Dodaj do ulubionych

Atlas Wroclaw bez licencji!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:24
ale farsa, w WTSie wszyscy sa na urlopach? jestem b ciekaw dlaczego do tej
pory nie utworzono SA i jak sie beda teraz tlumaczyc dzialacze
Obserwuj wątek
    • Gość: 78 Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:49
      o kurde ale hardkor hehe
      to co? 2 liga? :)
    • Gość: Kamel Co to za zdjecie?????????????// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:44
      !!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Ja Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:03
      i po raz kolejny GW się popisała !!!!!!!!!!!!!! zdjęcie podpisane feta drużyny
      wrocławskiej a zdjęcie coś mi się zdaje że z częstochowy!!!!!!! i z tego co
      pamiętam to feta była ale we wrocławiu po meczu z częstochową........subtelna
      różnica!!!!!!!!!!
      • Gość: Lukasz Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: 80.51.57.* 16.11.06, 17:13
        TO zdjecie jest z czestochowy!!!!!!!!!!!!!!!!! :) hehehe GW sie cos pomylilo
        taka oprawa to tylko w Czestochowie :) pozdrawiam Wroclaw
    • Gość: ert Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.internet.org.pl 16.11.06, 17:19
      nie musicie mieć spółki akcyjnej o ile minister sportu wyrazi indywidualną zgodę na udział stowarzyszenia w zawodowej lidze więc wystarczy jeden podpis i mogą was comoknąć w pompkę. pozdro z torunia
      • Gość: Andrzej Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.generacja.pl 16.11.06, 21:16
        Pozdrowienia dla NORMALNEGO z Torunia!
        • Gość: k Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 23:07
          A ja jestem ciekaw gdzie są fani tego żużla co tak Śląsk atakowali że miasto
          chce przejąć, i mówili że to wizytówka Wrocławia... Za bardzo nie interesuję
          się żużlem i nie bije do wszystkich fanów żużla. Tylko nieraz jak widać gramy
          w tej samej drużynie..... i dlatego nie będę mówił żeby jeżdzili w cztarej
          lidze bo nawet takiej nie ma... ale nie będę nawet z was szydził
          • cancro Re: Mamy swoje forum! 17.11.06, 19:15
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=302
    • Gość: oldboy Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:44
      Skoro formalnie nie ma ligi zawodowej , to dlaczego wymagane jest
      przekształcanie klubów w spółki. Panowie przestrzegajcie prawo.
      A może sami nie wiecie jaka jest kolejność załatwiania takich spraw.
      Co z tego,że inne kluby są spółkami - może było im tak wygodnie. Zgodnie z
      prawem należy powołać ligę zawodową, ale formalnie jej nie ma.
      Ktoś znowu coś "spieprzył" panowie z PZM - co jeszcze jest do spieprzenia?
    • cancro Re: Mamy swoje forum 17.11.06, 19:14
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=302

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka