brzoza36 07.11.06, 22:43 ogladam w tv ... miał rację gdy powiedział , że jego wypowiedzi puszczą dopiero po jego śmierci ... Ostatni Wielki Polak ? Magdalenka -stół zdrady Wałęsa - Bolek i wiele , wiele , wiele szokującej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obi Re: Wojciech Ziembiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:50 "Kasztanka" Wielkim Polakiem byl i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Wojciech Ziembiński 07.11.06, 22:57 zanim zupelnie się zbłaźnisz przełącz na TVP1 Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Wojciech Ziembiński 07.11.06, 23:05 A Wujec w studio już zaczyna tę starą bajeczkę ...sralis mazgalis , mydełko , rozmydlanie , never ending story , my,my,my,my,my , trutnie z tubą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Wojciech Ziembiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:09 Ogladalem. Ale wierz mi, ja nie musze ogladac TV, zeby wyrobic sobie zdanie na ten temat. Wiem, co "kasztanka" robil w latach 70-tych, kiedy nie bylo wielu odwaznych zeby chociaz wspomniec o Katyniu, przypomniec bohaterow Powstania Warszawskiego etc. Nie kompromituj sie i nie mieszja biezacej polityki z historia. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Wojciech Ziembiński 07.11.06, 23:23 może to brak charakterów , po dziesijszemu brak jaj , jak słysze , że Wałęsie ambasador Rosji zabraniał odsłaniać pomnik oiar agresji sowieckiej to mi się mdło robi i jakby mi ktos lód za koszulę wrzucił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Re: Wojciech Ziembiński IP: *.akron.net.pl 07.11.06, 22:57 brzoza36 napisał: > ogladam w tv ... miał rację gdy powiedział , że jego wypowiedzi puszczą > dopiero po jego śmierci ... > Ostatni Wielki Polak ? > Magdalenka -stół zdrady > Wałęsa - Bolek > i wiele , wiele , wiele szokującej prawdy Też oglądam z podziwem i szacunkiem. Swoim świadectwem rozbił to całe okrągłostołowe próchno w pył... Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Wojciech Ziembiński 08.11.06, 09:22 zaprawdę powiadam wam, ta wiedza jest PORAŻAJĄCA Odpowiedz Link Zgłoś