Gość: pyra IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 10:48 Powodzenia Czesiu !!! Pozdrowienia z Bułgarskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszekc Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy 14.11.06, 11:08 "Ale w regulaminie jest też zapisane, że trener powinien wystawić możliwie najmocniejszy skład. Jeżeli ktoś rzeczywiście wystawi bardzo rezerwową drużynę, mogą spotkać go kary. " Paranoja. kluby powinny wystawiac takie sklady jakie im sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo śmieszne historie ta pani opowiada IP: *.master.pl 14.11.06, 14:26 jak przedmówca zacytował: "Jeżeli ktoś rzeczywiście wystawi bardzo rezerwową drużynę, mogą spotkać go kary." ciekaw jestem na jakiej podstawie ktoś może to wyegzekwować, ba! udowodnić, że tak właśnie było? a czy zresztą nie przyświecała temu przedsięwzięciu taka idea, by kluby mogły dać szansę pokazania się zawodnikom z zaplecza pierwszej drużyny, by ci się rozwijali i mieli więcej okazji do zdobycia doświadczenia? troszkę brakuje tu komuś konsekwencji. sam wspierałbym ideę, by w tych rozgrywkach kluby musiały wstawiać do pierwszego składu swoich wychowanków, dajmy na to: przynajmniej 3 w meczu. byłoby ciekawiej, a i kluby widziałyby jakiś sens w zwróceniu większej uwagi na ten element własnej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Michniewicz ? To ten co bzdury tylko plecie ? IP: *.aster.pl 14.11.06, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolimp Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.11.06, 12:22 z całym szacunkiem, ale mam gdzieś puchar ekstraklasy- lepiej byś się przyznał, że odpuściliście PP aby wskoczyć do top 3 i zgarnąć premię o Potem możesz się wypowiadać do woli :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow1978 Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy 14.11.06, 13:57 Trzeba po prostu zwiększyć ligę do 18 zespołów wtedy będzie więcej meczów o punkty. Wolałem wersję z 12 zespołową ligą jak w szkocji ale na to nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak dobry pomysł ten puchar IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 14:02 wiele klubów jest przeciwko niewiem dlaczego to doskonała okazja testowania zawodników itp. a nie rozgrywnie bezsensownych sparingów z 4ligowcami ale chyba u nas co poniektórzy niechca żeby polska piłka nożna sie rozwijała !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakosc a nie ilosc Mam do Was pytanie? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 14.11.06, 15:18 W Angli graja non stop i nie narzekaja.Dzieki tym rozgrywkom moze znajdziemy kilka dodatkowych gwiazdeczek dla naszej reprezentacji. Moze mi jedynie ktos powiedziec czy zwyciezca tego pucharu ma gwarancjr gry w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Mam do Was pytanie? 14.11.06, 19:06 Nie ! W pucharach gra tylko zdobywca Pucharu Polski, Mistrz i wicemistrz. I nikt pozatym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.echostar.pl 14.11.06, 19:40 co widze zdjęcia tego faceta to myślę że piszą oLechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.telsat.wroc.pl 15.11.06, 18:18 "Nie zamierzamy też grać poza Lubinem" Ciekawe, gdzie Zaglebie mialoby grac? W Polkowicach, gdzie padlby rekord frekwencji w tych rozgrywkach, nawet gdyby wstep byl za darmo? A moze w innych licznych osrodkach sympatyzujacych temu smiesznemu klubikowi? Moze w Bydgoszczy albo Opolu, albo na stadionie Baltyku Gdynia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanibal Re: Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:08 a gdzie gra Twoj wielki Slask?? martw sie o siebie i modl by nie skonczyc w 3 lidze ładnie swiatla prezentuja sie na 3 ligowym meczu!! Odpowiedz Link Zgłoś