Gość: VVV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:24 ale farsa, w WTSie wszyscy sa na urlopach? jestem b ciekaw dlaczego do tej pory nie utworzono SA i jak sie beda teraz tlumaczyc dzialacze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 78 Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:49 o kurde ale hardkor hehe to co? 2 liga? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamel Co to za zdjecie?????????????// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:44 !!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:03 i po raz kolejny GW się popisała !!!!!!!!!!!!!! zdjęcie podpisane feta drużyny wrocławskiej a zdjęcie coś mi się zdaje że z częstochowy!!!!!!! i z tego co pamiętam to feta była ale we wrocławiu po meczu z częstochową........subtelna różnica!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: 80.51.57.* 16.11.06, 17:13 TO zdjecie jest z czestochowy!!!!!!!!!!!!!!!!! :) hehehe GW sie cos pomylilo taka oprawa to tylko w Czestochowie :) pozdrawiam Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.internet.org.pl 16.11.06, 17:19 nie musicie mieć spółki akcyjnej o ile minister sportu wyrazi indywidualną zgodę na udział stowarzyszenia w zawodowej lidze więc wystarczy jeden podpis i mogą was comoknąć w pompkę. pozdro z torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.generacja.pl 16.11.06, 21:16 Pozdrowienia dla NORMALNEGO z Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 23:07 A ja jestem ciekaw gdzie są fani tego żużla co tak Śląsk atakowali że miasto chce przejąć, i mówili że to wizytówka Wrocławia... Za bardzo nie interesuję się żużlem i nie bije do wszystkich fanów żużla. Tylko nieraz jak widać gramy w tej samej drużynie..... i dlatego nie będę mówił żeby jeżdzili w cztarej lidze bo nawet takiej nie ma... ale nie będę nawet z was szydził Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Mamy swoje forum! 17.11.06, 19:15 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=302 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Atlas Wroclaw bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:44 Skoro formalnie nie ma ligi zawodowej , to dlaczego wymagane jest przekształcanie klubów w spółki. Panowie przestrzegajcie prawo. A może sami nie wiecie jaka jest kolejność załatwiania takich spraw. Co z tego,że inne kluby są spółkami - może było im tak wygodnie. Zgodnie z prawem należy powołać ligę zawodową, ale formalnie jej nie ma. Ktoś znowu coś "spieprzył" panowie z PZM - co jeszcze jest do spieprzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Mamy swoje forum 17.11.06, 19:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=302 Odpowiedz Link Zgłoś