Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Elbląga

IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.03.03, 10:51
Bylem we Wroclawiu w ubiegly weekend byl to moj pierwszy pobyt w tym pieknym
mieście i musze powiedziec ze jestem pod ogromnym wrazeniem, szczegolnie ten
rynek....
pozdrawienia z Elblaga
Obserwuj wątek
    • Gość: STrup Pozdrowienia dla Elbląga! IP: *.chem.uni.wroc.pl 13.03.03, 13:04
      Niestety nigdy nie byłem w Elblągu, ale nic straconego, jeszcze sie na pewno
      poprawię.
      Pozdrawiam z Wrocławia!
      • Gość: JULEK Re: Pozdrowienia dla Elbląga! IP: *.us / *.gazeta.pl 15.03.03, 16:49
        hej ziomki! wlasnie jestem we wrocku a jestem z elblaga! super miasta oba -
        wrocek i elblazkowo! ale przeprowadzam sie chyba do wrocka od pazdziernika
        zobaczymy pozdrowka dla wszystkich
        • student_el Re: Pozdrowienia dla Elbląga! 22.03.03, 16:50
          :)
    • Gość: jjawor Re: Pozdrowienia z Elbląga IP: *.lanet.wroc.pl 22.03.03, 17:02
      Gość portalu: dchc napisał(a):

> Bylem we Wroclawiu w ubiegly weekend byl to moj pierwszy pobyt w tym pieknym
      > mieście i musze powiedziec ze jestem pod ogromnym wrazeniem, szczegolnie ten
      > rynek....
      > pozdrawienia z Elblaga

Ja nie byłam niestety w Elblągu ale dzięki Tobie już czuję sympatie do tego
      miasta. To miłe, że masz pozytywne odczucia i to wyraziłeś na forum.
      Papatki :)
      • Gość: JULEK Re: Pozdrowienia z Elbląga IP: *.softel.elblag.pl 22.03.03, 22:14
        Ja zapraszam wszystkim do Elblaga, nie jest zle, ja tam lubie to miasteczko.
        student_el zapraszamy, co nie? Przyjezdzajcie!!!! (bo i ja do Wrocka znowu jade)
        • student_el Re: Pozdrowienia z Elbląga 28.03.03, 20:46
          Przyjeżdzajcie do Elbląga, jest tutaj w regionie co zwiedzać, w Elblągu
          odbudowywane Stare Miasto z zabytkami (w tym katedra z największą wieża na
          północy kraju), wspaniała Wysoczyzna Elbląska, Fromborka, Trójmiasta, nad
          morze, mozna się wybrać z Elbląga w rejs statkiem przez pochylnie (jedyne
          takie na świecie, gdzie statek pokonuje drogę lądem) lub w odwrotną stronę na
          Zalew Wiślany. Elbląg jest niezłą bazą wypadkową do tych miejsc. Najnizszy
          punkt w POlsce jest pod Elblągiem. Przyjeżdzajcie i zwiedzajcie Elbląg i
          okolice.
          • student_el Poprawione 28.03.03, 20:47
            student_el napisał:

>Przyjeżdzajcie do Elbląga, jest tutaj w regionie co zwiedzać, w Elblągu
            > odbudowywane Stare Miasto z zabytkami (w tym katedra z największą wieża na
            > północy kraju), wspaniała Wysoczyzna Elbląska, BLISKO STĄD DO MALBORKA
            Fromborka, Trójmiasta, nad
            > morze, mozna się wybrać z Elbląga w rejs statkiem przez pochylnie (jedyne
            > takie na świecie, gdzie statek pokonuje drogę lądem) lub w odwrotną stronę
            na
            > Zalew Wiślany. Elbląg jest niezłą bazą wypadkową do tych miejsc. Najnizszy
            > punkt w POlsce jest pod Elblągiem. Przyjeżdzajcie i zwiedzajcie Elbląg i
            > okolice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka