Dodaj do ulubionych

Poza horyzontem...

04.06.10, 16:05
A tak mnie naszlo... lezalam dzisiaj na sloncu i myslalam o tych, ktorzy odeszli by juz nigdy nie powrocic...
A jesli istnieje cos poza horyzontem... to ja chcialabym tam spotkac Petroniusza, Zenka/Hauera i Kobre - potrafie sobie wyobrazic jakie interesujace dysputy TYCH TROJE moze prowadzic... tylko tego posluchac... smile
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 17:13
      Oni odeszli. Istnieją jednak w naszych wspomnieniach, zostały Ich
      wpisy...nie odeszli w całości. Tak jest dobrze smile
    • pastwa Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 21:57
      Nie znam tutejszej spolecznosci, ale brzmi to tak, jakby wymienieni odeszli stad jeszcze w czasach Faraona Ramzesa, a moze nie tyle odeszli co raczej odlecieli statkiem kosmicznym wsprost na Olimp ;'))
      • m.maska Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 22:02
        Tak to mniej wiecej jest...
        Witaj Pastwa big_grin
        • pastwa Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 22:13
          Dzieki za mile powitanie, to ja sie tutaj chwile pokrece chyba ;'))

Z drugiej strony sam sie czuje jakbym przybyl z jakiejs (he he, byl temat) zamierzchlej galaktyki.
          • m.maska Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 23:08
            Veni, vidi, vici... Salve Pastwa smile
            • k.karen Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 23:33
              Witaj, Pastwosmile)
              Miło Cię u nas widzieć.
              • jan_stereo Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 23:44
                Mam juz Wasze forum w ulubionych ;'))
                • m.maska Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 23:49
                  Jest nam milo... big_grin
                  • jan_stereo Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 23:56
                    to sie jeszcze okaze, przeciez mnie nie znacie kompletnie, rozumiem wiec, ze to taka sympatia awansem ;'))
                    • k.karen Re: Poza horyzontem... 05.06.10, 00:02
                      Pastwo, czy też Janie_stereo (jeśli dobrze kojarzę) , to zwykła
                      uprzejmość i zgadza się - sympatia awansem.
                      Poznamy Cię jeśli tylko dasz się poznać smile))
                      Dobranoc.
                      • jan_stereo Re: Poza horyzontem... 05.06.10, 00:08
                        Tak dobrze kojarzysz, jakzesz te swiaty forumowe sie przenikaja...
                    • m.maska Re: Poza horyzontem... 05.06.10, 00:07
                      Tak to bywa, ze daje sie kazdemu szanse smile a potem czasami trzeba
                      weryfikowac... Ty Nas tez nie znasz... mozemy sie albo polubic albo nie trzeciej
                      mozliwosci nie ma... smile
                      W kazdym razie, ja zapraszam do zakladania nowych watkow, podrzucania tematow o
                      ktorych chetnie pogadasz - aha... mamy tylko jedno ale... nie gadamy o polityce
                      big_grin to juz zesmy przerobili, wyklocilismy sie ze soba juz wszyscy i zeby sobie
                      nie sprawiac przykrosci i nie mowic "tak wprost" co myslimy o pogladach
                      przeciwnych do naszych - wyeliminowalismy polityke... jest tu jeden blogowiec,
                      ktory sciaga do siebie rzesze czytaczy - a nawet raz mohery go dopadly na jego
                      blogu - on sobie tam politykuje... big_grin

A wiec Witaj na Podworku big_grin
                      • hardy1 Re: Poza horyzontem... 05.06.10, 09:51
                        Tak i jest (jako kto będziesz pisać, kolego - "Pastwa" czy też "Jan
                        stereo"?) Tematów i dyskutantów tu nie zabraknie...Codzienny...ot
                        taki do pogaduszek - jest pod szpilką, z datą. Tematyczne - bez
                        szpilki.

Z jednym nie mogę się zgodzić z Maską - ja sprawozdaję a nie
                        politykuję big_grin ...i "mohery" myślały że dopadną a nie że "dopadły" -
                        a to jakościowo diametralna różnica, prawda wink
    • vel_rym Re: Poza horyzontem... 04.06.10, 22:56
      Może nie chowaj tych, co do których nie ma pewnych informacji, jeśli wolno prosić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka