Gość: Marek IP: *.iel.wroc.pl 11.03.03, 15:41 Kto zmniejszy prędkość motocykliście, który w nocy jeżdzi w rejonie placu Grunwaldzkiego tam i z powrotem z prędkością ok. 200 km/h? Może policja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acho Re: 200 km/h motocykl w mieście 11.03.03, 16:10 Po wrocławskich ulicach??? Motorem??? Chyba żartujesz. Mój kumpel urwał zawieszenie w maluchu na skrzyżowaniu na pl. Grunwaldzkim jadac 60 km/h :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Motocykl wygląda jakby jechał szybciej. 11.03.03, 16:16 Jest to spowodowane dość głośnym, wysokoobrotowym silnikiem i małą wielkością pojazdu. Dlatego motocykl jadący 60 km/h robi w ciągu 1 sek tyle wielokrotności swej długości, co samochód jadący 120-150 km/h (motocykl ma 2 metry długości, a samochód ponad 4). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: 200 km/h motocykl w mieście IP: *.sow.mil.pl / 192.168.1.* 11.03.03, 23:34 acho napisał: > Po wrocławskich ulicach??? Motorem??? Chyba żartujesz. Mój kumpel urwał > zawieszenie w maluchu na skrzyżowaniu na pl. Grunwaldzkim jadac 60 km/h :-))) Po Wrocławiu to autem terenowym trzeba jeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policja Re: 200 km/h motocykl w mieście IP: *.iel.wroc.pl 11.03.03, 17:38 Ten motocyklista sam się przeselekcjonuje zanim zauważy go policja. Policja załatwia ważniejsze sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: 200 km/h motocykl w mieście 11.03.03, 19:03 No dobrze ze chociaż motocykliści jadą z noramlna predkoscią przez miast, jak bym miał taką maszynkę też bym prół, trzeba sie jakoś odpręzyć a to jest swietny sposób jak ktoś kocha jeździć. Ja popieram szybką jazde, a jak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykał Re: 200 km/h motocykl w mieście IP: *.tkdami.net 11.03.03, 19:35 Na takiego jest sposób:rozpiąć drut w poprzek jezdni od słupa do słupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: 200 km/h motocykl w mieście IP: *.ultimo.masq 11.03.03, 20:25 Gość portalu: radykał napisał(a): > Na takiego jest sposób:rozpiąć drut w poprzek jezdni od słupa do słupa Absolutnie się zgadzam ... Rozpina swojego "druta" jako ochotnik radykał ... ;P !!!!!!!!promilek_równie_radykalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: 200 km/h motocykl w mieście IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 12.03.03, 15:28 sebcat napisał: > No dobrze ze chociaż motocykliści jadą z noramlna predkoscią przez miast, jak > bym miał taką maszynkę też bym prół, trzeba sie jakoś odpręzyć a to jest > swietny sposób jak ktoś kocha jeździć. Ja popieram szybką jazde, a jak!!! Ja też Cię bardzo popieram pod warunkiem, że nie palisz i jesteś ogólnie zdrowy, bo tylko takie części zamienne mają jakąś wartość społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoik Re: 200 km/h motocykl w mieście IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 09:08 Najlepiej poczekac spokojnie, on sam sie wyeliminuje.Z mojego okna widze krzyzyk po jednym takim rekordziscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMW 80 km/h TIR IP: *.spwr.com.pl 12.03.03, 12:27 Watpię czy się sam wyeliminuje, raczej najpierw kogoś (patrz: Carefour zeszły rok). Przy okazji toż samo tyczy genialnich kierowców i kierownic 4 kółek. Szczególnie TIR (ᡐt) grzejący 80 km/h po Wyszyńskiego jest ciekawym obrazkiem. Wyjaśniam policjantom, że E=mv2/2, a oznacza to, że radary są koneczne nie tylko w ramach akcji VIP. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Szalona furgonetka 12.03.03, 12:48 A ja kilka razy jechałam za szaloną furgonetką z Piekarni Biskupin. Raz gnała 100 km/h ulicą Olszewskiego, potem Wróblewskiego i dalej, aż na światłach na pl. Grunwaldzkim zahamowała z piskiem opon nieomal wpadając na sznurek samochodów. Innym razem szalała po uliczkach Biskupina. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Szalona furgonetka 12.03.03, 13:27 Ech... A Ja jezdze ostatniio do Polkowic. Po Kosmonautow jak sie jedzie 80 to sie blokuje plynnosc ruchu ( a mozna miejscami 40, max 70) A gdzie stoi policja? NIe widzialem ich nigdy gdzie indziej jak na lotnisku pod Sroda Sl. A gdzie jest niebezpieczniej? Jadac 100 tam gdzie wolno 40, czy jadoac 140 tam gdzie wolno 90 ( a mozna by i 240) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Szalona furgonetka 14.03.03, 16:50 isis! napisała: > A ja kilka razy jechałam za szaloną furgonetką z Piekarni Biskupin. Raz gnała > 100 km/h ulicą Olszewskiego, potem Wróblewskiego i dalej, aż na światłach na > pl. Grunwaldzkim zahamowała z piskiem opon nieomal wpadając na sznurek > samochodów. Innym razem szalała po uliczkach Biskupina. Za jaką inną furgonetką mogłabyś "gnać"? Tylko za taką co przewozi ŻARCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: 200 km/h motocykl w mieście IP: *.iel.wroc.pl 14.03.03, 16:03 Już tylko około 100 km/h 13.03.2002 wieczorem. Może trochę zmądrzał. Odpowiedz Link Zgłoś