Dodaj do ulubionych

FagorMastercook - opinie

25.11.06, 12:12
czesc

zostalem zaproszony na rozmowe (planista).

interesuja mnie opinie, tej firmy, nie pogardze info na temat zarobkow
pracownikow umyslowych.

dziekuje i pozdrawiam

Slawek

p.s przeszukiwalem forum wpisujac wrozamet, Mastercook, trafilem na jedna malo
ciekawa opinie - jak umknal mi jakis watek to prosze mnie do niego odeslac.
Obserwuj wątek
    • Gość: MkS Re: FagorMastercook - opinie IP: *.whirlpool.com 25.11.06, 12:21
      Pracowałem w FM. Dużo zalezy od tego na jaki zakład trafisz. Płace zbliżone do
      tych w innych zakładach. Ile sobie wywalczysz na starcie - tyle twoje.
    • Gość: Pracownik umyslowy Re: FagorMastercook - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:08
      Pracuje tam wlasnie (jeszcze). Co do zarobkow: czasami pracownik umyslowy
      zarabia dokladnie tyle samo, co niektorzy fizyczni- tyle w tym temacie...
      Nie wierz w nic, co naobiecuje Ci szanowna pani Justyna M.- jesli nie masz tego
      na pismie, to badz pewien, ze zapomni zanim zdazysz wyjsc z rozmowy.
      • Gość: wrozamet Re: FagorMastercook - opinie IP: *.os1.kn.pl 25.11.06, 15:20
        haha dobrze powiedziane

dodaj do tego wszechwladnosc Anny P. i wychodzi jedno - UCIEKAJ STAMTAD JAK NAJDALEJ
        • Gość: AP Re: FagorMastercook - opinie IP: *.magma-net.pl 25.11.06, 19:11
          Ja sie nie zgadzam z opiniami o mnie ja kiedyś papier toaletowy sprzedawalam a
          teraz jestem szefem dzialu kadr i tak samo traktuje ludzi ...do dupy
          • Gość: xxx Re: FagorMastercook - opinie IP: *.chello.pl 25.11.06, 20:06
            ale ponizajaco smieszne tylko ze ty tez do tych ludzi nalezysz do du........nie
            jest zle w tym zakladzie zreszta wszedzie jest nie najlepiej
            • Gość: Kazik Re: FagorMastercook - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:34
              Łubudubu..łubudubu...to ty Jarząbek?
              • Gość: xxx Re: FagorMastercook - opinie IP: *.chello.pl 25.11.06, 20:37
                ale smieszne poprawilam sobie humor
                • Gość: Kazik Re: FagorMastercook - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:49
                  No widzi Pani, Pani Jarząbek.
            • Gość: Observer Re: FagorMastercook - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:53
              Skąd możesz wiedzieć jak jest "wszędzie"? Masz jakąś skalę porównawczą?
              Ja osobiście mam i uwierz że gdzie indziej może być lepiej.
              • Gość: xxx Re: FagorMastercook - opinie IP: *.chello.pl 26.11.06, 00:13
                po zyje w polsce nie w ameryce i wiem ze wszedzie jest do d......y a ty skad
                takiej wiedzy nabrales obleciales chyba wiele zakladow bo w zadnym miejsca nie
                zagrzałes bo ci sie pracowac nie chce
                • Gość: Observer Re: FagorMastercook - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:13
                  Widzę że zostało ci sporo pesymizmu. Może jakieś złe wspomnienia z czasów
                  komuny?! :) Proszę nie generalizuj. Nie byłem wszędzie jeno w kilku firmach +
                  znam opinie moich znajomych z kilku innych więc są miejsca gdzie raczej nie jest
                  do dupy (w odróżnieniu od wrozametu w którym sporo czasu straciłem).Aktualnie
                  pracuję tam gdzie nie jest do dupy i płacą mi za to całkiem nieźle (znowu w
                  odróżnieniu od wrozametu) więc żyj dalej droga Pani Jarząbek w przeświadczeniu
                  że wszędzie jest tak samo źle. :) Jak napiszę że lubię swoją aktualną pracę to
                  pewnie nigdy mi nie uwierzysz :)))))))
                  • Gość: Pracownik umysłowy Re: FagorMastercook - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:18
                    Słowem, w tej firmie wystrzegaj sie tylko dyrektorow Hiszpanow, Francuzow i Polakow, a na pewno bdziesz zadowolony ;]
    • Gość: Observer Re: FagorMastercook - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:15
      Na możliwości rozwoju bym nie liczył. Nauczysz się tyle ile wniesiesz soba do
      firmy, a jako planista przy "leciutkim" bałaganie w zarządzaniu materiałami jaki
      tam panuje będziesz miał...hmm..prze....
      Jeśli nie trafisz na pralki to możesz być częsciowo zadowolony. :)

