Gość: aloikos IP: 81.219.158.* 29.09.06, 18:43 Kochani! Proszę o wskazanie, która ze szkół jazdy godna jest polecenia (czytaj: skuteczna i profesjonalna). Chodzi mi o nauczanie na kategorię B prawa jazdy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kursantka Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:55 polecam szkółkę z Sienkiewicza 6-miła atmosfera i fachowa praca z instruktorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 01.10.06, 22:56 Auto Klub na Borowskiej (idealne miejsce do nauki, centrum i blisko do tras egzaminacyjnych). zdalem za 1 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloikos Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: 81.219.158.* 03.10.06, 09:24 Na Borowskiej to świetne miejsce, bo mieszkam na Wojszycach i będę miał oko na mojego podopiecznego:) Ponieważ ja zdawałem 15 lat temu (Boże jak ten czas leci!), jeszcze na Polonezie, he, he, proszę napiszcie ile ta przyjemność teraz kosztuje? (kurs+egzamin w ośrodku) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 03.10.06, 19:58 www.auto.klub.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zapytek Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu 05.10.06, 18:31 OSK TEST z Lelewela, tylko i wyłącznie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 23.10.06, 23:43 ja nie polecam auto -moto.plac manewrowy TRAGICZNY i pomijam inne fakty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:59 Nie polecam szkoły na Sienkiewicza 6, za dużo powodów aby opisywać dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.20.54.194.generacja.pl 07.12.06, 14:53 jakie samochody są na Sienkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:15 ja jeździłam pandą ze wspomaganiem- i na identycznej zdawałam egzamin!ale wiem ,że są jeszcze dwie pandy i fiat punto- pozdrawiam wszystkich a wszczególności ludzi z mojego kursu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:03 polecam szkołe AUTO - RELAX z ul Św. Antoniego 26, jeździłem fiatem pandą DW 3507R. Gość jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosa Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu 26.10.06, 09:41 mogę się przychylić do Auto-Relax, uczył mnie Pan J. Rafał, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:22 a ja polecam szkołę KOSZELA z Ziębickiej, zaraz przy WORD , jezdzą po strefie egzaminacyjnej, mila atmosfera, ja zdałam za 1 razem i to uczyłam sie od zera , szczegolnie polecam Pana Piotra K., z którym ja jedziałam, CIERPLIWY I Z POCZUCIEM HUMORU, chyba nie muszę mówic jakie to ważne dla zastresowanych nowych kierowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osoba Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:28 Plac Auto -Moto jest poprawny i zgodny z przepisami ...dodam malował go osobiście instruktor z pandy DW 3507R ...a potem wyleciał z tej firmy za niuczciwość...podobnie jak dzisiaj z następnej.....MY SZNUJEMY UCZCIWOŚĆ ...WIĘC INFORMUJĘ WSZYSTKICH , O TEJ PRZYKREJ SPRAWIE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 26.10.06, 22:10 plac moze teoretycznie poprawny w AUTO-MOTO...ale jest nieprzejrzysty,linia na lini..niewyrazne.nie wiadomo gdzie łuk a gdzie reszta,tragedia.pełno samochodów zaparkowanych i wolne miejce na "łuku" to wielkie szczeście.w porównaniu ze szkola TAK na legnickiej gdzie teraz uczęszczam to niebo a ziemia.tam łuk robi sie jednym palcem:))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:15 Plac to najlepszy ma PZM-ot przy ul. Na Niskich Łąkach 4. Wogóle szkolą już kopę lat więc wiedza co robią. Byłem, nauczyli i zdałem. Polecam !!! Telefon do nich to o ile dobrze zapisałem 3423251. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osoba Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:20 gdzie na terenie boiska szkolnego....widziałaś pełno samochodów!!!!!!!!!!!!! jeśli tam nie byłaś - to po cholę sie odzywasz:???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 29.10.06, 13:00 sorry.pomylilam sie.mialam na mysli TYLKO I WYłACZNIE AUTO-KLUB Z BOROWSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotroki Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:44 radocha ma nie ma granic- zdałem i jestem już kierowcą z papierkiem . dzięki szkółce z Sienkiewicza są ok- udało mi się za 2 razem , ale za 1razem sam przesrałem sprawę - teraz polecam - warto tam uderzyć !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:46 byłem , słuchałem , uczyłem się i powiem tak ...poprostu polecam mini-max z sienkiewicza przy bema - zdałem i wiem ,że coś co miało być stresem nim nie jest- luzik i wiem ,że nie jest problemem zdobycie prawka....a może miałem szczęście...ale sami sobie zobaczcie ..ja już prawko mam - pozdrawiam wszystkich z mojego kursu- do zobaczyska na drogach!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 00:05 zdałem!!!!!!!!!!!dziś mimo 13 w dacie- polecam szkółkę ,rodzinną i fachową,pozdrawiam i żzzyczę radości jakiej sam doświadczyłem dzisiaj...to SIENKIEWICZA zaraz za placem BEMA!!!!!ALE MIAŁEM FARTA!!!!!!egzaminatorzy to też ludzie!!!!brawka za wsparcie i wszystkim ,zyczę egzaminu i kursu na jakim byłem...a teraz tylko odebrać kwitaek i heeeeeeejaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już_kierowca ATUT IP: 194.187.183.* 14.12.06, 13:29 jeździłem, żadnych przekrętów nie było, oszukiwania na godzinach, NIC zdałem za 1 razem zdecydowanie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.s. Re: Szkoły jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:49 KURSANT-ul.TARNOGAJSKA/KLIMASA w budynku Mostostalu.kierownik fajnie i jasno prowadzi teorie,a instruktor-polecam p.MIRKA WRONĘ-spokojnie i jasno wszystko tłumaczy,w czasie jazdy nie ma stresu jak coś nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś