie są najgorsze ale dla mnie najbardziej liczy się jakość-patrz świeżość mięsa. Co do stoisk oferujących mięso wieprzowe i wołowe już nie będę taka happy, bo zdarzyło mi się kupić takie mięso, które pomimo moich kulinarnych talentów nie dało się zmiękczyć żadną procedurą :).Czasami w sprzedaży zdarzają się chyba jakieś mocno emerytowane sztuki :). Niezły jest też rzeźnik na ul. Krupniczej.Mięso też jest świeże a ceny naprawdę przyjazne dla kieszeni. Oba miejsca sprawdziłam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zobtenberg Re: Wroclawianki!!!! 18.09.06, 09:32 lina37 napisała: > ....gdzie kupujecie dobre mieso,jaki rzeznik jest godny zufania i moich > pieniedzy???? prosze o porade Chwileczkę, a dlaczego tylko wrocławianki? Co za stereotypowe myślenie! Uważasz, że faceci to mięsa nie kupują i się na nim nie znają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Wroclawianki!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:31 żadamy równouprawnienia w kupowaniu mięsa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Wroclawianki!!!! IP: 193.109.212.* 18.09.06, 14:59 ja mam dwa miejsca ale nie podam - nie jestem wrocławianką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lina37 sorry chlopaki!!!!! 18.09.06, 22:07 och sorrki chlopaki zwracam honor -tak mi przykro i ciesze z kazdej wiadomosci rowniez od panow Wroclawiakow Odpowiedz Link Zgłoś
hyper_mouse Re: Wroclawianki!!!! 19.09.06, 16:19 wow, myślałam, że będzie jakiś apel do płci pięknej a tu taka żenada... mięso od rzeźnika..... ja kupuję mięso w EPI, ale nigdy nie wpadłabym, że to będzie stanowiło przedmiot dyskusji, co ty masz za pasjonujące życie./.. Odpowiedz Link Zgłoś
lina37 Re: Wroclawianki!!!! 19.09.06, 22:17 jak sie w Niemczech dostaje do jedzenia tylko padline a od czasu do czasu wyjezdza do Wroclawia to i informacje o miejscach zakupow moga byc PASJONUJACE pozdrawiam lina Odpowiedz Link Zgłoś