• cfalek Re: FagorMastercook - opinie (planista) 26.11.06, 13:11
        dzieki wszystkim za opinie, raczej nie sa one zachecajace:(
        wlasnie chce zmienic prace z powodu braku mozliwosci rozwoju i "lekkiego bałaganiku"

Jakie firmy produkcyjne w takim razie z Wroclawia sa godne polecania dla
        planisty produkcji?
        (rzetelne infomacje, szybko przekazywane sa podstawa do tej pracy)

Mam tez takie pytanie:

Z tego co wiem ,Wroclaw zacheca do powrotu, czy zacheta pod postacia placy
        przedstawia sie lepiej niz:

"Specjalista ds. planowania produkcji w woj. mazowieckim: rozpietosc
        wynagrodzenia od 2200 do 5600 brutto, mediana: 2800."
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=798&w=50997353&a=51074831
        dzieki

Slawek
        • Gość: Observer Re: FagorMastercook - opinie (planista) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:46
          W tych widełkach finansowych zmieścisz się z pewnością. Jednak jeśli w obecnej
          firmie jest "bałaganik" to przygotuj się na "mega-bałagan" ;)
    • Gość: Zorientowany Re: FagorMastercook - opinie IP: 195.160.253.* 27.11.06, 08:01
      Heja,
      Chłopcze nie chce Cię załamywać - ale wszystko co Ci tu napisali to prawda.
      W tej firmie czekając na awans i docenienie dorobisz się garba.
      Chyba, że nie masz żadnych innych opcji - albo ambicji.

Przy okazji rozmowy pozdrów najlepszą szefową w tej firmie E.Z.
      • cfalek Re: FagorMastercook - opinie 28.11.06, 21:01
        dzieki wszystkim

bylem, nie zdecydowalem sie.

strzelilem 2900 netto i znacznie to przekroczylo wizje firmy wiec to chyba tylko
        dla ludzi z wrocka przewidziana oferta i pewnie nie dla tych emigrantow co
        wrocek chce sciagac:)

slawek

p.s. planisty szuka tez lg, i volvo - w razie czego bede pytal ponownie.
        bardzo ladne dworce sa we wroclawiu, szkoda ze tak zapuszczone:(
        • Gość: Jarek Re: FagorMastercook - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:40
          Wszystko zależy od tego jaki masz "bagaż doświadczeń" zawodowych. Nie wiem czy
          strzelając taką kwotą najzwyczajniej nie spudłowałeś. Jaka była propozycja ze
          strony F-M. Mocno odbiegała od twoich oczekiwań?

planista w lg? możesz spróbować ale nie licz na eldorado.
    • Gość: mietek Re: FagorMastercook - opinie IP: *.zax.pl 30.07.13, 11:20
      Re: Sprzęt marki De dietrich
      Autor: Gość: MIETEK IP: *.zax.pl 30.07.13, 10:58
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz
      zANIM ZAKUPISZ TEN ZLOM UWAZAJ --sa to urzadzenia o nizszej jakosci sprowadzane i sprzedawane jako super produkty ---dalem sie nabrac przez przedstawiciela rysia -fabryka mebli kuchennych na zakup tego zlomu---Kawiarka W CIAGU 2.5 LAT ZEPSULA SIE 3 RAZY-PRZY UZYWANIU 1 KAWA DZIENNIE(SREDNIO)SUKCES --OSTATNIO WROCILA Z NAPRAWY 3-MIESIACE TEMU ---PO1MCY.ZROBILEM CO ZARZADALA ODKAMIENIENIE--ZROBILEM ZARZADALA 8 ZBIORNIKOW WODY DO WYPLUKANIA I WLACZYLA VENTILATION KTORY TRWAL DZIEN---TERAZ DOKLADNIE28/08 ZARZADALA PONOWNIE I TYM RAZEM BYLO 15 POJEMNIKOWOW WODY-VENILATION PO 2 DNIACH WYMUSILEM TAK JAK INSTRUKCJA WYMAGA PRZERWANIE ODKAMIENIANIA--PISZE I KOPIE WYSYLAM DO RZECZNIKA KONSUMENTA ---DO PRZEDSTAWICIELA W WADOWICACH I DO ZNAJOMYCH Z MEDIOO JAKOSCI -I OSZUSTWACH SPROWADZANEGO SPRZETU O 0-JAKISCI PRODUKTU ---A CENIE ZA LUXUS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka