Dodaj do ulubionych

Pacyfista powiedział buhaha

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 18:46
"jestesmy przeciwko wojnie bo wtedy cierpi ludność cywilna Iraku,dlatego
protestujemy"

Gdzie on był jak Saddam zabijał przeciwników politycznych.W tej wojnie
zginie o wiele mniej osób niz podczas przesladowań przez Saddama.Nie
wspominam nawet o tysiącach Kurdów.

"w czasie wojny najbardziej cierpia kobiety"
Podczas pokoju kobiety w krajach arabskich zyja w luksusie i maja pełnie
praw.

Obserwuj wątek
    • Gość: Aleks Re: Pacyfista powiedział buhaha IP: *.gnmipr.gm.com 29.03.03, 22:05
      'Gdzie on był jak Saddam zabijał przeciwników politycznych'

Moze wtedy uczyl sie dopiero czytania i pisania?

Teraz potrafi!!
    • Gość: Pacyfista Re: Czy istnieją jeszcze kategorie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 23:23
      Rafis czytam i zrozumiałem, że do Gromu się nie nadajesz. Chyba masz kategorię
      D albo do d. SAtąd ciągoty do wojenki. A może żołnierzykami się jeszcze bawisz?
      Widzisz, takim jak Ty zwykła slużba zasadnicza wybiłaby pieprzenie trzy po trzy.
      • Gość: Rafis Re: Czy istnieją jeszcze kategorie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 23:32
        Gość portalu: Pacyfista napisał(a):

> Rafis czytam i zrozumiałem, że do Gromu się nie nadajesz. Chyba masz
        kategorię
        > D albo do d. SAtąd ciągoty do wojenki. A może żołnierzykami się jeszcze
        bawisz?
        >
        > Widzisz, takim jak Ty zwykła slużba zasadnicza wybiłaby pieprzenie trzy po
        trzy
        > .

Długo nad tym myślałeś? :) Czy może stare wojsko Ci podyktowało pomiędzy
        koceniem?
        • Gość: Pacyfista Re: Czy istnieją jeszcze kategorie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 23:57
          Myślę więc jestem. Ale to za trudne dla Ciebie. Wracając do tematów wojennych
          ośmielam się zwrócić do Ciebie jako wybitnego teoretyka z pytaniem: co to za
          gaz, który mają użyć irakijczycy? CNN podało, że jest to gaz bezbarwny koloru
          ciemno-wiśniowego.
          • Gość: Rafis Re: Czy istnieją jeszcze kategorie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.03, 00:02
            Gość portalu: Pacyfista napisał(a):

> Myślę więc jestem. Ale to za trudne dla Ciebie. Wracając do tematów
            wojennych
            > ośmielam się zwrócić do Ciebie jako wybitnego teoretyka z pytaniem: co to za
            > gaz, który mają użyć irakijczycy? CNN podało, że jest to gaz bezbarwny
            koloru
            > ciemno-wiśniowego.

Prawdopodobnie maja najeść się fasoli i dopiero potem użyc gazu.Dlatego
            koalicja zablokowałóa wszystkie porty aby odciąć Irak od dostaw fasoli.Jednak
            podobno jest ona dostarczana przez Syrie.
            • Gość: Pacyfista Re: Czy istnieją jeszcze kategorie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.03, 00:04
              Syria nie wchodzi w rachubę, bo w Damaszku siedzi diabeł na daszku.
    • Gość: nk Re: Pacyfista powiedział buhaha IP: *.otenet.gr 30.03.03, 00:00
      A to niezla zagadka
      • Gość: M@ Re: Pacyfista powiedział buhaha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.03, 00:15
        No tak zwykle Rafis znawca i pasjonat tematu, ekspert tematu! Gdzie można tam
        wrzuci swoje bezsensowne trzy grosze! Rafis napisze jeszcze raz!! Internet
        forum wolności ale nie głupoty i nie tolerancji! I tak oczywiście Żydzi, masoni
        i inni! – komuchy, amerykanie wszyscy są winni ale nie ty bo ty
        jesteś ....................................
        M@
        • Gość: Rafis Re: Pacyfista powiedział buhaha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.03, 00:18
          Gość portalu: M@ napisał(a):

> No tak zwykle Rafis znawca i pasjonat tematu, ekspert tematu! Gdzie można
          tam
          > wrzuci swoje bezsensowne trzy grosze! Rafis napisze jeszcze raz!! Internet
          > forum wolności ale nie głupoty i nie tolerancji! I tak oczywiście Żydzi,
          masoni
          >
          > i inni! – komuchy, amerykanie wszyscy są winni ale nie ty bo ty
          > jesteś ....................................
          > M@

Chyba czegoś nie rozumiesz więc czytaj uważniej :)
    • Gość: krzysiek rafis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.03, 00:08
      czytam ciebie rafis sporadycznie ze względu na dostęp do sieci ale za każdym
      twoim wpisem zadaję sobie pytanie czy ty jestes tak głupi czy tylko
      udajesz..........to pytanie retoryczne
      • Gość: Rafis Re: rafis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.03, 00:20
        Gość portalu: krzysiek napisał(a):

> czytam ciebie rafis sporadycznie ze względu na dostęp do sieci ale za każdym
        > twoim wpisem zadaję sobie pytanie czy ty jestes tak głupi czy tylko
        > udajesz..........to pytanie retoryczne

sądząc po Twoim IP dziś odpowiedziałeś mi trzy razy i zawsze pod innym
        nickiem.Gratuluje inteligencji :)
        • Gość: Nieklon Re: Treści biblijne na forum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.03, 13:58
          Rafis. Jeden w trójcy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka