Dodaj do ulubionych

Factory Outlet - warto przyjechać ?

08.11.06, 11:18
Witam...

Zastanawiam się ,czy warto przyjechać na zakupy do Factory Outlet. Może ktoś
podzieli się swoimi wrażeniami ?

Pozdrawiam
Jeleniogórzanka.
Obserwuj wątek
    • Gość: PAWIAN Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.06, 11:40
      No ja mam negatywne odczucia.Byłem tam miesiąc temu więc moze coś sie
      zmieniło.generalnie: towar stary , ceny wysokie.Często można n awyprzedazy kupić
      lepszy i tańszy sprzęt zwłaszcza sportowy.Ja polecam outlet ne Legnickiej w TGG
      • Gość: kuna Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:49
        zgadzam się. Towar jakby sprzed kilku sezonów, a ceny wysokie jak na takie
        rzeczy. Byłam teraz w niedzielę i prędko ponownie nie przyjadę.
    • Gość: eproof Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: 213.77.49.* 08.11.06, 11:53
      ogólne wrażenie jest sympatycznie, jeszcze nie wszystko jest otwarte, kilka
      sklepow jest zamknietych, widocznie czekaja na wynajecie, a co do towaru to
      trzeba sobie uświadomic jedną sprawe to nie jest normalny sklep z najnowszymi
      kolekcjami to jest outlet z kolekcjami z minionych sezonow ..... ceny równiez
      nie powalają na kolana, ale mozna kupic sobie cos co jest tańsze niz w
      centrum.... a czy warto to juz nalezy sobie samemu odpowiedziec na to pytanie
      po wizycie w factory, bo kazdy moze miec inne zdanie :):):)
    • Gość: kasia Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:30
      AAAAAAAAAAAAbsolutnie nie.Odradzam,szczerze.Wprawdzie kupiłam tam niezłą
      kurtke,ale czas w tym przybytku uważam za stracony.Po pierwsze uboga ilość
      oferowanego towaru.Wielkie nic, co drugi sklepik zamknięty.Po drugie ceny.To nie
      jest outlet !!! W pumie czy adidasie normalne regularne ceny plus kilka dziwnych
      lekko przecenionych rozmiarów.Po za tym kiszka.Szkoda czasu absolutnie.
    • Gość: ania Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.crowley.pl 08.11.06, 16:38
      ja również mam negatywne odczucia i nie polecam, ja sie baaaaaardzo zawiodłam
      • Gość: kalafior Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:36
        Niesympatycznie i bez rewelacji. Szkoda drogi i czasu
    • pia_ Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? 08.11.06, 18:23
      A ja mam całkowicie odmienne wrażenia. To prawda, ze fajny towar był przez dwa
      pierwsze tygodnie po otwarciu: obkupiłam siebie w Calzedoni/Intimissimi w
      piękną bieliznę (14,90/szt), a moje dziecko w cudne rajstopki cienkie (3,90) i
      grube (6,90). W Atlanticu kupiłam bieliznę - 7,90/szt - tę samą, którą miałam
      kilka lat temu - była świetna, więc bardzo się ucieszyłam, dla siostrzeńca
      kupiłam przepiękne body - 9,90 (świetne gatunkowo, niestety z produkcji dla
      dzieci Atlantic dawno już zrezygnował, więc tym większy to rarytas) i bluzeczkę
      ze śmiesznym misiem - 12,90. Dla mojego lubego w Pumie dorwałam bluzę z dł
      rękawem z boską zaprasowanką (postaci jak z "Gorączki sobotniej nocy") za 35
      zł. Ponadto widziałam świetne Pumy zimowe z Gore-texem za 129 zł (w tej cenie
      to nawet dla dzieciaka się Bartków nie dostanie), adidaski reeboka za 79 zł (w
      lecie były po 129 zł). Otatnio mój facet kupił sobie w Vistuli elegancki
      płaszcz i koszule za ułamek ich wartości, a wczoraj jeansy w Big Starze - tez
      tanio. Fajna jest oferta z biżuterią Aparta, czasami perełki za 15 zł można
      znaleść w Mango. Ja z niecierpliowścią czekam na otwarcie Ecco.
      Podsumowując: jeśli ma się dużo czasu, szczęścia i "dobre oko" to można tam
      zrobić niezłe zakupy. Ja polecam :-)
      • Gość: Echt Breslauer Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.os1.kn.pl 08.11.06, 18:36
        Malkontenci zawsze będą niezadowoleni, na razie nie wszystkie sklepy są
        jeszcze otwarte. Ale każdy coś dla siebie znajdzie, jeżeli wie po co
        przyjechał, a nie tylko na spacer i pooglądać. Drogo?? Można tu kupić Jeansy za
        50 jak i za 250 pln, fajne koszule poprzeceniane o 50pln, a nie rozumiem
        narzekań,że stare,niemodne (lol), od początku było wiadomo,że to końcówki serii
        albo z minionych kolekcji. Ludzie są naprawdę dziwni...i próżni.
        Ja polecam, pzdr. :)

" Wrocław zawsze poddaje się ostatni "
        • Gość: Nika Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:22
          tylko jest jeden mały minusik - koreczek na Nowym Dworze i Muchoborze Wielkim
          (dla mieszkańców to już niestety normalka, ale dla "przyjeznego" może to być
          szok - szczegolnie jadąc od strony bielan )
        • Gość: Kuna Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:47
          końcówki serii ok, ciuchy z minionych sezonów ok, ale dlaczego takie ceny???
          Wolę dołożyć 10-20 % i mieć z tego sezonu, albo poczekać do normalnych
          wyprzedaży. Zresztą odnosze wrażenie, że ciuchy które tam sprzedają pamiętają
          czasy "sprzed powodzi" :-)) albo, co gorsza to jakieś spady z zagranicy
    • rysiek98 Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? 21.11.06, 14:00
      a na jakiej ulicy mieści się ten sklep?
      • Gość: wia Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? IP: *.cpu-zeto.com.pl 29.11.06, 13:02
        Dzięki za Wasze odpowiedzi. Raczej nie przyjadę :)
        A dla ryska98 podaję link :

www.factory.pl/wroclaw/dojazd.asp

Pozdrawiam
        WIA
    • polibius Re: Factory Outlet - warto przyjechać ? 30.11.06, 09:43
      BYłam i kupiałam sobie tańszy płaszcz i spodnie SIMPLE, a także o wiele tańsze
      rajstopy Calzedonia ( chyba tak się pisze).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka