Dodaj do ulubionych

dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??!!

31.10.06, 09:36
hej, od kilku dni mieszkam w Bielanach Wrocławskich i bardzo ale to bardzo
potrzebuję wybrać się do dobrego fitness clubu..proszę o informację na temat
dobrego fitnessu w tejże okolicy.. muszę dać sobie porządny wycisk!!!
dziękuję bardzo za pomoc!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bielanka Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:32
      ja też jestem z Bielan i dojeżdżam do Bodyfitu na Pretficza(prosta droga,
      szybko i nie ma korków), szczerze polecam ten klub, ponieważ jest tam jeedna
      świetna instruktorka...
      Mam nadzieję tylko, że w końcu na Bielanach cos się ruszy w tej sprawie, bo
      takich jak my jest zapewne więcej...a tu zima idzie, tłuszczyk
      rośnie...Pozdrawiam
      • Gość: IK Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:29
        O fitnessie na Bielanach to chyba tylko możemy pomarzyć... Najbliżej jest
        Bellissima - Wawrzyniaka na pętli Krzyków koło Biedronki, ale nie byłam więc
        nie wiem jak jest. Jak będziecie coś wiedziały o jakimś klubie w naszych
        okolicach to dajcie znać. Brakuje go tu na Bielanach strasznie...
        • Gość: patka Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: *.eranet.pl 18.11.06, 17:53
          tak bellissima jest super goraco polecam oferta jak chcecie poczytac jest na
          stronie www.bellissimaclub.pl opis zajec instruktorow polecam nine angele
          zalezy co lubicie
      • Gość: anna Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 17:37
        fitnessland naj.. naj... lepszy zobacz fitnessland.waw.pl
      • Gość: kasia Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:34
        polecam fitnessland al reymonta 12 fitnessland.waw.pl Jest super!!!
    • Gość: hemina Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:30
      też mieszkam na Bielanach od pól roku i teraz zaczelam jezdzić do Worldclass -
      Krzyki Gaj, centrum handlowe, pzdr
    • Gość: jms80 Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: 217.237.185.* 06.11.06, 15:29
      No widzę, że ktoś ma ten sam problem co ja!! Postanowiłam odwiedzić ten koło
      Biedronki - bo jesteśmy prawie po sąsiedzku i ten na Pretficza :))
      Ale rzeczywiście brak fajnego fitness clubu w tej części miasta :)))
      • Gość: mirka AQUApark! IP: *.os1.kn.pl 18.11.06, 19:24
        jeszcze parę miesięcy i ruszy super studio cardio i fitness we wrocławskim
        aquaparku na Borowskiej. widziałam wizualizację i rzut poziomy... będzie ekstra
        • Gość: amalfi7 Re: AQUApark! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:29
          Zajęcia fitness odbywają się na Bielanach w Klubie Przedsiębiorcy przy głównej
          trasie na Kłodzko. Chyba ul.Kłodzka 2. We wtorki o 10.00 i piatki o 19.30.
          W końcu coś się dzieje...
      • Gość: moni Re: dobry fitness w okolicy Bielan Wrocłaskich??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:39
        Jest świetny klub fitnessland al reymonta 12 fitnessland.waw.pl Spełnia
        wszyskie oczekiwania Właściciel widać .że ma pojęcie i dba o wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka