Dodaj do ulubionych

Właściciel Mańany

19.09.06, 10:32
tak sobie dosc czesto przychodziłam do tego lokaliku, lubie przebywac posród
ludzi w towarzystwie dobrch dzwieków i miłej obsługi, ale po ostatnim
weekendzie moja noga tam wiecej nie postanie z góry zaznaczam, ze nie pisze z
nienawisci zwiazanej z jakas zazdroscia konkurencji czy cos takiego to zwykła
opinia na temat tego co tam zaobserwoawłam od pewnego czasu

otóz w ostatnia sobote przyszłam tam poraz ostatni a porzyczyniło sie do tego
zachowanie wlascicela tego lokalu
to ze podszczypuje klientki, jest wiecznie pijany,nieestetyczny, bełkocze cos
przez mikrofon lub nastawia piosenki malenczuka poraz tysieczny w ten sposób
psujac nastrój dobrej zabawy klienteli, która przeciez go utrzymuje nad tym
mozna przejsc do porzadku dziennego po prostu raz doswiadczysz tego
przeszkadza ci to nie przychodz tam
natomiast poraz drugi spotkałam sie tam z prymitywizmem tego człowieka, jak
mozna obrazac i wyzywac od pedałow przez mikrofon osobe publiczna jaka jest
tomasz kamel z tvp, który w tym czasie bawił sie na sali
było to strasznie obrzydliwe, podłe i godne członka jakiegos skinowskiego
ugrupowania
włascicielu maniany wiem ze lubisz wypic ale zastanów sie czasem nad tym co
robisz chyba ze nie widzisz dalej niz czubek włąsnego nosa
juz coraz mniej ludzi tam przychodzi zwłaszcza ze jest coraz brudniej niedługo
sam ze swoja równie czesto pijana małzonka bedziesz tam pic!!!!
Obserwuj wątek
    • xiv Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 10:38

chodzisz do pol-prywatnej meliny, a potem sie dziwisz...
      • lateksiara Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 10:43
        juz nie bede chodzic, ale bez przesady tam jest całkiem miło, fajna muzyka fajny
        wystrój miła obsługa
        • Gość: misio Re: Właściciel Mańany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 12:50
          Ale dlaczego był tam Kamel czy nie wystarczy ,że jest TV? Przecież po to się
          chodzi do klubu, żeby nie oglądać telewizji wieczorem.
          • lider_hezbollahu Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 12:58
            Maniana to speluna. Nie ma po co tam chodzić. Bywało się i wystarczy.
            • Gość: mak Re: Właściciel Mańany IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.15, 21:28
              Lizurej to pozorant jest chamski
    • hutten Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 13:08
      Maniana the best. Kocham ten lokal.
      Zawsze można się nieżle zaprawić.
      A propo. "lateksiara" ? Brzmi zachęcająco.
      ;)
      • Gość: iii Re: Właściciel Mańany IP: *.media4.pl 19.09.06, 13:30
        wczoraj tam bylem pierwszy raz od powiedzmy 3 miesiecy... I przezylem szok...
        Dominowali kolesie w bialych adidaskach i pretensjonalnych ryjach, fuuuuuu.....

NO MORE MANANA!
        • Gość: pan Re: Właściciel Mańany IP: *.wroclaw.mm.pl 19.09.06, 13:36
          Maniana jak to Maniana, chodzi się po to ,żeby w tłoku i przy znośnej muzyce się
          napić. W innych lokalach jest gorzej , szczególnie jeśli chodzi o muzykę. Ale
          fascynująca jest ta sprawa z Kmelem. Czy naprawdę właściciel wyzywał go przez
          mikrofon od pedałów? To fascynujące! Co na to Kamel? Czy jakoś zareagował ? Na
          marginesie to Kamela spodziewał bym się w jakimś bardziej szpanerskim miejscu.
          • Gość: Labrador Re: Właściciel Mańany IP: *.lanet.net.pl 19.09.06, 20:41
            No chyba Maniana stała sie szpanerskim miejscem po tym, jak rankingi wygrała ale
            teraz to tam w tygodniu wiecej dresów niŻ kulturalnych ludzi.Juz tych kart
            stałego klienta nie sprawdzaja.
          • Gość: jj Re: Właściciel Mańany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.06, 10:02
            10metrow dalej jest piekny lokal ,winiarnia winoteka.polecam
    • antabus1 byłem tam dwa razy 19.09.06, 13:32
      pierwszy i ostatni ;)
    • Gość: breslauer Re: Właściciel Mańany IP: 212.244.172.* 19.09.06, 16:07
      ale ze jak, na legalu wrzeszczal do mikrofonu kamel pedal?
      • hyper_mouse Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 16:14
        ja tam na trzeźwo wejść nie mogę, ta knajpa jest znośna dopiero po kilku
        drinkach i dużym samozaparciu, ogólnie wygląda tak jakby jakiś żulik otworzył
        drzwi swojego mieszkania i zaprosił gości z ulicy.
        • Gość: hella Re: Właściciel Mańany IP: *.lanet.net.pl 19.09.06, 17:50
          a byliscie w wucetach ??? to jest dopiero skandal ze sanepid tego nie sprawdza...
    • Gość: bezobrazy Re: Właściciel Mańany IP: 80.54.21.* 19.09.06, 21:20
      lateksiara napisała: .....
      a co o sobie dopowiesz:->
      • lillalu Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 21:38
        Nigdy nie udało mi się tam wytrzymać dłużej niż do pierwszej w nocy. Jest duszno
        i śmierdzi papierochami. Jednak muszę przyznać, że bardzo podoba mi się wystrój
        wnętrza, a zwłaszcza bar z repliką jakiegoś młodopolskiego portretu. Wkurza mnie
        tłok, ale według mojego brata jest to zaleta tego miejsca. Ostatnio widziałam
        tam dziwacznego gościa, z wąsami a la Salvador Dali. Reasumując, znudziło mi się
        to miejsce. Lepiej czuję się w ,,Niebie".
        • hutten Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 22:10
          Niebo ? To dopiero melina.
          • lillalu Re: Właściciel Mańany 19.09.06, 22:36
            Przynajmniej nie przychodzą tam nadęci panowie z brzuszkiem, w sandałach i po
            solarium, z naszyjnikami z krokodylich zębów, którym się wydaje że są bohemą
            artystyczną Wrocławia
            • Gość: Retro Re: Właściciel Mańany IP: *.lanet.net.pl 20.09.06, 06:36
              hehe pasuje opis ten do wlasciciela Maniany ale niebo to rzeczywiscie melina
              wrocławsscy skinheadzi nazywaja ten lokal "U Małp" ze względu na duza ilosc
              długowłosych mezczyzn
              • Gość: stefanox Re: Właściciel Mańany IP: *.wroclaw.mm.pl 20.09.06, 08:09
                Dopoki znajomy z Wladyslawowa nie polecil mi tego lokalu z powodu prostytutek
                amatorek nie wiedzialem , że istnieje .
                Wiekszosć takich lokali to niestety rodzaj meliny , no a jak szef pije to
                bye,bye.
                • lillalu Re: Właściciel Mańany 20.09.06, 23:33
                  Gość portalu: stefanox napisał(a):

> Dopoki znajomy z Wladyslawowa nie polecil mi tego lokalu z powodu prostytutek
                  > amatorek nie wiedzialem , że istnieje .
                  > Wiekszosć takich lokali to niestety rodzaj meliny , no a jak szef pije to
                  > bye,bye.
                  Ha ha! poszłam tam z bratem na piwko. Jak zwykle obserwowaliśmy ludzi.
                  Zauważyłam kilka super lasek i mówię: ,,Patrz, jakie ładne dziewczyny... To
                  chyba dziwki, bo się tak uśmiechają do wszystkich facetów..." A on na
                  to:,,Nieeeeee, niemożliwe..."
                • Gość: romualdo Re: Właściciel Mańany IP: *.lanet.net.pl 21.09.06, 23:19
                  qwybieram sie tam własnie moze spotkam jakas dzis fajna dupcie ...??
                • Gość: Dorot Re: Właściciel Mańany IP: 213.199.219.* 26.09.06, 22:13
                  a ktory wlasciciel knajpy nie pije w niej???
                  znajomi z waldyslawowa... no tak.. zorientowani... bywaja codziennie :P
            • lider_hezbollahu Re: Właściciel Mańany 20.09.06, 09:23
              Lillalu! Sam w to nie wierzę, ale się z Tobą zgadzam w całej rozciągłości ;))))
              • hyper_mouse Re: Właściciel Mańany 20.09.06, 11:53
                Niebo jest chyba jeszcze gorsze, w ogóle cały Pasaż Niepolda jest raczej dla
                studentów z prowincji.
                • lillalu Re: Właściciel Mańany 20.09.06, 23:21
                  Światowiec się znalazł!
                  • Gość: wariatka pieklo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:04
                    w niebie leci muza z piekla, dno totalne i kaszana
                    • vratislaviak el maniana 23.09.06, 13:59
                      brak klimy w tym lokalu i ogólny ścisk powoduje ze po godzinie wychodze
                      pooddychać na świeżym powietrzu
                      lokal ma swój klimat
                      dresiarstwa tez nie widziałem chyba ze coś sie zminiło od miesiaca a radio bar
                      tez daje rade kwestia gustu ja lubie różnorodnośc ;)i za to lubie wqrocławskie
                      knajpy

pozdrawiam
                      • Gość: jacek lizurej Re: el maniana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:59
                        jak Wam sie nie podoba to nie przychodzcie.Lokal ma własna klientele i nie
                        potrzebuje osob,ktore pojawiaja sie tylko dlatego zeby sie pokazac.A co do
                        mojego zachowania to droga lateksiaro ciekawe jak ty sie prowadzisz...
                        • Gość: matta Re: el maniana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.06, 01:20
                          wlasciciel klubu to dla mnie zawsze nosnik wizerunku knajpy. Jelsi wlasciciel
                          nie uwaza ze cos nie jest w porzadku to predzej czy pozniej zaplaci za o cene.
                          Ludzie przestana tam chodzic...
                          • hutten Re: el maniana 24.09.06, 02:07
                            Ludzie, którzy uważają że najlepsza muzyka w mieście jest w Niebie i że
                            dziewczyna która się uśmiecha to "żle się prowadzi" raczej nigdy tam nie
                            chodzili. I mam raczej nadzieję, że nie będą.
            • z_bias_owana Re: Właściciel Mańany 22.09.06, 21:08
              opis ten pasuje również do innego pana, który często się tam pojawia ;]
              • Gość: mifon Re: Właściciel Mańany IP: *.madcomputers.pl 22.09.06, 22:58
                Ktorego Pana ??? Z ciekawosci zapytam.
          • lillalu Re: Właściciel Mańany 22.09.06, 00:33
            Właśnie wróciłam z ,,Nieba". Lubię to miejsce bo tam zawsze jest wspaniała muza.
            • zenonx4 Re: Właściciel Mańany 22.09.06, 06:23
              taaa jazgot i brzdek taki ze spokojnie nie da sie usiedziec na tym polega
              wspaniałosc tej muzy??? nadmienie do niej ze kiwaja sie na szklankami piwa w
              rytm tej wspaniałej muzyki owłosione metale błeeeee co za syf i szablon
              identyczny jak daytona tylko ze przegiecie w druga strone jakby nie zuwazali ze
              czasy eklektyzmu sa
            • sinclair109 Re: Właściciel Mańany 22.09.06, 10:30
              CIESZE SIE ZE DOBRZE SIE BAWI£AS. HERBATKA SMAKOWA£A? KTOS WSPOMINA£ O
              ABSTYNENCJI. SZKODA ZE MASZ KRÓTKÁ PAMIEC. TAKZE O BLISKICH OSOBACH. JEZELI
              MAIL DZIENNIE TO PROBLEM, TO RÓWNIE DOBRZE MOZEMY PORUSZAC PRYWATNE SPRAWY NA
              OGÓLNYM FORUM.
    • igor_salt a mnie ... 20.09.06, 17:12
      Mnie wkurzyło bardzo mocno to, że przyszedłem tam kiedyś z towarzystwem dośc
      znanych ludzi z przemysłu rozrywkowego, by pokazac im fajna knajpę, gdzie nie ma
      popowej papki i szmiry a mozna sie pobawic.
      Jakiez moje było zdziwienie gdy bramkarz i wlasciciel (pijany ) nie chciał nas
      wpuscic do lokalu ze wzgledu na to iz ponoc nie mamy kart klubowych. To
      oficjalnie na moje dalsze starania , wstyd mi było , dowiedziałem sie ze ponoc
      moje towarzystwo było zle ubrane i nie pasuje do lokalu. Co jest absolutna
      bzdura chodziło o czapeczke jednego z moich znajomych, ludzie ubrali sie luzno
      gdyz chcieli sie pobawic nie beda wskakiwac na impreze w garnituirach gdyz to
      nie zebranie zarzadu, chcieli uciec od sztywnej atmosfery
      najleopsze jest to ze wtedy wlasnie zauwazyłem pijanego obszarpanca który
      wyciagał karte klubowa i wlaził tam
      to było 1,5 roku temu od tamtej pory tam nie byłem ale widze ze knajpa stała
      sie dresiarska zasłuzyli sobie na to to maja
      • Gość: ramona Re: a mnie ... IP: *.e-wro.net.pl 21.09.06, 09:13
        No sam mowisz,że to lokal dla obszarpańców, więc ty, wraz z twoim kulturalnym
        towarzystwem pasowałeś tam jak pięść do nosa.Nie żałuj, że cię nie wpuścili.Nie
        ma czego. A takie budy same zejdą z tego świata niepostrzeżenie dla nikogo.
        • Gość: xyz Re: knajpka jak knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:55
          no tak super darmowa reklama
          Wrocław miasto z milionem knajp
          każdy może znaleść miejsce dla siebie
          nie rozumiem o co tyle szumu!!!

a ja lubię maniane właśnie dlatego bo nie ma dziewczyn pokroju radio baru,
          dajtony
          dobra muzyka
          obsługa też się stara

pozdrawiam...
      • hyper_mouse Re: a mnie ...Niebo 22.09.06, 14:49
        chyba ubrali się zbyt elegancko, bo raczej do tego standardu tego lokalu to
        pasują flanelowe koszule i białe adidaski
    • Gość: Kayene Re: Właściciel Mańany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:23
      Eee tam.. czepiacie sie pana właściciela.. to co że ślini sie na każda laske,
      podszczypuje i kazdy widział co miał w spodniach..
      Ja na Manane nie narzekam.. Bywam tam naprawde czesto i jakos sie nie
      dopatrzylam owych dresow, zeby ktos mial jakies problemy, burdy czy dziwki tak
      zwnae chadzały.. Dajcie, ze spokoj.. jak sie wam nie podoba to zapraszam do
      spelun typu za szyba.. W Mani przynajmniej klimat jest.. i jakos nie narzeka ona
      na bark klienteli.. :)
      • Gość: ten tam Re: Właściciel Mańany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:36
        zgubiliście raczej główny wątek. Rozumiem dziwki, dobra muza, obsluga, ogólny
        klimat ale wyzywanie od pedałów przez mikrofon nieważne że kamela?? jak na
        wlaściciela knajpy to "przekozak profesjonalista" z niego.... powinien
        prowadzić "Pomyłkę" koło dworca
        • Gość: matt Re: Właściciel Mańany IP: *.core.lanet.net.pl 22.09.06, 11:46
          Jakos nie chce mi sie wirzyc w te historie z Kamelem...ale jesli to prawda to
          porazka na maksa...
          • Gość: danny Re: Właściciel Mańany IP: *.as1.cre.castlerea.eircom.net 23.09.06, 01:07
            ale o co chodzi? przeciez powszechnie wiadomo, ze kamel JEST gejem!
            • Gość: jaaaa Re: Właściciel Mańany IP: *.visp.energis.pl 23.09.06, 02:47
              Danny, przegiales! Tu nie chodzi o to, kto kogo kocha i w jaki sposob, tylko o
              sam fakt! To tak, jakby kogos innego wyzywac od hetero! Jak bys sie z tym czul,
              gdybys akurat byl w mniejszosci. Zreszta, ranyyy, do czego zmierzam... Bez
              sensu. Taaak, to wlasnie przyklad polskiej homofobii!
              • Gość: laks homofobia IP: *.lanet.net.pl 23.09.06, 09:09
                homofobia the worst disease
                • Gość: etam nie homofobia a zazdrosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:02
                  zwyczajnie zazdroszcza tomkowi sukcesu :)
                  • Gość: olo Re: nie homofobia a zazdrosc IP: 81.169.226.* 24.09.06, 03:32
                    normalnie, kamel wkłada chłopakom w pupe. Nie widzę tu nic wstydliwego>
              • Gość: Erill Re: Właściciel Mańany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 17:19
                EEej!
                Kufa.. jedna opinia osoby ktora byla i cos przerysowlaa i jzu wielkie halo?
                ja wiem od ludzi ktorzy tam byli, ze takie az slowa nie pdaly..
                owalcie sie ludzie od J.L.. ma swoje odpaly ale klub prawdzi dobry..
                nie podoba sie nie przychodzie.. prosta pilka.. i nie przekoloryzowujcie
                histrii.. dobrze wie kazdy z was, ze w klubie ciezko o trzezwosci glowy i pewne
                fakty latwo przerysowac, dorobic teorie spiskowa.. wezcie na wstrzymanie..
                • guarana83 Re: Właściciel Mańany 27.09.06, 18:39
                  a skąd masz tą pewność?? może dziewczyna mówi prawdę.nie rozumiem dlaczego od razu posądzać ją o nieszczerość???

ja maniane bardzo lubie i często tam bywam ale np. ochrony nie znoszę,zawsze się do mnie o byle co przyczepią.kiedyś jeden mi wciskał kit, po tym jak zapłaciłam za szatnę, że tego nie zrobiłam a kasę schował sobie do kieszeni. teraz tez jest nie lepszy. trzeba patrzec obiektywnie.nic nie może być doskonałe,a na pewno nie żadna knajpa we wrocku
                  • Gość: drops Re: Właściciel Mańany IP: *.eranet.pl 11.10.06, 13:01
                    dziewczyna trochę przekręcila, a jak nie lubi wlaściciela J.L to jest drugi
                    wlaściciel J.K. bardzo fajny i nikogo nie wyzywa przez mikrofon, knajpa jest ok
                    i będę tam chodzil pić i bawić (z dziewczynami nie z kamelami:)))))
                    • zenonx4 Re: Właściciel Mańany 14.05.15, 23:53
                      Ta knajpa się skończyła
    • Gość: paw Re: Właściciel Mańany IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.15, 21:32
      Towarzystwo zrobilo sie fatalne bramkarze brutalni i chamscy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka