wiki9921 04.10.06, 13:25 Czy ktoś był na otwarciu Factory Outlet na Nowym Dworze. Czy warto tam się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek.zlomek Re: Factory 04.10.06, 14:02 WARTO !! wczoraj było otwarcie takie dla "osobistości", dziś dla szaraków ale za to dają koszulki z napisem FACTORY OUTLET z bardzo dobrej jakościowo bawełny, jakies skarpetki i oczywiscie degustacja gratis (kawa, herbata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Factory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.06, 14:05 a jakie sa tam fajne sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Factory IP: *.core.lanet.net.pl 04.10.06, 18:40 To na ND tez ptworzyli? A mi sie zdawalo ze na MW, co za przypadek no... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-82 Re: Factory 04.10.06, 14:11 Na Nowym Dworze nie ma outletu - przynajmiej mi nic nie wiadamo :) Ale za to na Muchoborze Wielkim wczoraj taki otworzyli :D Odpowiedz Link Zgłoś
romek.zlomek sklepy 04.10.06, 14:24 ojej jest ich mnóstwo adidas, gino rossi, wrangler levis itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
hubsol Re: Factory 04.10.06, 14:24 Ja byłem dzisiaj. Jest super i czadowo!!! Dają gratis piwko i obiad. Jutro też tam ide. Odpowiedz Link Zgłoś
romek.zlomek Re: Factory 04.10.06, 14:24 ADIDAS APART ATLANTIC BLAY BYTOM CALZEDONIA/INTIMISSIMI COFFEE HEAVEN CONVERSE CAT MERRELL DIVERSE ELDORADO FRANCO FERUZZI GATTA GINO ROSSI HENRI LLOYD HOUSE HUMMEL INTERMODA INTERSHOE KOLPORTER LA PINK LA VANTIL LEE COOPER LEVI'S LU-MAN MANGO OUTLET MONNARI MUSTANG NIKE OLIMPIA OCHNIK PEPE JEANS POLSKIE PIERZE I PUCH POMPEA PRÓCHNIK PUMA RAPPER REEBOK SALOMON SAMI SWOI SOTTIE SIMPLE SKECHERS STEP IN SKI TEAM SUNSET SUITS TATUUM TRESPASS VERO MODA VISTULA/WÓLCZANKA WILLSOOR WITTCHEN WRANGLER LEE Odpowiedz Link Zgłoś
hubsol Re: Factory 04.10.06, 15:02 Taniocha i dużo gratisów. Ja kupiłem buty Gino Rossi i dostałem bon na darmowy gajer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek WR Re: Factory IP: *.wro.vectranet.pl 04.10.06, 15:49 Ja byłem dzisiaj, jeszcze nie wszystko otwarte np.Hummel,jakieś futra. Kilka wolnych miejsc na kolejne stoiska, robotnicy jeszcze budujący. Zdarzyło się że jeszcze nie mieli na jednym stoisku cen, na pytanie dlaczego, odpowiedź "telefon nie działa i centrala nie może ich przesłać". Co do cen szczerze powiem ale się rozczarowałem, jak dla mnie są wysokie. Nie patrzyłem na gratisy bo nic nie kupiłem. Podobają mi się meble w galerii, można usiąść i odpocząć ale znów mam ale czemu one są BIAŁE, przecież jeszcze w tym miesiącu będzie widać na nich brud. Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: Factory 04.10.06, 17:43 bieda :/ i drogo jak chlera :/ taniej i ladniej mozna sie ubrac na miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Factory IP: *.wroclaw.mm.pl 04.10.06, 18:57 Witam, a jak z dojazdem i wyjazdem ze sklepu a raczej z ulicy Granicznej w Mińską ? nie ma tam koszmarnych korków ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majak Re: Factory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.06, 21:22 korki koszmarne, w jedna i w druga strone wybor ciuchow marny, skrajne rozmiary ceny wysokie polowa sklepow jeszcze nie dziala nie polecam, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek WR Re: Factory IP: *.wro.vectranet.pl 05.10.06, 10:17 Korki są w całym Wrocławiu więc tam też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:21 My byliśmy na tym otwarciu przed otwarciem i powiem szczerzy że sklep rozczarowuje cen z kosmosu, sklepy bez rewelacji, dojazd fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Factory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.06, 13:17 czy tam sa stare kolekcje znanych firm ? o ile ceny są nizsze ? bo piszecie ze nie powalają, ale co to znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek.zlomek Re: Factory 05.10.06, 13:23 np. wrangle za 99 zł, 149 zł i > marynarka męska np. 350 a prawie identyczna tej samej firmy w Carfour kosztuje 599 zł tyle ze brak pełnej rozmiarówki levisy po 70 zł i > Odpowiedz Link Zgłoś
dorek22 Re: Factory 05.10.06, 13:39 Bylam. Dla mnie zadnych rewelacji tam nie ma. Za to koszmarne dojscie jest. Zero przejsc dla pieszych...zero swiatel. Szczerze mowiac nie wiem kto im juz zezwolil na otwarcie skoro nie ma takich wlasnie podstawowwych rzeczy. Jak sie z tym nie pospiesza to ktos tam zginie...bo ludzie ida jak barany po ulicy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawe Re: Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:52 A jet tam H&M i Beneton? Odpowiedz Link Zgłoś
romek.zlomek Re: Factory 05.10.06, 14:10 dojazd dojaście fakt TRAGICZNE > A jet tam H&M i Beneton? raczej nie ma ale pewien nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaz28 Re: Factory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.06, 19:36 od ktorej do ktorej jest czynny???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek WR Re: Factory IP: *.wro.vectranet.pl 05.10.06, 19:47 H&M i Benka nie ma. Sklep czynny od 11-21, sobota 10-21, niedziela 10-19. www.factory.pl Odpowiedz Link Zgłoś