Dodaj do ulubionych

Zboczeńcy w Parku Szczytnickim

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.03, 23:45
Poraz kolejny (niestety) "padłam ofiarom" zboczenca, który zaspakaja swe
potrzeby seksualne w krzakach. Miało to miejsce w Naszym uroczym Parku
Szczytnickim. Co gorsze nie spotkało mnie to w tam po raz pierwszy i jestem
pewna, że nie jestem w tym osamotniona. Częściej można tam przecież spotkać
tego typu ludzi niż straż miejską. Ja mam juz 20 lat i czuję się okropnie, a
co dopiero ma powiedzieć dziecko, które zostanie narażone na taki "widok". A
dzieci w tym parku nie brakuje.
Obserwuj wątek
    • wszywa1 Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim 01.04.03, 23:55
      Gość portalu: Ulka napisał(a):

................................A
      > dzieci w tym parku nie brakuje.

Bo to są jego dzieci.
    • Gość: Arq Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: w3cache:* / 10.6.0.* 02.04.03, 00:55
      Wystarczy zmienić trasy spacerów, bo oni nie grasują po całym parku, no chyba,
      że ktoś specjalnie tam chodzi, żeby mieć czym się oburzać!
    • Gość: Tod Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: 217.30.134.* 02.04.03, 06:46
      A skad ty tak dobrze wiesz, że oni maja stałe miejsca grasowania? Może sam
      masz takie? Park jest miejscem publicznym i nie powinno dochodzić tam do
      takich scen.
    • szoppracz1 Ekshibicjoności 02.04.03, 08:39
      Owszem w parku szczytnickim są zboczeńcy, ale to tzw. ekshibicjoniści, czyli
      stosunkowo mało groźni członkowie "zboczeńcowej braci". Twój strach i oburzenie
      są dla niego doskonałą pożywką - ci faceci żywią się kobiecym strachem. Takiego
      typa należy wyśmiać i zawstydzić, a następnie wezwać policję lub straż miejską,
      żeby spałowali mu gołą dupę. W ubiegłym roku również miałam wątpliwą
      przyjemność natknąć się na faceta z gołym ptakiem (ogrooooomnym), rzuciłam
      pogardliwe spojrzenie, a że nie posiadam telefonu komórkowego policji nie
      wezwałam, ostrzegłam natomiast kilka napotkanych po drodze kobiet, żeby nie
      szły akurat tą ścieżką. I po sprawie.
      P.S.
      W podręcznikach psychologii poczytaj nieco o ekschibicjonistach, pozbędziesz
      się nadmiaru strachu.
      • a_o_s Re: Ekshibicjoności 02.04.03, 10:15
        to nie jest takie oczywiste co piszesz. poczytaj dokladniej w tych ksiazkach z
        psychologii o ktorych mowisz.
        na wzgardzenie albo wysmianie taki koles moze zareagowac rowniez agresywnoscia,
        zadziej sie to zdaza od tego co piszesz, ale jednak nie mozna tego wykluczyc.
        poza tym taki widok jest czyms nie oczekiwanym, niespodziewanym i dlatego
        wywoluje mniejszy lub wiekszy [zalezy od wrazliwosci osobistej] szok.
        najlepiej jest natychmiast poinformowac policje lub straz.

a na marginesie, trodno oczekiwac ze policja pusci do parkow na tyle duzo
        patroli zeby takie zdazenia sie nie powtazaly.
        • szoppracz1 Re: Ekshibicjoności 02.04.03, 12:58
          Jasne, ale zanim się wkurzy i zdąży wciągnąć galoty, ofiara jego wątpliwej
          jakości wdzięków będzie już daleko. Poza tym zboczeniec, którego miałam okazję
          spotkać po prostu stał sobie na łączce między krzakami, więc o zaskoczeniu nie
          mogło być mowy.
          P.S.
          Zanim zaczniesz mnie uczyć psychologii, podszkol się w ortografii. Pa.
          • a_o_s Re: Ekshibicjoności 02.04.03, 13:39
            szoppracz1 napisała:

> P.S.
            > Zanim zaczniesz mnie uczyć psychologii, podszkol się w ortografii. Pa.

czyzbysmy siem sirytofali? :)

parowniez

• wielki_czarownik Pójdź tam razem z kilkoma kolegami 02.04.03, 14:55
      Oni będą wiedzieć co mu zrobić.
      • wielki_czarownik Albo kup gaz pieprzowy i go psiknij wiesz gdzie ;) 02.04.03, 14:57
      • Gość: Peja Re: Kibolami Śląska ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.03, 23:24
        wielki_czarownik napisał:

> Oni będą wiedzieć co mu zrobić.
    • Gość: niunia Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 23:39
      Jak najbardziej sie z Tobą zgadzam. Park Szczytnicki jest wyjątkowo nasycony
      tego typu ludźmi i myślę, że gdyby straż miejska była częstrzym bywalcem w tym
      miejscu to żadziej spotykałyby nas takie niemiłe niespodzianki.
      • Gość: stara Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.dial.pl 03.04.03, 11:34
        w szczytnickim od zawsze roilo się od exhibii, to juz kolejen pokolenia tam
        grasują. Niestety. Moze nie sa rzeczywiście groźni ale rzygać sie zachciewa na
        ich widok.
        • Gość: Vampirella Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 12:01
          zgadzam się, że to już chyba od tysiąca lat tam się roi od golasów zza krzaków,
          ale nie mam zamiaru wyręczac ani strazy miejskiej ani policji i ich gonic,
          zawstydzać albo dźgać czy pieprzyć (och, tzn gazem pieprzowym traktować!). Moja
          znajoma raz jednego pogoniła waląc go połbie teczka rysunkowa, ale ile
          można????? W końcu płacimy podatki i chyba kto inny powinien chronić dzieci od
          zgroszenia czy czegoś gorszego? czyz nie? Mylę się?
          A Wyborcza zamiast zapraszać na spacer z tchórzofretka może zorganizuje spacer
          z gazem pieprzowym na zboczeńca? te same rejony. hmmm?
    • Gość: kasik Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: 195.117.149.* 03.04.03, 13:42
    • Gość: kasik Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: 195.117.149.* 03.04.03, 13:45
      Możma by coś z tym zrobić,pamiętam kiedy miałam niewątpliwą nieprzyjemnosc
      zetknac sie z tym problemem jakies 15 a moze i wiecej lat temu.Szkoda ze do tej
      pory nikt nie zajął się tym problemem.Teraz do tego parku wjeżdżam tylko na
      rowerze i tylko w towarzystwie.
      • Gość: asd Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.03, 17:14
        w parku szczytnickim grasuje isis.
        • Gość: olo Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.03, 17:54
          Gość portalu: asd napisał(a):

> w parku szczytnickim grasuje isis.

obnaża się siejąc "szok i przerażenie"
      • Gość: Ciekawy Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.03, 17:33

Teraz do tego parku wjeżdżam tylko na
        > rowerze i tylko w towarzystwie.

Zrozumiałem, że tylko na rowerze z pedałami jeździsz?
        • Gość: kasik Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: 195.117.149.* 05.04.03, 19:26
          Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

>
          > Teraz do tego parku wjeżdżam tylko na
          > > rowerze i tylko w towarzystwie.
          >
          >
          > Zrozumiałem, że tylko na rowerze z pedałami jeździsz?

a po kiego huja babie pedały?
          • Gość: Ciekawy Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 19:52
            O rower mi zboczeńcu chodziło.
          • Gość: uhm Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 05.04.03, 19:59
            Ojjjj, ale pani wulgarna... Czy to przystoi damie?
            :-(((((
    • Gość: ania Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 18:24
      Mieszkałam w Parku Szczytnickim na ulicy Mickiewicza 30 lat temu.Problem
      ekshibicjonistów stojacych w krzakach lub wynurzajacych się z nich nagle przed
      kobietami był stale aktualny.Widzę, że od tamtej pory nic się nie zmieniło.
    • Gość: Miśko Re: Łowca Zbokoli IP: 217.30.133.* 06.04.03, 00:52
      Zaczaje sie na skurwiela i go na drzewie za jaja powiesze, moze mu sie odechce
      nekac biedne kobiety w parku. Nie jestem tu wcale goloslowny, gdyz juz
      dorywalem nie raz takich masturbantów publicznych. Szkoda tylko, ze palki
      baseball'owe sa juz na zezwolenie. Coż, pozyczy sie od starych kumpli z fachu.
    • ludkaa Re: Zboczeńcy w Parku Szczytnickim 07.04.03, 18:01
      Niestety nic sie tam od lat nie zmienia. Przypomniala mi sie pewna historia,
      ktora przydazyla sie moim koleznakom w parku Szczytnickim. Skracaly sobie droge
      alejkami idac na trening na AWF - wielkie dziewczyny (ponad 1,80) koszykarki.
      Nagle zza krzakow wyskoczyl pan z przyrodzeniem na wierzchu. Mierzyl moze 1,40
      w butach. Koszykarki sie nie przejely tylko ryknely: Dziewczyny! Za nim. I
      ruszyly biegiem na pana Zboczenca.
      Pan uciekal ile sil w nozkach az pogubil sandalki :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka