Gość: Radekx IP: *.au.poznan.pl 13.11.01, 13:19 Nie lubię Wrocławia i tyle tego pierdolonego przechwalania się. Chuja dostaniecie a nie Expo.Lepiej najpierw posprzątajcie ulice i dworzec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nell Re: Nie lubię Wrocławia IP: 213.77.49.* 13.11.01, 13:22 Znowu jakiś poznaniak, któremu się nudzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Nie lubię Wrocławia IP: 130.225.149.* 13.11.01, 13:41 Gość portalu: nell napisał(a): > Znowu jakiś poznaniak, któremu się nudzi ? A moze ktos udaje poznaniaka, ktoremu sie nudzi? Taki mieszacz-podsysacz (analogia do zbrojarza-betoniarza)? Czasem internet robi za sciane w publicznej toalecie, nie da sie tego uniknac :-) Jest taka ksiazka Vonneguta "Deadeye Dick" gdzie glowny bohater zobaczyl w publicznej toalecie taki oto tekst: "To be is to do" - Socrates "To do is to be" - J-P. Sartre "Do be do be do" - F. Sinatra Pozdruffka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekx Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.au.poznan.pl 13.11.01, 14:03 Jestem poznaniakiem i nie nudzę się... Zwłaszcz czytając posty jakiegoś zakompleksionego wrocławiaczka na poznanskim forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guilty Re: Nie lubię Wrocławia IP: 212.160.147.* 13.11.01, 14:12 Znasz krechę z Poznania? (taki nick: "________") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekx Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.au.poznan.pl 13.11.01, 14:22 Niestety nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 23:26 PALANCIE!!!!!!!!!!! Nie obrażaj Poznaniaków i nie pisz że stamtąd pochodzisz. Jakiś czas tam pracowałam, poznałam kilku i NIKT by się do Ciebie nie przyznał!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dols Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 18:42 Gość portalu: Radekx napisał(a): > Nie lubię Wrocławia i tyle tego pierdolonego przechwalania się. Chuja > dostaniecie a nie Expo.Lepiej najpierw posprzątajcie ulice i dworzec... Czy wszyscy w Poznaniu są tacy niekulturalni i mają tak mało kultury osobistej jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:33 Nie lubisz-nie musisz. Nikt nie bedzie Cie na sile przekonywac. Zapewne nie byles we Wroclawiu lub tez gosciles tu bardzo dawno temu, inaczej wiedzialbys jak wyglada aktualnie hol dworca czy tez ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Uśmiechy dla Wrocławia z Poznania_☻ ☺ ☻ ☺ a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:37 ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALka Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.UNI-MUENSTER.DE 14.11.01, 21:43 To powazny problem. Odbiegasz od normy i potrzebujest terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollo100 Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 22:22 Mieszkałem troche w Poznaniu i poznałe kilku fajnych ludzi, którzy wiedzieli że jestem wrocławianinem.Ale takiego chama to już dawno nie spotkałem. Mimo wszystko ciesze sie że nie lubisz Wrocławia bo Poznań do naszego miasta to naprawde jest DZIURA.A chamów nam tu nie potrzeba niech zostaną w Poznaniu. Prośba do wrocławian nie reagujcie na takie pisma.Zdechną śmiercią naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURCZAK Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:06 A JA NIE LUBIĘ RADEKXA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekx Re: Nie lubię Wrocławia IP: 150.254.175.* 15.11.01, 13:16 Odpowiadam tobie ciubaryku jeden zwanym dalej bollo100. Chamy to znajdą się i u was nawet większego kalibru. Ale największe skurwysyństwo wpisuje się na Nasze forum w Wa-wy. Nie będe podawał ich nick-ów bo nie będe chujom robił darmowej reklamy. A dziurę to patafianie masz chyba w gaciach jeśli nie wiesz że aglomeracja poznańska wcale pod względem wielkości nie ustępuje waszej. By... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURCZAK Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 20:01 Gość portalu: Radekx napisał(a): > Odpowiadam tobie ciubaryku jeden zwanym dalej bollo100. Chamy to znajdą się i u > > was nawet większego kalibru. Ale największe skurwysyństwo wpisuje się na Nasze > forum w Wa-wy. Nie będe podawał ich nick-ów bo nie będe chujom robił darmowej > reklamy. A dziurę to patafianie masz chyba w gaciach jeśli nie wiesz że > aglomeracja poznańska wcale pod względem wielkości nie ustępuje waszej. > By... RADEKX NIE LUBIĘ CIĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.elbacsb.com.pl 15.11.01, 09:24 A ja nie znosze poznanskiego sknerstwa i pazerniactwa na pieniadze. Ile razy tam jestem dostaje za cos mandat. kocur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekx Re: Nie lubię Wrocławia IP: 150.254.175.* 15.11.01, 13:11 Mandat pewnie dostajesz za to że jesteś z Wrocławia. Ja nie tylko nie lubie Wrocławia ale i jego mieszkańców (głównie przybyszy zza Buga).Mogę się tu więcej nie wpisywać jak Mi obiecacie że na Nasze Poznańskie Forum nigdy więcej się nie wpisze żaden nawiedzony wrocławiaczek i nie będzie nas prowokował. Odpowiadam kolesiowi który twierdzi że byłem dawno temu we W. Otóż byłem tam nie dalej jak miesiąc temu i znając to miasto nic od tego czasu się tam nie zmieniło. Przyjechałem tam oczywiście w celach służbowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Nie lubię Wrocławia IP: 213.77.49.* 15.11.01, 13:45 Gość portalu: Radekx napisał(a): > Mandat pewnie dostajesz za to że jesteś z Wrocławia. Ja nie tylko nie lubie > Wrocławia ale i jego mieszkańców (głównie przybyszy zza Buga).Mogę się tu > więcej nie wpisywać jak Mi obiecacie że na Nasze Poznańskie Forum nigdy więcej > się nie wpisze żaden nawiedzony wrocławiaczek i nie będzie nas prowokował. > Odpowiadam kolesiowi który twierdzi że byłem dawno temu we W. Otóż byłem tam > nie dalej jak miesiąc temu i znając to miasto nic od tego czasu się tam nie > zmieniło. Przyjechałem tam oczywiście w celach służbowych... Napisz poznaniaku podanie o mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekx Re: Nie lubię Wrocławia IP: 150.254.175.* 15.11.01, 13:51 Ty już pewnie sobie wymieniłeś skoro wiesz że trzeba pisać jakieś podania. Jak napisze to wezme od razu dwa i tobie dam ten bardziej pofałdowany... By Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Nie lubię Wrocławia IP: 213.77.49.* 15.11.01, 13:57 Gość portalu: Radekx napisał(a): > Ty już pewnie sobie wymieniłeś skoro wiesz że trzeba pisać jakieś podania. Jak > napisze to wezme od razu dwa i tobie dam ten bardziej pofałdowany... > By ja nie pisałam, że w twoim przypadku chodzi o wymianę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Nie lubię Wrocławia 15.11.01, 18:30 Jestem w Poznaniu kilka lat, moja rodzina pochodzi z Kresów, mieszkają na Dolnym Śląsku i na Mazurach. Wstyd mi , że taki debil się tutaj wypowiada w imieniu Poznania, więc Wrocławianie, nie odpowiadajcie na te durne wątki, a one przeminą...Pozdrawiam -Poznanianka z wyboru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amar Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 19:16 Gość portalu: Radekx napisał(a): > Mandat pewnie dostajesz za to że jesteś z Wrocławia. Ja nie tylko nie lubie > Wrocławia ale i jego mieszkańców (głównie przybyszy zza Buga).Mogę się tu > więcej nie wpisywać jak Mi obiecacie że na Nasze Poznańskie Forum nigdy więcej > się nie wpisze żaden nawiedzony wrocławiaczek i nie będzie nas prowokował. > Odpowiadam kolesiowi który twierdzi że byłem dawno temu we W. Otóż byłem tam > nie dalej jak miesiąc temu i znając to miasto nic od tego czasu się tam nie > zmieniło. Przyjechałem tam oczywiście w celach służbowych... Taki palant jak ty nie może mieć pracy, która polega na wyjazdach w delegację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:39 A ja tam lubię Wrocław i większość moich znajomych także. Dajcie raz na zawsze spokój i nie reagujcie na takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURCZAK Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 20:03 Gość portalu: Radekx napisał(a): > Mandat pewnie dostajesz za to że jesteś z Wrocławia. Ja nie tylko nie lubie > Wrocławia ale i jego mieszkańców (głównie przybyszy zza Buga).Mogę się tu > więcej nie wpisywać jak Mi obiecacie że na Nasze Poznańskie Forum nigdy więcej > się nie wpisze żaden nawiedzony wrocławiaczek i nie będzie nas prowokował. > Odpowiadam kolesiowi który twierdzi że byłem dawno temu we W. Otóż byłem tam > nie dalej jak miesiąc temu i znając to miasto nic od tego czasu się tam nie > zmieniło. Przyjechałem tam oczywiście w celach służbowych... PO CZYM WNOSISZ, ŻE KOCUR AKURAT JEST Z WROCŁAWIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURCZAK Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 20:07 Gość portalu: Radekx napisał(a): > Mandat pewnie dostajesz za to że jesteś z Wrocławia. Ja nie tylko nie lubie > Wrocławia ale i jego mieszkańców (głównie przybyszy zza Buga).Mogę się tu > więcej nie wpisywać jak Mi obiecacie że na Nasze Poznańskie Forum nigdy więcej > się nie wpisze żaden nawiedzony wrocławiaczek i nie będzie nas prowokował. > Odpowiadam kolesiowi który twierdzi że byłem dawno temu we W. Otóż byłem tam > nie dalej jak miesiąc temu i znając to miasto nic od tego czasu się tam nie > zmieniło. Przyjechałem tam oczywiście w celach służbowych... A JA NIE LUBIĘ PRZYBYSZY Z...RYNSZTOKA, A SĄDZĄC PO TWOICH WPISACH, WŁAŚNIE STAMTĄD TU PRZYBYŁEŚ ! PRAWDZIWI POZNANIACY I WIELKOPOLANIE TO LUDZIE W PRZEWAŻAJĄCEJ WIĘKSZOŚCI KULTURALNI, A U CIEBIE KULTURY BRAK ! DO WROCŁAWIA OCZYWISCIE PRZYJECHAŁEŚ W CELACH SŁUŻBOWYCH - ALEŻ NATURALNIE, PRZYJECHAŁEŚ ODWIEDZIĆ SWOICH KOLESI Z RYNSZTOKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 20:47 Kurczak ale Ty głośno gdaczesz (duże litery). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekx Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 08:43 Jak łatwo was sprowokować bando prostaków!!! A przecież twierdzicie że jesteście lepsi od Nas Poznaniaków i nie reagujecie na takie posty. Otóż gówno lepsi jesteście i tak samo jak u Nas reaguje sie na posty nawiedzonych wrocławiaczków tak wy przypuściliście szturm na Mój post!!! To był mój ostatni post na tym łez padole. Bez wyrazów jakiegokolwiek szacunku. Radekx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasionko Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 22:22 a po co w ogóle z nim dyskutujecie? nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Nie lubię Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 22:27 Zrozumiesz jak z nasionka Staniesz się roślinką. Odpowiedz Link Zgłoś