Dodaj do ulubionych

Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:42
tylko żal Polaków. Urlep inwestuje w słoweńców (szczególnie w Jancikina) a
Stefański, Mroczek i Diduszko grali dzisiaj razem tyle minut co on jeden.
Roszyk nie gra, w koszalinie pięciu Czarnych, itd, itp
Obserwuj wątek
    • Gość: seba zdjecia z meczu! IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.06, 02:48
      30 zdjec z meczu: www.sebafoto.com/334/bergson-slask-wroclaw-azs-
      koszalin/

15 zdjec cheerleaders: www.sebafoto.com/335/slask-azs-koszalin/
      • Gość: 78 Re: zdjecia z meczu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:56
        mam pytanie
        czy Basia G. nie jest juz czirliderka? nigdzie nie widze jej na zdjeciach :P
        • Gość: turez Re: zdjecia z meczu! IP: *.core.lanet.net.pl 13.11.06, 19:45
          nie jest, jest nowy zespol tamneczny, za to instruktorka ta sama :)
    • Gość: kecaj Re: Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: 195.205.117.* 13.11.06, 07:34
      a gdzie relacja z meczu Turowa?To ci obiektywna gazeta
      • Gość: Arek Re: Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 07:43
        diduszko w pierwszych spotkaniach dostal swoja szanse a ze jej niewykorzystal to
        juz jego problem teraz szanse dostaje jancikin a ze gra lepiej wiec bedzie ja
        dalej dostawal. co do stefanskiego to on wcale niegra malo zobacz sobie do
        statystyk na srednia minut tego goscia a pozniej mow
        • Gość: Statom Re: Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.06, 10:30
          Wow, po dwoch meczach skreslamy zawodnika ktory nie gral jeszzce w 1 lidze a
          ktory dobrze sie pokazal w reprezentacji. To ci dopiero bedzie z niego pociecha.
          Przynajmniej lawka bedzie zawsze ciepla. Tak trzymac arku.
          A jak sie nie andaje to jest jeszzce wypozyczenie. Czy ktos o tej opcji zapomnial ?

Mroz tez sie nie nadawal.
          • Gość: kibuc Re: Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.06, 13:00
            Wypożyczenie? IMHO sezon treningów pod Urlepem i rywalizacja z zawodnikami
            lepszymi od niego da Diduszce więcej niż gra u takich tuzów jak Krajewski,
            Jankowski tudzież Trener Dwojga Imion. Nie wiem też, czemu według Ciebie
            Diduszko został skreślony. Czyżbyśmy go zwolnili, a ja to przeoczyłem? Kontrakt
            ma (jak kilku innych grajków oraz sam trener) na 3 lata.
    • Gość: Melkor Re: Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: *.generacja.pl 13.11.06, 13:06
      Jancikin nie jest Słoweńcem. Jak nie wiem, to się nie wypowiadam.
      • Gość: Kolar Re: Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:39
        ABCadło
        A...Nigdy nie neguj tego co robi Urlep
        B...Urlep zawsze wie lepiej
        C...To nie Ty ale Urlep jest trenerem
        D...To nie Ty ale Urlep zdobywa Mistrzostwa Polski
        E...Siedz cicho jak sie nie znasz
        A na marginesie gratulacje dla Maćka Zielińskiego za wygrane wybory..
        CPWCŚ...pozrawiam prawdziwych kibiców a nie marnych patałachów
        którzy sie za nich uwazają
      • Gość: eve Re: Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.06, 00:39
        dokladnie
    • Gość: jakubu Bergson Śląsk - AZS Koszalin 78:52 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.06, 20:30
      do komentarza wyżej: stefański, diduszko grali
      DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka