kerig1 18.10.06, 23:16 ja bardzo krotko...radnych wybrali wroclawianie..dzisiaj nalezy ich zwolnic z funkcji...znowu wlasne interesy a nie nasz kochany wroclaw...dosc tego!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawell popieram IP: 82.160.135.* 18.10.06, 23:37 Pierwszy raz od dawna podoba mi się zdanie osoby o nazwisku Zdrojewsk(i/a). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grim Re: popieram IP: *.devs.futuro.pl 18.10.06, 23:51 a mi pierwszy raz sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Od kiedy baba podejmuje decyzje o piłce nożnej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:07 Od kiedy baba podejmuje decyzje o piłce nożnej? :) Do tego brzydka baba. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kibic Re: Od kiedy baba podejmuje decyzje o piłce nożne 19.10.06, 10:17 Mój komentarz w poniższym wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=50586030 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Po niej od razu widać że się brzydzi sportem! IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 14:48 tłuste, wredne, liberalne babsko! Bleee... Każdy idiota wie (kklement widać nie) że mocny klub piłkarski jest wizytówka miasta - jak lech w Poznaniu czy Wisła w Krakowie. Dzięki temu, że są mecze międzynarodowe (puchary, reprezntacja) kraj i konkretne miasto może odwiedzić kolejna partia turystów i zostawić tu swe pieniądze. O korzyściach reklamowych z transmisji też chyba wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
szalik_w_grochy Anty piłkarska koalicja: Potwór i spółka :) 19.10.06, 17:01 Anty piłkarska koalicja w radzie miasta przyjęła nazwę: POTWÓR I SPÓŁKA :) bi.gazeta.pl/im/5/3691/z3691685X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Przed wyborami strzeliła gola do własnej bramki !! IP: *.e-wro.net.pl 19.10.06, 17:38 Ale numer! Przed wyborami strzeliła gola do własnej bramki! W piłce nożnej to się nazywa samobój pani Barbaro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk barbara.zdrojewska@um.wroc.pl tel. (071) 777-83-50 IP: *.e-wro.net.pl 19.10.06, 17:43 www.wroclaw.pl/m9733/ Barbara Zdrojewska e-mail: barbara.zdrojewska@um.wroc.pl tel. (071) 777-83-50 Okręg wyborczy nr 5 Federacyjny Klub Radnych PO-PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK TO MY Re: barbara.zdrojewska@um.wroc.pl tel. (071) 777- IP: 89.100.167.* 20.10.06, 00:33 Dzieki pani zrozumialem ze nie bedzie wielkiej pilki i stadionu . Zastanawiam sie czy my tak wiele oczekujemy MODERNIZACJA I BYDOWA TRYBUN NA OPOROWSKIEJ NA 20tys to jest dla pani strata pieniedzy tylko MY TEGO CHCEMY WROCŁAWIANIE !!! nakrecilem temat w domu w rodzinie i u znajomych bez wyjatku mysle ze z mojej strony stracila pani jakies 80glosow a napewno 50 :D ciesze sie bo takie osoby sa do wygnanania skazane!!! mam nadzieje ze kazdy to zrobi i podziekuja pani !!! Opowiem cos Pani jestem obecnie w IRLANDJI i mam fajna prace zjezdzam do polski czesto na mecze i do rodziny, znajomych tu pracuje u pana Jamesa Mora ktory jak ja jest kibicem i pamieta ŚLĄSK z Dublina listopad 1976 zaprosilem go na mecz ŚLĄSKA w polsce na niestety II lige i Stadion ktory wyglada jak wyglada pani ma to w dupie a mi wstyd nie gry w II lidze lecz tego ze miasto sie nie interesuje klubem ktory jest czescia tego miasta i czyms wiecej nisz klubem dla nas fanatykow ale tego pani nigdy nie zrozumie (wysza szkola jazdy)wracajac do mojego szefa musialem odwolac jego przyjazd bojkot meczow u siebie ale w nastepnej rundzie pokaze mu Wrocław i pujdziemy na mecz i bede sie modlil zeby pani juz nie bylo w skaladzie radnych, szczeze pani tego zycze. dziekuje to by bylo na tyle :D MOJA JEDYNA MILOSC TO ŚLĄSK WROCŁAW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianie Re: barbara.zdrojewska@um.wroc.pl tel. (071) 777- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 12:18 Spadaj. Przestań chlać tyle piwska, to oszczędzisz na trybuny, żeby Twoi chłopaczkowie mieli gdzie kopać tę szmaciankę. My, wrocławianie, nie chcemy dokładania do bzdetów naszych pieniądzy. Pusciłem temat po rodzinie i pani Zdrojewska zyskała już z 70, albo i 90 głosów za swoje rozsądne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djh Re: barbara.zdrojewska@um.wroc.pl tel. (071) 777- IP: *.wroclaw.mm.pl 23.10.06, 16:12 ty to masz pojecie baranie, widac jacy jestemy wroclawianie i jak nam zalezy na miescie, szkoda tylko ze niektorym osobom trzba w tym miejscie podawac rece, jak wam sie nie podoba wroclaw to wyprowdzcie sie do olesnicy lub sycowa albo na inne zadupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: Przed wyborami strzeliła gola do własnej bram IP: *.lanet.net.pl 21.10.06, 01:42 pani zdrojewskiej dziekujemy juz.oby w wyborach byla spalona.Śląsk Wrocław nigdy nie zginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Przed wyborami strzeliła gola do własnej bram IP: *.e-wro.net.pl 21.10.06, 08:12 PoPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-P Re: Przed wyborami strzeliła gola do własnej bram IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.06, 09:47 Oczywiście, że już więcej nie zginie. Więcej niż raz nie da rady zdechnąć, a już wykorzystał limit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: nie każdy idiota wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:18 Ja nie wiem. Do głowy by mi nie przyszło, że wizytówką Krakowa może być jakiś klub sportowy. Niech fani nie absolutyzują swoich upodobań, kopanie piłki nikogo poza nimi nie obchodzi. Wrocław ma całą talię mocnych kart w ręku i nie musi się podpierać jeszcze jakimś zespołem piłkarskim. Niech sobie kopią tę piłkę, jak lubią, ale nie za moje pieniądze. Popieram radną Zdrojewską! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jannn Re: nie każdy idiota wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:34 powiedzieć Ci kur...gdzie mam twoje zdanie masz za twoją kase robią drog za nasZą Ślask i nie pier.... że ślask to niec bo to wszystko co mamy we wro i nie wkur... mnie stary kozaku jebb... że popieraszą tą typke bo ona juz dawno pownna mieszkać w gdyni bo to co ona gada to nawet moj kot nie chce słuchać a ślask to wrocław a wrocław to my a jak Ci nie pasuje to do lubinna palancie MY NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seweryn Re: Od kiedy baba podejmuje decyzje o piłce nożne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:36 My nie chcemy tej tłustej Zdrojewskiej w Radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:00 w tym artykule tendencyjnie zamieszczono zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Sląsk musi być Wrocławia IP: *.chello.pl 19.10.06, 00:16 Pani Zdrojewska niech zajmuje się kulturą i niech nie torpeduje spraw na których się nie zna.Sląsk jest potrzebny Wrocławiowi a Wrocław Slaskowi to jest obopulna korzyść.Wiele europejskich miast promuje się przez piłke nożną i Wrocław też powinien.Pani Zdrojewska niech nie martwi sie o koszykówkę to jest dopiero prywatny klub a piłkarski Sląsk bedzie Wrocławia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXPO Re: Sląsk musi być Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 10:20 Panie Wrocek, o jakiej połce nożnej we wrocławskim wydaniu pan mówi? Pogonić leni do uczciwej roboty, a pieniądze, które miałyby na nich zostać wydane rozdać tym, którzy chcą pracować i w uczciwy sposób promować nasze miasto. Brawo Pani Zdrojewska. Nazywanie tych staczy boiskowych piłkarzami obraża prawdziwych piłkarzy. Jeśli nasi stacze boiskowi nazywani są piłkarzami, to jak nazwie Pan Ronaldinio, Lamparda, Podolskiego czy Klose? To ich można nazwać piłkarzami. A Śląsk Wrocław niech pozostanie na zawsze wspomnieniem klubu, który dawno temu dał nam wiele radości (choć widząc, co się dzieje z aferą pt. Fryzjer, o tamtych sukcesach także można różnie myśleć). Rozgonić to towarzystwo wzajemnej adoracji, to i spokój w mieście będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Sląsk musi być Wrocławia IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.10.06, 14:38 Expo ?? co ty wypisujesz za bzdury... przecież to sport w szczegulności piłka nożna może promować miasto. Nie zapominajmy że sie staramy o EURO 2012 więc taka inwestycja w klub piłkarski to dobry pomysł. A co do pani Zdrojewskiej to niech sie zajmuje kulturą a nie pcha nosa w sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Sląsk musi być Wrocławia IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 14:50 Co z aargumenty? Wiadomo, że jak będzie kasa, to przyjdą piłkarze lepszej marki i siłą rzeczy obecni "stacze" i "pseudo-grajkowie" będą pogonieni. Chyba że prezesem klubu zostanie Pietryszyn z zagłębia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Widaomo kobieta IP: 213.77.49.* 19.10.06, 09:44 co ona może wiedzieć o sporcie tym bardziej że widać odrazu że mało ma wspólnego ze sportem ta zapasiona balia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebaba Re: Widaomo kobieta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 13:38 Właśnie dlatego, że jestem całkiem nieźle wysportowanym facetem, bardzo mi się podoba pogonienie tych szmaciarzy od koryta z moimi podatkami. Jak się ktoś podnieca Śląskiem, to niech się na niego zrzuci z forsy wydawanej dotąd na piwo. Albo niech piłkarze zbierają puszki i butelki po swoich kiblicach, to zarobią na nowe trampki. A miasto niech się zajmuje pożyteczną działalnością, a nie pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Radni nie chcą Śląska IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 00:10 I bardzo slusznie. Pilka nozna we Wroclawiu to tylko kilku szalikowcow, ktorzy nie pozwalaja wchodzic normalnym ludziom na mecz i masa dlugow. Ja rozumiem, ze musie byc jakies uzasadnienie dla budowy stadionu pilkarskiego za wielka kase, ale do mnie ono nie przemawia. Wizytowka sportowa naszego miasta od dawna jest koszykowka i zuzel i te dyscypliny trzeba promowac. A zamiast reanimowac beznadziejnych kopaczy balonow proponuje mlodziezy wybudowac kilka boisk do treningow w miescie, to moze z tej maki bedzie za jakis czas chleb. I mowie to pomijajac zupelnie opcje i upodobania polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz za klub z III ligi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:14 bardzo słusznie, trzeba przeczekać ten sezon, na wiosnę rok za drużynę z III ligi cena transakcji będzie niższa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: za klub z III ligi... IP: 88.156.80.* 20.10.06, 12:28 Sam bedziesz za rok w 3 lidze frajerze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Civis Wrat. Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:19 z całym szacunkiem, ale nowy stadion nie ma nic wspólnego z WKSem. proszę najpierw się zapoznać szczególowo ze specyfikacjami jakichs inwestycji, a dopiero potem sie wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statom Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.wroclaw.mm.pl 19.10.06, 00:20 Nic dodac nic ujac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas1975 Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:48 Jeśli matole jeden piłka we Wrocławiu to tylko kilku szalikowców,to gratuluje... że niby żużel taki popularny ,a na mistrzowski TEAM przychodzi tyle ludzi co na 2-go ligowy ŚLĄSK ,a wogóle swoją opinia się ludziku marny tylko kompromitujesz dyletancie więc spuszcze na nią zasłone milczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Koszykówka i żużel to śmieszne dyscypliny IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 14:51 Kto się tym emocjonuje na świecie albo nawet w kraju. Garsta ludzi. To juz lepiej zainwestujmy w...zapasy i judo bo tam mamy sukcesy. Takie to właśnie myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Koszykówka i żużel to śmieszne dyscypliny IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.10.06, 14:58 Co ty człowiku piszesz Śląsk miał sukcesy na arenia między narodowej w kosza. A widze że jesteś fanatykiem z Oporowskiej co ma urojenia na temat WKS tylko on! wypluwacie klub bo ma w nazwie Bergson Śląsk Wrocław tylko licz ze kosz nie jest tak dochodowy jak p.nożna by nie trzeba było umieszczać sponsora w nazwie ale takie mało inteligętne ludziska jak ty tego nie rozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Maniek do szkoły! IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 15:22 chłopcze w tekście na kilka linijek zrobiłeś mnóstwo błędów! Powtórz czytankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Maniek do szkoły! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.10.06, 23:15 Że jestem dyslektykiem to widać ale chociaz jestem osobą zrównoważoną w poglądach nie to co inektórzy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dutkiewicz zdroj to przeciez sciema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:12 jaja sobie robia z was, barany - od razu widac, ze wszystko jest ustawione, przeciez zdrojewski z dutkiewiczem to jedna rodzinka, nie beda bez ustalenia glosowali przeciw sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 00:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuKaEs Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:31 Jeb...c radnych i ich ekipe!!!! Tylko SLASK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacol debile won IP: 195.127.59.* 19.10.06, 08:50 Chcialbym dobra silna druzyne we Wrocławiu. Lubie pograc w pilke i obejrzec dobry mecz ale przez takich ekstremistow jak Ty z ktorymi kojarze WKS jakos nie mam ochoty popierac tego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.aster.pl 19.10.06, 01:17 Tak, jest takie miasto jak Wocław powinno mieć pierwszoligowy klub piłkarski. Pani Zdrojewska zachowuje się jak pies ogrodnika - imprezy kulturalne można zrobić taniej. Jestem z Brzegu (woj. opolskie), ale moja ulica zawsze była za Śląskiem (Odra Opole to dobry nawóz na pole) i z przykro patrzeć na degrengoladę wrocławskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Radni nie chcą Śląska 19.10.06, 04:34 Gość portalu: Kris napisał(a): > Tak, jest takie miasto jak Wocław powinno mieć pierwszoligowy klub piłkarski. > Pani Zdrojewska zachowuje się jak pies ogrodnika - imprezy kulturalne można > zrobić taniej. > Jestem z Brzegu (woj. opolskie), ale moja ulica zawsze była za Śląskiem (Odra > Opole to dobry nawóz na pole) i z przykro patrzeć na degrengoladę wrocławskiej > piłki. Brzeg (podobnie jak Namysłów i Nysa) zawsze był bliżej Wrocławia niż Opola..... I dlatego te miasta powinny być w Dolnośląskim. A Opole - i reszta obecnego opolskiego w woj. śląskim (a właściwie Górnośląskim, bo województwo Śląskie byłoby wtedy gdyby połączyć obecne Dolnośląskie, Opolskie i Śląskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intasie Śląsk - chybiona inwestycja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.06, 06:33 Kupić a potem co? Zawodników na fikcyjne etaty? Jak za komuny? Wyrzucone pieniądze. Byłbym tego samego zdania również gdyby chodziło o kupno koszykówki czy żużla. To już lepiej miasto powinno wykupić "salony masażu". Zysk większy i obroty gwarantowane. Brawo Pani Zdrojewska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Radni nie chcaSląska ? IP: *.chello.pl 29.10.06, 00:17 Racja przyłączyc Brzeg do Dolnego Slaska gdzie w koncu jego miejsce.Brzezanie kibicujcie Sląskowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
holyfido Re: Radni nie chcą Śląska 19.10.06, 10:26 Niech sobie sp[olka slask wroclaw znajdzie innego sponsora niz miasto. Wroclaw wcale nie musi posiadac klubu pilkarskiego za wszelka cene. Pilka wroclawska TAK!, ale tylko na zdrowych (w tym finansowych) podstawach. Jakos inne dyscypliny sportowe sobie radza bez wsparcia miasta. Tylko ta biedna, pograzona w korupcji, otoczona szalikowcami pilka nozna nie umie poradzic sobie bez dotacji z publicznych pieniedzy. Brawo miejscy radni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saviola Radni nie chcą Śląska IP: *.171.16.9.crowley.pl 19.10.06, 06:57 Jesli zaglosuja na NIE to ja tym radnym podziekuje!!!!! PAJACE! Tylko Slask! Konfidenci raz na tak a poznije na nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirekb Odnosnie artykulu IP: *.e-wro.net.pl 19.10.06, 07:05 Nie dziwie sie ze miasto chce sie odciac od pilki oni graja tragicznie!!!! Pieniadze pojda znowu na rozdzial miedzy dzialaczy a pilkarze beda grali jak graja. Cudów sie z ta druzyna nie zrobi. A c odo kosza jestem za Urlep pokazuje ze z przecietnych zawodnikow mozna zrobic druzyne co bedzie walczyla na parkiecie...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Popieram radnych !!!! 19.10.06, 07:15 Miasto nie powinno ładować się w klub piłkarski. Niech kopanie piłeczki się odbywa za prywatne pieniądze. Inwestowanie w cieńki klub piłkarski to tak, jakby Dutkiewicz wziął miejską kasę i poszedł ją "inwestować" w kasynie. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 pomysl tej pani ... 19.10.06, 07:22 to zwykle prywaciarskie przeszkadzajstwo. a sama pani brzydka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Jak Zdrojewski tyle lat z nią wytrzymał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:10 Pani Zdrojewska jest żenująca. Jak jej mąż z nią wytrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:10 Rajcy wy zdrajcy !!!!!!!WROCŁAW jest za ŚLĄSKIEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Chciałbym poznać nazwiska tych radnych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:14 Chciałbym poznać nazwiska tych radnych! To bardzo istotne przed wyborami. Chyba że to zdrojewska trzęsie całym klubem POPiS i reszta się nie liczy. Tym bardziej chcę znać nazwiska aby nie głosować na osoby które i tak się nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Jezu! Jaka ona brzydka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:16 Jezu! Jaka ona brzydka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuss Radni nie chcą Śląska IP: *.ifd.uni.wroc.pl 19.10.06, 08:16 Ciekawe, ze jesli Hojarska wstawia na listy radnych czlonkow swojej rodziny to robi sie z tego szum na cala Polske. Panu Zdrojewskiemu to jednak nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz pani Zdrojewska nie samymi Teatrzykami ludzie .. IP: 195.205.73.* 19.10.06, 08:19 pani Zdrojewska nie samymi Teatrzykami ludzie zyją czasami warto pojsc sobie na mecz dla pani polecam trybune krytą połuskac słonecznik , pokrzyczeć "sędzia kalosz" ;) i po wygranej Sląska z wesołą miną wrucic do domciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: pani Zdrojewska nie samymi Teatrzykami ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:23 > wrucą! ...ależ kolego! A jeśli chodzi o Zdrojewską to ona pewnie woli cyrk, bo wygląda jak klown i się błaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:24 a My nie chcemy takich radnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tliksaip@tlen.pl Radni nie chcą Śląska IP: *.Rozyckiego.korbank.pl 19.10.06, 08:39 Jak czytam takie komentarze jak ten od taki jeden to nóż w kieszeni się otwiera.Wypromuj sie przez żużel a gdzie tam zagraniczne rozgrywki ligowe,liga mistrzów ? Tylko futbol na wysokim poziomie daje promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Radni nie chcą Śląska IP: 195.20.110.* 19.10.06, 08:57 Można zbudować super centrum biurowe, obwodnice, wyremntować ulice, posiadać najlepszą operę w kraju, a i tak bez klasowej drużyny piłkarskiej miasto będzie tylko prowincją i to taką, którą wyprzedadzą wszytkie inne małe mieścinki, właśnie dlatego że posiadają porządną dryżynę piłkarską. Ja wiem, że nie wszyscy muszą kochać fubol, tak jak nie wszyscy kochają teatr czy żużel, ale dobra drużyna piłkarska, która grywa w europejskich pucharach to więcej, niż reklamy w zagranicznych massmediach i jeszcze większy magnes dla wszytskich zainterteoswanych miastem. Spójrzcie na przykłady innych miast w Polsce, gdzie miasto aktywnie właczyło się w futbol - są z tego same korzyści - ładne stadiony, ciekawe mecze, rozgłos w mediach, zainteresowanie dorastającyh pokoleń kulturą fizyczną, co przy dzisjeszym stanie zdrowia młodzieży nie jest bez znaczenia. Radni dajcie się namówić -to jest naprawdę ważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Radni nie chcą Śląska IP: *.chello.pl 19.10.06, 09:44 Gosc k bardzo dobrze pisze.Wrocław bardziej wypromuje się majac dobra drużynę która gra w Eeuropejskich pucharach niz rózne artykuły prasowe lub bilbordy ustawiane w innych miastach.Futbool to potęga i wiedzą otym miliarderzy [np.Abramowicz]a p.Zdrojewska na piłce się nie zna i do tego jest szpetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CivitVratis Załozyc nowa drużynę !! rozpiżyć stary "aktyw" IP: *.chello.pl 22.10.06, 01:26 Pamietam WKS Ślask- mistrzów polski ... Sybisa i innych... a to towarzystwo teraz to żenada !! proponuje rozpieprzyć całe to g... i załozyć nową porządną drużynę, jako spółkę do której miasto mogło by wnieść aportem stadion. To co reprezentuje sobą aktualna drużyna "kopaczy dwunożnych" to żenada... No i jeszcze ta ostatnia zmiana własciciela, czyżby jakis zakup z nadzieja na shandlowanie tego "kramu" miastu z zyskiem ?? Drużyna miastu potrzebna jak powietrze, ale z pewnością nie ta i nie ci działacze !! Odpowiedz Link Zgłoś
zpq1 Śląsk to złodziejski klub, 19.10.06, 08:58 a Ćmikiewicz zdrajcą jest! Nie życzę sobie aby pieniądze z moich podatków "farmer z Ramiszowa" topił w tej ofermowatej instytucji. Jak chce go finansować to nich to robi z własnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:00 > Śląsk to złodziejski klub, Powtórzysz to przed prokuratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Śląsk to klub z przyszłoscia IP: *.e-wro.net.pl 19.10.06, 09:13 chcialbym wszystkim przypomienc ze zyjemy w duzym miescie i pieniadze powinny byc przekazywane dla wszystkich mieszkancow. A po drugie Miasto ma zamiar kupic ten Śląsk, aby odbudowac ten klub teraz zaden powazny sponsor nie wejdzie do pilki bo od 6 lat jest zarzadzany tragicznie. Dopiero jak miasto przejmie spolke to bedzie mozliwosc zasponsorawoania klubu z powaznych firm ktore wspolpracuja z miastem. Miasto na samaym pocztaku mowi ze duzo kasy nie bedzie wydawac na Śląsk. narazie na sam poczatek bedzie inwestowac wieksze pieniadze czyt. 2 lub 3 mln zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zpq1 Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: 156.17.201.* 19.10.06, 09:23 Śląsk to złodziejski klub! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:35 Tak też myślałem że nie masz odwagi i bredzisz aby bredzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zpq1 Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: 156.17.201.* 19.10.06, 10:17 Nieudaczniki z Oporowskiej. Ponownie czeka na was z utęsknieniem III liga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 10:38 dla ciebie to banda nieudacznikow, a dla niektorych to sens zycia, ale skad ty mozesz o tym wiedziec?? jesli nie wynurzasz nosa spoza monitora, pewnie jestes tym co to nigdy na zadnym meczu nie byl, a o tym jak wyglada stadion slaska i jaka jest atmosfera na meczu to tylko z relacji w internecie sie dowiedziales, telewizji albo kolega kolegi ci cos nawinal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 19:48 Gość portalu: zpq1 napisał(a): > Śląsk to złodziejski klub! Fajnie misiu, ze zapomniales sie zalogowac i podales swoj IP. Prokurator bedzie mial ulatwione zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: *.chello.pl 19.10.06, 09:50 Art ten ZPG1 to przykurcz i jakis debil nie warto z takim polemizowac .Slask w naszych sercach [choć nie jestem szalikowcem ,ale jestem wieloletnim sympatykiem naszego Sląska] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas1975 Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:04 zastanów się pajacu co piszesz nie podoba ci się inwestowanie miejskich pieniędzy w sport? to się na wieś wyprowadz będziesz miał nad nimi większą kontrolę a i sport na odpowiednim poziomiebo ja wolę żeby moje podatki szły na sport(czyt. ŚLĄSK) a takich jak ja jest wtym mieście kilka tyśięcyatoniezły elektorat tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawor Re: Śląsk to złodziejski klub, IP: *.cable.ubr09.haye.blueyonder.co.uk 27.10.06, 18:33 Zgadzam sie z panska opinia Odpowiedz Link Zgłoś
sb75 gópja baba 19.10.06, 09:07 nie będę komentował zachwania pani Barbary inaczej niż większość jej pomysłów komentują koledzy partyjni: WYJĄTKOWO GŁUPIA BABA, ALE MA NIEZŁE NAZWISKO PO MĘŻU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: gópja baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:09 > ALE MA NIEZŁE NAZWISKO PO MĘŻU. A gdyby nie to, to byłaby zwykłym garkotłukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: gópja baba IP: *.chello.pl 19.10.06, 09:53 Dobrze mówisz Rob tam ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: gópja baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:15 Chyba sobie przesrala najblizsze wybory!! Ja na nia nie bede glosowal i kogo mi sie uda namowic zeby nie glosowal to lepiej!!!! A moze ktos opublikuje liste tych radnych antyslaskowych?? trzeba widziec kto jest z wyborcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Radni nie chcą Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:50 dżiii... co za wstrętne babsko... i głupie jak but... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu olac wybory IP: 212.160.139.* 19.10.06, 09:51 proponuje olać wybory i dać temu wyraz po wyborach głosowanie będzie zwykłą formalnością a i tak wynik znamy już dzisiaj NIE. więc wywieśmy transparent NIE DLA MIAST czy coś takiego niech Dutkieiwcz wie że właśnie stracił głosy sporej części elektoratu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Radni nie chcą Śląska IP: *.ig.pwr.wroc.pl 19.10.06, 10:30 Brawo, Pani Zdrojewska. Dosyć topienia publicznych pieniędzy w piłkarską mafię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Radni nie chcą Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:33 I radni mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś