ika1979 05.10.06, 09:08 Gdzie jest ich największy wybór? Interesuje mnie chodzik-pchacz i krzesełko-uczydełko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaparzonka Re: Zabawki Fisher Price 05.10.06, 11:44 Krzesełko-uczydełko widziałam wczoraj w Leclerku na Trzebnickiej, pchacza kupiłam kiedyc w Tesco na Bielanach ale nie wiem czy teraz są. Odpowiedz Link Zgłoś
ika1979 Re: Zabawki Fisher Price 05.10.06, 13:15 Mi zależy na jeździdełku pchaczu słoneczku.W askocie kosztuje 220 zł (niestety nie było)na allegro 140 zł a zależy mi by go zobaczyć na żywo nim zamówie przez internet.Na psarach i w bajce nie ma.Byłam kiedyś w tesco i jest tam sklep z fisher pricem w pasażu,chodziki tam kosztują po 300 zł a na hali do 200 zł.Może znacie jakąś hurtownię gdzie dostanę zabawki tej firmy lub sklep gdzie nie przesadzają z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Zabawki Fisher Price 05.10.06, 16:58 Ja wczoraj byłam w askocie i tam jest masa zabawek fisher price ale nie przygladałam sie, w którym askocie byłaś na Krasickiego czy na Sztabowej bo chyba tam własnie maja wiekszy wybór nieraz sie zdazało ze nie mieli tego na Krasickiego a na Sztabowej własnie było. Jedyne co mi przychodzi do głowy z hurtowni gdzie by mogły byc tego typu zabawki to: Baby Maxx w Psarach, Askot jak mi coś przyjdzie do głowy to napisze P.S To krzesełko o którym pisałaś jest w Leclerku za 160 zł przynajmniej wczoraj było :-) Odpowiedz Link Zgłoś