Dodaj do ulubionych

Szkoły jazdy we Wrocławiu

IP: 81.219.158.* 29.09.06, 18:43
Kochani! Proszę o wskazanie, która ze szkół jazdy godna jest polecenia
(czytaj: skuteczna i profesjonalna).
Chodzi mi o nauczanie na kategorię B prawa jazdy.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kursantka Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:55
      polecam szkółkę z Sienkiewicza 6-miła atmosfera i fachowa praca z instruktorem
      • Gość: kursant Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 01.10.06, 22:56
        Auto Klub na Borowskiej (idealne miejsce do nauki, centrum i blisko do tras
        egzaminacyjnych). zdalem za 1 razem.
        • Gość: aloikos Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: 81.219.158.* 03.10.06, 09:24
          Na Borowskiej to świetne miejsce, bo mieszkam na Wojszycach i będę miał oko na
          mojego podopiecznego:)
          Ponieważ ja zdawałem 15 lat temu (Boże jak ten czas leci!), jeszcze na
          Polonezie, he, he, proszę napiszcie ile ta przyjemność teraz kosztuje?
          (kurs+egzamin w ośrodku)
          Pozdrawiam

• Gość: kursant Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 03.10.06, 19:58
            www.auto.klub.prv.pl
            • zapytek Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu 05.10.06, 18:31
              OSK TEST z Lelewela, tylko i wyłącznie tam.
            • Gość: zawiedziona Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 23.10.06, 23:43
              ja nie polecam auto -moto.plac manewrowy TRAGICZNY i pomijam inne fakty.
              pozdrawiam
              • Gość: kasica Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:59
                Nie polecam szkoły na Sienkiewicza 6, za dużo powodów aby opisywać dlaczego...
      • Gość: olo Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.20.54.194.generacja.pl 07.12.06, 14:53
        jakie samochody są na Sienkiewicza?
        • Gość: aga Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:15
          ja jeździłam pandą ze wspomaganiem- i na identycznej zdawałam egzamin!ale
          wiem ,że są jeszcze dwie pandy i fiat punto- pozdrawiam wszystkich a
          wszczególności ludzi z mojego kursu!!!!!!!!
    • Gość: kajtek Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:03
      polecam szkołe AUTO - RELAX z ul Św. Antoniego 26, jeździłem fiatem pandą DW
      3507R. Gość jest rewelacyjny.
      • ktosa Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu 26.10.06, 09:41
        mogę się przychylić do Auto-Relax, uczył mnie Pan J. Rafał, polecam
    • Gość: elka Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:22
      a ja polecam szkołę KOSZELA z Ziębickiej, zaraz przy WORD , jezdzą po strefie
      egzaminacyjnej, mila atmosfera, ja zdałam za 1 razem i to uczyłam sie od zera ,
      szczegolnie polecam Pana Piotra K., z którym ja jedziałam, CIERPLIWY I Z
      POCZUCIEM HUMORU, chyba nie muszę mówic jakie to ważne dla zastresowanych
      nowych kierowców...
    • Gość: osoba Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:28
      Plac Auto -Moto jest poprawny i zgodny z przepisami ...dodam malował go
      osobiście instruktor z pandy DW 3507R ...a potem wyleciał z tej firmy za
      niuczciwość...podobnie jak dzisiaj z następnej.....MY SZNUJEMY
      UCZCIWOŚĆ ...WIĘC INFORMUJĘ WSZYSTKICH , O TEJ PRZYKREJ SPRAWIE!!!!!!!!!!!
      • Gość: zawiedziona Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 26.10.06, 22:10
        plac moze teoretycznie poprawny w AUTO-MOTO...ale jest nieprzejrzysty,linia na
        lini..niewyrazne.nie wiadomo gdzie łuk a gdzie reszta,tragedia.pełno samochodów
        zaparkowanych i wolne miejce na "łuku" to wielkie szczeście.w porównaniu ze
        szkola TAK na legnickiej gdzie teraz uczęszczam to niebo a ziemia.tam łuk robi
        sie jednym palcem:))pozdrawiam
        • Gość: Mały Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:15
          Plac to najlepszy ma PZM-ot przy ul. Na Niskich Łąkach 4. Wogóle szkolą już
          kopę lat więc wiedza co robią. Byłem, nauczyli i zdałem. Polecam !!! Telefon do
          nich to o ile dobrze zapisałem 3423251.
    • Gość: osoba Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:20
      gdzie na terenie boiska szkolnego....widziałaś pełno samochodów!!!!!!!!!!!!!
      jeśli tam nie byłaś - to po cholę sie odzywasz:????????????
      • Gość: zawiedziona Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 29.10.06, 13:00
        sorry.pomylilam sie.mialam na mysli TYLKO I WYłACZNIE AUTO-KLUB Z
        BOROWSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: piotroki Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:44
      radocha ma nie ma granic- zdałem i jestem już kierowcą z papierkiem . dzięki
      szkółce z Sienkiewicza są ok- udało mi się za 2 razem , ale za 1razem sam
      przesrałem sprawę - teraz polecam - warto tam uderzyć !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: janko Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:46
      byłem , słuchałem , uczyłem się i powiem tak ...poprostu polecam mini-max z
      sienkiewicza przy bema - zdałem i wiem ,że coś co miało być stresem nim nie
      jest- luzik i wiem ,że nie jest problemem zdobycie prawka....a może miałem
      szczęście...ale sami sobie zobaczcie ..ja już prawko mam - pozdrawiam
      wszystkich z mojego kursu- do zobaczyska na drogach!!!!!!!!
    • Gość: wojtek Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 00:05
      zdałem!!!!!!!!!!!dziś mimo 13 w dacie- polecam szkółkę ,rodzinną i
      fachową,pozdrawiam i żzzyczę radości jakiej sam doświadczyłem dzisiaj...to
      SIENKIEWICZA zaraz za placem BEMA!!!!!ALE MIAŁEM FARTA!!!!!!egzaminatorzy to
      też ludzie!!!!brawka za wsparcie i wszystkim ,zyczę egzaminu i kursu na jakim
      byłem...a teraz tylko odebrać kwitaek i heeeeeeejaaaaaa
    • Gość: już_kierowca ATUT IP: 194.187.183.* 14.12.06, 13:29
      jeździłem, żadnych przekrętów nie było, oszukiwania na godzinach, NIC
      zdałem za 1 razem
      zdecydowanie POLECAM
    • Gość: m.s. Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:49
      KURSANT-ul.TARNOGAJSKA/KLIMASA w budynku Mostostalu.kierownik fajnie i jasno
      prowadzi teorie,a instruktor-polecam p.MIRKA WRONĘ-spokojnie i jasno wszystko
      tłumaczy,w czasie jazdy nie ma stresu jak coś nie wyjdzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka