Dodaj do ulubionych

ZŁOTY Citroen DW.....

03.11.06, 10:23
poszukuje złotego citroena ze kerownica starszego pana CWANIAKA z bliznaą na
prawej stronie twarzy jakby po oparzeniu. Pan udeżył w mój samochód i uciekł.
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: ZŁOTY Citroen DW..... 03.11.06, 10:28
      idz z tym na policje .. prawdopodobnie dosc szybko znajda.
      • karioka13 Re: ZŁOTY Citroen DW..... 03.11.06, 10:44
        była policja wszystko spisali tylko nie pamiętam nr rej. całego
        • tiges_wiz Re: ZŁOTY Citroen DW..... 03.11.06, 10:51
          mysle ze zlotych citroenow ze sladami twojego lakieru nie jest na tyle duzo, aby
          mieli z tym problemy.
          • Gość: xxx Re: ZŁOTY Citroen DW..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:20
            Gdyby uderzył w prywatny samochód któregoś z policjantów to by znaleźli jeszcze
            dzisiaj a tak to...
            • tiges_wiz Re: ZŁOTY Citroen DW..... 03.11.06, 12:49
              znajomemu na parkingu hipermarkeu przytarli samochod i znalezli goscia (zdziwil
              sie). Lepiej by bylo jakby sie przyznal :P.
              • wielki_czarownik Policja ma niezłą skuteczność 03.11.06, 13:16
                W TVP3 jakiś rok temu niebiescy chwalili się, że odnajdują 100% uciekinierów. Tak więc lepiej nie uciekać, bo konsekwencje są surowe.
    • Gość: Neo[EZN] Re: ZŁOTY Citroen DW..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:52
      > Pan udeżył w mój samochód i uciekł.

"uderzył"

Nie ignoruj tego i idź na policję. Wystarczy podać chociaż kawałek numeru
      rejestracyjnego żeby zwiększyć prawdopodobieństwo odnalezienia tego buraka.
      Najgorsze co możesz zrobić to odpuścić takiemu.
      • Gość: tk Re: ZŁOTY Citroen DW..... IP: *.backiel.com.pl 03.11.06, 14:56
        Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a):

> "uderzył"

witamy profesora :]
        a czym pan jeszcze moze w tym wątku zaimponować ?
        • Gość: LcT Re: ZŁOTY Citroen DW..... IP: *.os1.kn.pl 03.11.06, 16:15
          To że jesteś analfabetą o infantylnym poczuciu humoru nie znaczy że inni też są
          tacy.
          • lillalu Re: ZŁOTY Citroen DW..... 04.11.06, 09:23
            Ojejejejejej! Znowu na forum kogoś trafia szlag.

Moim zdaniem to bardzo dobrze,że zgłosiłaś incydent na policji, można
            ewentualnie dać ogłoszenie do gazety,,poszukuję świadków zdarzenia bla bla bla"
        • Gość: Neo[EZN] Re: ZŁOTY Citroen DW..... IP: *.dialog.net.pl 04.11.06, 09:34
          > > "uderzył"
          >
          > witamy profesora :]
          > a czym pan jeszcze moze w tym wątku zaimponować ?

Tak myślałem że zjawi się za chwilę jakiś idiota, któremu nie spodoba się to,
          że pomagam komuś nauczyć się poprawnie pisać. Mam kolegę, który odpisując mi na
          maile - zawsze zwracał mi uwagę na błędy ortograficzne i zawsze mu za to
          dziękowałem. No ale weź komuś zwróć uwagę to jeszcze po mordzie ci da.

Zauważ gościu to, że oprócz przyczepienia się do tego "byka" odpisałem na wątek
          dlatego podaruj sobie następnym razem takie komentarze.
          • Gość: literek Re: byki IP: *.core.lanet.net.pl 04.11.06, 23:07
            to jest ciekawe dlaczego zdarzaja sie tz.byki kiedy pisze przez komp.a kiedy
            piszę ręcznie tego nie robię ,
            ostatnio stwierdzilem że winne jest nie patrzenie na tekst a na klawiarę ,
          • Gość: Gość Re: ZŁOTY Citroen DW..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:15
            Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a):

> Tak myślałem że zjawi się za chwilę jakiś idiota, któremu nie spodoba się to,
            > że pomagam komuś nauczyć się poprawnie pisać. Mam kolegę, który odpisując mi na
            >
            > maile - zawsze zwracał mi uwagę na błędy ortograficzne i zawsze mu za to
            > dziękowałem. No ale weź komuś zwróć uwagę to jeszcze po mordzie ci da.

Zwracanie uwagi na błędy ortograficzne jest niezgodne z Netykietą, czyli (dla przypomnienia) zbiorem zasad, które uprzyjemniają i nieco ułatwiają serfowanie po necie. Przestrzeganie zasad Netykiety nie jest obowiązkowe, ale wypadałoby, aby przestrzegał ich ktoś, kto sam wymaga od innych przestrzegania własnoręcznie opracowanych przez siebie zasad, tylko że odnoszących się do jego strony. Jak Ci się Neo to nie podoba, to wiesz - uczestnictwo w forum Wrocław nie jest obowiązkowe :D.
    • Gość: karioka13 Re: ZŁOTY Citroen DW..... IP: *.chello.pl 08.11.06, 10:21
      Nie chodziło mi oto aby dyskutowa nad pisownią ale o pomoc, pisałam ten post w
      nerwach, reakcja chyba normalna gdy ktoś zniszczył ci twoją rzecz. Proszę o
      pomoc. Policja wydaje mi się że nic nie robi. Proszę
      • wielki_czarownik Re: ZŁOTY Citroen DW..... 08.11.06, 14:28
        Przyciśnij policję. Niestety polscy niebiescy często dopiero po uczciwym kopniaku (czytaj awanturze u przełożonego) biorą się do roboty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka