ktosa 29.09.06, 11:44 czy ktoś zna namiary, stronę www, tel. do telewizji kablowej Azart we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greymanho Re: Kablówka AZART Wrocław 29.09.06, 12:30 Jeśli to prowokacja, to najwyżej się zbłaźnię... AZART to nie kablówka, tylko skrót. Antenowa Zbiorcza Aparatura Radiowo Telewizyjna... Coś takiego AZART zapewnia zbiorczy (przestrzenny) odbiór kanałów dostępnych "w powietrzu". Jeśli popatrzysz na najbliższy blok mieszkalny, mianowicie na jego dach i zobaczysz dużo anten skierowanych w jedną stronę, to to jest AZART właśnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosa Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.tatarek.com.pl 29.09.06, 12:59 nie to nie prowokacja :) i zbłaźnić to mogę się ewentualnie ja. Też tak myslałam, ale kupiłam mieszkanie i kolega, który mieszka obok powiedział, że ma kablówkę z sieci Azart, stąd pytanie. Może jest taka firma jednak.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.06, 13:13 A powiedz, gdzie kupiłaś mieszkanie? Jeśli gdzieś na Gądowie, to chyba będę w stanie ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosa Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.tatarek.com.pl 29.09.06, 13:22 ul.Bajana, tak , na Gądowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.06, 13:44 Ja też mieszkam na Bajana :-) Tak więc, rzeczywiście jest tam telewizja kablowa Azart, mieszczą się na ul. Sterowcowej 14, w tym samym budynku, co dostawca Internetu - firma Kom-Net (tylko oni mają nr 18). Odpowiedz Link Zgłoś
gabbiano Re: Kablówka AZART Wrocław 29.09.06, 13:23 Na Gądowie jest taka firma, ma siedzibę - zdaje się na ul.Latawcowej. Firma ta dostrcza u mnie programy z antenty zbiorczej. Pamietam też, że ofertę na kablówkę mieli dość beznadziejną - ale było to z 3 lata temu. Ja w każdym bądź razie wybrałam ant.satelitarną. Poszukaj w necie albo zadzowń do spółdzielni Szóstka (obsługują ich bloki) to może podadzą namiary tel 782-10-55 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Kablówka AZART Wrocław IP: 80.68.236.* 29.09.06, 17:00 jak dla mnie oferta jest ok, z cyfry zrezygnowałam bo szkoda kasy. Mam pełny pakiet Azatu za 87zl za kwartał. Mogę podać tel. ale dopiero wieczorem-jak wrócę do domu:) Wiem , że wt-czw. ich biuro obslugi klienta jest czynne 17-19. Co do piątku i pon. nie pamięlam:( Odpowiedz Link Zgłoś
ktosa Re: Kablówka AZART Wrocław 29.09.06, 17:34 a czy przypadkiem oni nie dostarczają kablówki tylko pod Bajana 11? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Kablówka AZART Wrocław IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 18:25 Tez mieszkam na Bajana. Dostarczaja pod 11. Ale to jest wielka lipa. Nie warto. Chcialem UPS ale nasza kochana spoldzielnia podpisala jakis kontrakt na wylacznosc z beznadziejna telewizja kablowa. Tak nawiasem Komnet na Bajana chodzi strasznie powoli. Mam tez te siec o takich samych parametrach w swojej firmie na innym osiedlu. Chodzi zdecydowanie szybciej. Pozdrawiam Bajana Odpowiedz Link Zgłoś