wielki_garownik 20.11.06, 17:31 ...Lillalu Ostatnio wyraziłem swoją sympatię na forum do Lillalu i wątek gdzieś wsiąkł! Czy może ktoś mi streścić co się w nim wydarzyło że go wycieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noga Re: Chyba zakochałem się w .... IP: *.e-wro.net.pl 20.11.06, 17:35 Tutaj masz streszczenie. Pobili się o nią, bo ktoś coś dopisał, ktoś się obraził, komuś zrobiło się przykro i takie tam sra.nie po ścianie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=52373756&a=52373756 Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_garownik Re: Chyba zakochałem się w .... 20.11.06, 17:49 To ja widzę że w takim razie na tym forum można każdy wątek spier... Mogłem napisać że zakochałem się w dutkiewiczu to wątek trwał by pewnie do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio s [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Chyba zakochałem się w .... IP: *.wroclaw.mm.pl 20.11.06, 20:26 Panowie! Z kompleksami seksualnymi ciężko się żyje, ale mam do was małą prośbę - nie zaśmiecajcie nimi tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Chyba zakochałem się w .... IP: *.e-wro.net.pl 20.11.06, 20:32 > Panowie! > Z kompleksami seksualnymi ciężko się żyje Też tak uważam. Aby z byle powodu usuwać wątki i obrażać się o byle co to faktycznie trzeba mieć ogromne kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: Chyba zakochałem się w .... 20.11.06, 20:39 Pan Kazio jest kobieta o wdziecznym imieniu OLGA! Czy wy nadal nie potraficie rozroznic jej glupawych postow? Widzisz glupi post. Patrzysz na IP, widzisz Neoplus itd, to mozesz byc pewny, ze to Olga! Zreszta mam pewne domysly, ze wielki_garownik to wlasnie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Chyba zakochałem się w .... 20.11.06, 20:43 A ja Cię nie lubię,Garowniku, więc już nie zakładaj wątków na mój temat,dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu I jeszcze coś... 20.11.06, 20:53 ... założony przez Ciebie wątek przestał być zabawny,gdy jacyś debile zaczęli pisać,że ze mną spali. Było to chamskie i dlatego kliknęłam w czerwony kosz. Jestem wdzięczna adminom,że go usunęli. Tak się składa,że mam dość duże poczucie humoru na swój temat, ale nie lubię jak ktoś ze mnie robi publicznie dziwkę-no chyba że tobie wydaje się,że to jest śmieszne-ale o gustach się nie dyskutuje. Żegnam ozięble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga olga olga Re: I jeszcze coś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:57 kliknijmy razem w czerwone koronki lilllllly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: I jeszcze coś... IP: *.e-wro.net.pl 20.11.06, 21:15 lillalu czy ty traktujesz to forum złożone z samych przygłupów poważnie? Daj spokój :) To jest internetowy burdel a nie forum. Taki rynsztok dla zabłąkanych w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan olgi Re: I jeszcze coś... IP: *.media4.pl 20.11.06, 21:32 sama jest sobie winna,ze odpowiada na denne pytanie czy nosi stringi więc najpierw mile łechtało a teraz boli? bez hipokryzji.nie trzeba było kokietowac.a jakby sie jej w knajpie nieznajomy zapytał czy nosi to tez by tak odpowiadala?trzeba było nie zwierzac sie ze stanu swojej bielizny to by nikt nie drążył tematu.Poziom trzymacie-brawo Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: I jeszcze coś... 20.11.06, 21:40 Przepraszam bardzo! Nigdy nie odpowiadałam na takie pytanie!!!! Dlaczego piszesz takie bzdury wyssane z palca? nigdy nikogo nie kokietowałam,więc spadaj na bambus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: I jeszcze coś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 07:42 Ale czadowy wątek! Wreszcie coś się dzieje ciekawego na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_garownik Re: Chyba zakochałem się w .... 21.11.06, 17:00 lillalu napisała: > A ja Cię nie lubię,Garowniku, więc już nie zakładaj wątków na mój > temat,dobrze? ok! Ale pojąć nie mogę, że ty na forum komentujesz a nie chcesz aby komentowano ciebie. Coś chyba jednak z tobą nie tak. Lubisz dotykać a jak ciebie ktoś dotknie to już dramat. To taka cecha rozpieszczonego bachora. Wychładza się moje zauroczenie tobą. Nawet stringi i pończochy nie pomogą ... no chyba że na jedną noc bez wymieniania się numerami telefonów ale nic więcej. I proszę już nic nie piszcie na temat lillalu, bo dostaniecie wpier... od pokojowo do świata nastawionych tzw. porządnych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Chyba zakochałem się w .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 07:49 pan.marcin napisał: > Pan Kazio jest kobieta o wdziecznym imieniu OLGA!> > Czy wy nadal nie potraficie rozroznic jej glupawych postow? Widzisz glupi > post. Patrzysz na IP, widzisz Neoplus itd, to mozesz byc pewny, ze to Olga > Zreszta mam pewne domysly, ze wielki_garownik to wlasnie ona. Według moich domysłów pan.marcin = lillalu = pacjent(ka) kklementa A wy jakie macie domysły? Odpowiedz Link Zgłoś
taaka.jedna lilalu 21.11.06, 08:08 Najlepiej ignorować, choć wiem ze czasem człowieka poniesie zeby choć taj jedno słówko odpisać. Ja mam "wielbicielkę" co sie wcina w prawie każdy wątek.Pomyśl sobie jak ktoś taki jest upośledzony poza tym wygląda na to ze takie osoby są nieszczęśliwe... Zal mi takich ludzi........ Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Chyba zakochałem się w .... 21.11.06, 08:15 Dementuję. pan.marcin i pacjentka_kklementa to dwie zupełnie różne, prawdziwe osoby, znane mi osobiście. pan.marcin to osoba skądinąd znana na Forum, obecnie występuje pod takim akurat nickiem pacjentka_kklementa faktycznie była moją pacjentką, od dawna zresztą używa innego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: Chyba zakochałem się w .... 21.11.06, 10:31 wielki_garownik to Olga! Tak samo jak np. cclement. Dziewczyno, czemu Ci sie jeszcze nie znudzilo wypisywanie takich glupot?? ZENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chyba zakochałem się w .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:34 > Dziewczyno, czemu Ci sie > jeszcze nie znudzilo wypisywanie takich glupot?? Może dlatego że ty lubisz je czytać i czytasz regularnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olll llll ga czy lilka ciumka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:05 czy ona ciumka? wi ktos moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan garownika Re: Chyba zakochałem się w .... IP: *.media4.pl 21.11.06, 17:44 tego nie wimy ale wimy ze oddaje sie rozkoszom forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=52464142&a=52483097 Odpowiedz Link Zgłoś
licealista2006 Uważaj aby nie złapać z nią AIDS bo to narkomanka! 21.11.06, 22:57 Uważaj aby nie złapać z nią AIDS bo to narkomanka! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=52589265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruxa Re: Uważaj aby nie złapać z nią AIDS bo to narkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:27 no taaa, straszna ćpunka z niej, fakt. marihuane po kablach daje, lepiej jej reki nie podawaj bo sie jeszcze zarazisz hivem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akontu Re: Uważaj aby nie złapać z nią AIDS bo to narkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:45 niemozliwe zeby jarala ziele skoro lekarz klementowski sie w niej kocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Uważaj aby nie złapać z nią AIDS bo to narkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:45 a jak sie poznaliscie z klementusiem? Odpowiedz Link Zgłoś