Gość: dchc IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.03.03, 10:51 Bylem we Wroclawiu w ubiegly weekend byl to moj pierwszy pobyt w tym pieknym mieście i musze powiedziec ze jestem pod ogromnym wrazeniem, szczegolnie ten rynek.... pozdrawienia z Elblaga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Pozdrowienia dla Elbląga! IP: *.chem.uni.wroc.pl 13.03.03, 13:04 Niestety nigdy nie byłem w Elblągu, ale nic straconego, jeszcze sie na pewno poprawię. Pozdrawiam z Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULEK Re: Pozdrowienia dla Elbląga! IP: *.us / *.gazeta.pl 15.03.03, 16:49 hej ziomki! wlasnie jestem we wrocku a jestem z elblaga! super miasta oba - wrocek i elblazkowo! ale przeprowadzam sie chyba do wrocka od pazdziernika zobaczymy pozdrowka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjawor Re: Pozdrowienia z Elbląga IP: *.lanet.wroc.pl 22.03.03, 17:02 Gość portalu: dchc napisał(a): > Bylem we Wroclawiu w ubiegly weekend byl to moj pierwszy pobyt w tym pieknym > mieście i musze powiedziec ze jestem pod ogromnym wrazeniem, szczegolnie ten > rynek.... > pozdrawienia z Elblaga Ja nie byłam niestety w Elblągu ale dzięki Tobie już czuję sympatie do tego miasta. To miłe, że masz pozytywne odczucia i to wyraziłeś na forum. Papatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULEK Re: Pozdrowienia z Elbląga IP: *.softel.elblag.pl 22.03.03, 22:14 Ja zapraszam wszystkim do Elblaga, nie jest zle, ja tam lubie to miasteczko. student_el zapraszamy, co nie? Przyjezdzajcie!!!! (bo i ja do Wrocka znowu jade) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Pozdrowienia z Elbląga 28.03.03, 20:46 Przyjeżdzajcie do Elbląga, jest tutaj w regionie co zwiedzać, w Elblągu odbudowywane Stare Miasto z zabytkami (w tym katedra z największą wieża na północy kraju), wspaniała Wysoczyzna Elbląska, Fromborka, Trójmiasta, nad morze, mozna się wybrać z Elbląga w rejs statkiem przez pochylnie (jedyne takie na świecie, gdzie statek pokonuje drogę lądem) lub w odwrotną stronę na Zalew Wiślany. Elbląg jest niezłą bazą wypadkową do tych miejsc. Najnizszy punkt w POlsce jest pod Elblągiem. Przyjeżdzajcie i zwiedzajcie Elbląg i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Poprawione 28.03.03, 20:47 student_el napisał: >Przyjeżdzajcie do Elbląga, jest tutaj w regionie co zwiedzać, w Elblągu > odbudowywane Stare Miasto z zabytkami (w tym katedra z największą wieża na > północy kraju), wspaniała Wysoczyzna Elbląska, BLISKO STĄD DO MALBORKA Fromborka, Trójmiasta, nad > morze, mozna się wybrać z Elbląga w rejs statkiem przez pochylnie (jedyne > takie na świecie, gdzie statek pokonuje drogę lądem) lub w odwrotną stronę na > Zalew Wiślany. Elbląg jest niezłą bazą wypadkową do tych miejsc. Najnizszy > punkt w POlsce jest pod Elblągiem. Przyjeżdzajcie i zwiedzajcie Elbląg i > okolice. Odpowiedz Link Zgłoś