Dodaj do ulubionych

Kablówka AZART Wrocław

29.09.06, 11:44
czy ktoś zna namiary, stronę www, tel. do telewizji kablowej Azart we
Wrocławiu?
Obserwuj wątek
    • greymanho Re: Kablówka AZART Wrocław 29.09.06, 12:30
      Jeśli to prowokacja, to najwyżej się zbłaźnię...
      AZART to nie kablówka, tylko skrót. Antenowa Zbiorcza Aparatura Radiowo
      Telewizyjna... Coś takiego
      AZART zapewnia zbiorczy (przestrzenny) odbiór kanałów dostępnych "w powietrzu".
      Jeśli popatrzysz na najbliższy blok mieszkalny, mianowicie na jego dach i
      zobaczysz dużo anten skierowanych w jedną stronę, to to jest AZART właśnie.

Pozdrawiam
      • Gość: ktosa Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.tatarek.com.pl 29.09.06, 12:59
        nie to nie prowokacja :) i zbłaźnić to mogę się ewentualnie ja.
        Też tak myslałam, ale kupiłam mieszkanie i kolega, który mieszka obok
        powiedział, że ma kablówkę z sieci Azart, stąd pytanie. Może jest taka firma
        jednak.?

• Gość: goha Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.06, 13:13
          A powiedz, gdzie kupiłaś mieszkanie? Jeśli gdzieś na Gądowie, to chyba będę w
          stanie ci pomóc.
          • Gość: ktosa Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.tatarek.com.pl 29.09.06, 13:22
            ul.Bajana, tak , na Gądowie
            • Gość: goha Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.06, 13:44
              Ja też mieszkam na Bajana :-) Tak więc, rzeczywiście jest tam telewizja kablowa
              Azart, mieszczą się na ul. Sterowcowej 14, w tym samym budynku, co dostawca
              Internetu - firma Kom-Net (tylko oni mają nr 18).
          • gabbiano Re: Kablówka AZART Wrocław 29.09.06, 13:23
            Na Gądowie jest taka firma, ma siedzibę - zdaje się na ul.Latawcowej. Firma ta
            dostrcza u mnie programy z antenty zbiorczej. Pamietam też, że ofertę na
            kablówkę mieli dość beznadziejną - ale było to z 3 lata temu. Ja w każdym bądź
            razie wybrałam ant.satelitarną. Poszukaj w necie albo zadzowń do spółdzielni
            Szóstka (obsługują ich bloki) to może podadzą namiary tel 782-10-55 .
    • Gość: meg Re: Kablówka AZART Wrocław IP: 80.68.236.* 29.09.06, 17:00
      jak dla mnie oferta jest ok, z cyfry zrezygnowałam bo szkoda kasy. Mam pełny
      pakiet Azatu za 87zl za kwartał. Mogę podać tel. ale dopiero wieczorem-jak
      wrócę do domu:) Wiem , że wt-czw. ich biuro obslugi klienta jest czynne 17-19.
      Co do piątku i pon. nie pamięlam:(
      • ktosa Re: Kablówka AZART Wrocław 29.09.06, 17:34
        a czy przypadkiem oni nie dostarczają kablówki tylko pod Bajana 11?
        • Gość: Pietrek Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 18:25
          Tez mieszkam na Bajana. Dostarczaja pod 11. Ale to jest wielka lipa. Nie warto.
          Chcialem UPS ale nasza kochana spoldzielnia podpisala jakis kontrakt na
          wylacznosc z beznadziejna telewizja kablowa. Tak nawiasem Komnet na Bajana
          chodzi strasznie powoli. Mam tez te siec o takich samych parametrach w swojej
          firmie na innym osiedlu. Chodzi zdecydowanie szybciej. Pozdrawiam Bajana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka