Dodaj do ulubionych

Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy

IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 10:48
Powodzenia Czesiu !!!

Pozdrowienia z Bułgarskiej :)
Obserwuj wątek
    • mariuszekc Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy 14.11.06, 11:08
      "Ale w regulaminie jest też zapisane, że trener powinien wystawić możliwie
      najmocniejszy skład. Jeżeli ktoś rzeczywiście wystawi bardzo rezerwową drużynę,
      mogą spotkać go kary. "
      Paranoja. kluby powinny wystawiac takie sklady jakie im sie podoba.
      • Gość: kolokolo śmieszne historie ta pani opowiada IP: *.master.pl 14.11.06, 14:26
        jak przedmówca zacytował: "Jeżeli ktoś rzeczywiście wystawi bardzo rezerwową
        drużynę, mogą spotkać go kary."

ciekaw jestem na jakiej podstawie ktoś może to wyegzekwować, ba! udowodnić, że
        tak właśnie było? a czy zresztą nie przyświecała temu przedsięwzięciu taka idea,
        by kluby mogły dać szansę pokazania się zawodnikom z zaplecza pierwszej drużyny,
        by ci się rozwijali i mieli więcej okazji do zdobycia doświadczenia?
        troszkę brakuje tu komuś konsekwencji.
        sam wspierałbym ideę, by w tych rozgrywkach kluby musiały wstawiać do pierwszego
        składu swoich wychowanków, dajmy na to: przynajmniej 3 w meczu. byłoby
        ciekawiej, a i kluby widziałyby jakiś sens w zwróceniu większej uwagi na ten
        element własnej działalności.
    • Gość: ech Michniewicz ? To ten co bzdury tylko plecie ? IP: *.aster.pl 14.11.06, 11:36
    • Gość: kolimp Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.11.06, 12:22
      z całym szacunkiem, ale mam gdzieś puchar ekstraklasy- lepiej byś się przyznał,
      że odpuściliście PP aby wskoczyć do top 3 i zgarnąć premię o

Potem możesz się wypowiadać do woli :(((
    • ketjow1978 Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy 14.11.06, 13:57
      Trzeba po prostu zwiększyć ligę do 18 zespołów wtedy będzie więcej meczów o
      punkty. Wolałem wersję z 12 zespołową ligą jak w szkocji ale na to nie ma szans
    • Gość: Łodziak dobry pomysł ten puchar IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 14:02
      wiele klubów jest przeciwko niewiem dlaczego to doskonała okazja testowania
      zawodników itp. a nie rozgrywnie bezsensownych sparingów z 4ligowcami ale chyba
      u nas co poniektórzy niechca żeby polska piłka nożna sie rozwijała !!!!
    • Gość: Jakosc a nie ilosc Mam do Was pytanie? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 14.11.06, 15:18
      W Angli graja non stop i nie narzekaja.Dzieki tym rozgrywkom moze znajdziemy
      kilka dodatkowych gwiazdeczek dla naszej reprezentacji.
      Moze mi jedynie ktos powiedziec czy zwyciezca tego pucharu ma gwarancjr gry w
      Europie?
      • mariuszekc Re: Mam do Was pytanie? 14.11.06, 19:06
        Nie ! W pucharach gra tylko zdobywca Pucharu Polski, Mistrz i wicemistrz. I
        nikt pozatym...
    • Gość: Robuś Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.echostar.pl 14.11.06, 19:40
      co widze zdjęcia tego faceta to myślę że piszą oLechu.
    • Gość: Pedro Re: Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.telsat.wroc.pl 15.11.06, 18:18
      "Nie zamierzamy też grać poza Lubinem"
      Ciekawe, gdzie Zaglebie mialoby grac? W Polkowicach, gdzie padlby rekord
      frekwencji w tych rozgrywkach, nawet gdyby wstep byl za darmo? A moze w innych
      licznych osrodkach sympatyzujacych temu smiesznemu klubikowi? Moze w Bydgoszczy
      albo Opolu, albo na stadionie Baltyku Gdynia?
      • Gość: hanibal Re: Zagłębie chce zdobyć Puchar Ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:08
        a gdzie gra Twoj wielki Slask?? martw sie o siebie i modl by nie skonczyc w 3
        lidze ładnie swiatla prezentuja sie na 3 ligowym meczu!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka