Dodaj do ulubionych

Pitbule czli pieski

18.09.06, 19:43
Dwa pitbulle biegają sobie luzem i bez kagańców nad Odrą po stronie
Bartoszowic(śluza), jeden z nich atakuje wszystko co się rusza .
Właściciele zadowoleni twierdzą , że panują nad nimi . Ludzka głupota ?
Kolejni debile.
Ostrzegam wszystkich którzy sami bądź z dziećmi tam się wybiorą .
Obserwuj wątek
    • Gość: ty Re: Pitbule czli pieski IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 20:06
      ja tam chodzę z kijem. Jak mi zaatakuje dziecko, to zatłukę.
    • wielki_czarownik Wezwij policję 18.09.06, 20:10
      Jak zobaczysz idiotów to wezwij policję. Dostaną durnie po 500 PLN mandatu to zmądrzeją. A najlepiej jak się pieski rzucą na funkcjonariuszy. Wtedy kundla z pistoletu i spokój.
      • truten.zenobi Re: Wezwij policję 18.09.06, 20:58
        wielki_czarownik napisał:

> Jak zobaczysz idiotów to wezwij policję. Dostaną durnie po 500 PLN mandatu to
        z
        > mądrzeją. A najlepiej jak się pieski rzucą na funkcjonariuszy. Wtedy kundla z
        p
        > istoletu i spokój.

pierdzielisz!

każą dzwonić na SM, po 3 godzinach ktoś się może pojawi, i spyta się czy znasz
        i wiesz gdzie mieszkają, jak powiesz że nie to zrobia zatroskaną minę wyrażą
        współczucie i każą się cieszyć tym że jeszcze żyjesz, jak powiesz że znasz to
        zaczną dochodzić czy aby nie robisz tego złosliwie by się np. zemścić itd. itd.

gdyby policja i SM faktycznie chciała coś zrobić to by przynajmniej dopilnowali
        by przy placach zabaw nie spuszczać psów. ale oni mają to głeboko w dupie i
        tylko w sytuacji gdy pies kogos zagryzie udają zatroskanych przed kamerą.
        • wielki_czarownik Po 3 godzinach? 19.09.06, 17:22
          A złożyłeś skargę, że tyle czekałeś? Zobaczysz, że jak złożysz na policję skargę to na następne wezwanie przyjadą w ciągu 5 minut. Przerabiałem to. Pan policjant przez 2 miesiące nie mógł przesłuchać podejrzanego w pewnej sprawie dotyczącej mojej rodziny. Po napisaniu skargi gdzie trzeba podejrzanego przesłuchano w ciągu 3 dni a po tygodniu sprawa była skierowana do sądu. Tak się postępuje z polską policją.
    • Gość: stefanox Re: Pitbule czli pieski IP: *.wroclaw.mm.pl 18.09.06, 20:43
      To małżeństwo miszka na Biskupinie , widuj ich z tymi psami .
      Policja , kula , cisza.
      Moż uratujesz dzieciaka, tam dzieci same chodzą np. pojeździć na rowerze po
      nierównościach terenu .
      Trochę dalej można spotkać sarny.
      Widzę , że obowiązujące przepisy i zdrowy rozsądek objawiają ludzie z psami ,
      ktore są niegroźne . Właściciele agresywych psów uparcie łamią przepisy i
      narażają nas na kalectwo.
      • jawor10 dać dzieciom dla ochrony 18.09.06, 21:42
        www.elektroda.net/inne/odstraszacz_pies.html
        • borus6 są gotowe odstraszacze psów 18.09.06, 21:44
          www.allegro.pl/item122516326_ultradzwiekowy_odstraszacz_psow_dogchaser.html

• xsatanistax Re: Pitbule czli pieski 18.09.06, 21:54
      nie chrzań się - dzwoń na policję. po to jest żeby utrudniać życie takim
      przygłupom. dzwoń, bo jak kundle zeżrą komuś dziecko to będzie za późno i
      pozostanie tylko w brodę sobie pluć.
    • Gość: Lila Re: Pitbule czli pieski IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 18.09.06, 22:45
      o! tez te dwie swinki widzialam, prowadzily watla pania na smyczy, zapierala
      sie jak mogla, zeby jej nie ciagnely

ja sie za to boje ze mi mojego psa zjedza ...
      • Gość: stefanox Re: Pitbule czli pieski IP: *.wroclaw.mm.pl 19.09.06, 18:02
        bez kagańców ?
        ilez musi minąć lat ...
    • Gość: bull Re: Pitbule czli pieski IP: *.lanet.net.pl 25.09.06, 07:14
      pitbulle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka