slawista 24.09.06, 12:43 Hej,jestem studentem Uniwersytetu Szczecinskiego od pazdziernika bede studiowal na UWr filologie slowianska wramach programu MOST.Jak tam jest?Mam na mysli poziom,warunki dydaktyczne,klimat itp.Prosze o pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexanderson Re: Uniwersytet Wrocławski 24.09.06, 12:47 Jeśli chodzi o język rosyjski - to kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.devs.futuro.pl 24.09.06, 14:23 Alexanderson, czujesz się niedouczony, to popracuj nad sobą sam. Znajomości języka nie da się włożyć łopatą do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Wypierd Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.wroclaw.mm.pl 24.09.06, 13:24 Robimy co możemy. Wprawdzie Uniwersytet Wrocławski ma tylko 300 lat, ale niezbyt liczna, wielotysięczna kadra dydaktyczna stara się by poziom nauki i nauczania dościgał powoli Uniwersytet Szczeciński. Ale w jednym już prześcigamy Uniwersytet Szczeciński - w pisowni polskiej stosujemy polskie fonty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawista Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 14:06 Ale zabawne!Może Uniwersytet Szczeciński nie ma tylu lat co tak zacna uczelnia jak Uniwersytet Wrocławski ale wcale nie czuję się gorszy z tego powodu.Poza tym nie prosilem o podanie wieku uczelni,liczby wykładowców ani tego kiedy Uniwersytet Szczeciński doścignie Uniersytet Wrocławski.Mimo to dziekuję za tak cenne informacje i proszę o więcej ironii i sarkazmu pod moim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
axial_force Re: Uniwersytet Wrocławski 24.09.06, 22:44 przepraszam za ZenkaWypierda jest zwykłym trollem. co do slawistyki to co prawda nie studiowałem tam ale znam parę osób, które ją skończyły lub zrobią to niedługo i nie narzekają zbytnio ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:33 Slawisto!nie przejmuj się,w każdym mieście znajdzie się parę chamów,którym wydaje się,że są dowcipni.Witamy we Wrocku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolog Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 07:49 Tam są bardzo kompetentni i zaangażowania ludzie. I piękny budynek w najpiękniejszej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.studby.uio.no 30.09.06, 18:53 nie wiem jak slawistyka, ale generalnie we wroclawiu studiuje sie nadzwyczaj fajnie :DDDD. Super wybrales, debilami sie nie przejmuj, w kazdym miescie jest ktos z kompleksami. Z cala rzesza studentow witam i gratuluje wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś