Dodaj do ulubionych

Szukam opiekunki

IP: *.* 29.07.02, 12:54
Szukam niani od września 2001 dla już wtedy rocznej dziewczynki. Chcemy, żeby była to osoba wesoła, zadowolona z życia, chętnie studentka studiów zaocznych. Praca przy ulicy Pereca od poniedziałku do piątku w godzinach 7.45-16.45.
Obserwuj wątek
    • Gość: DK Re: Szukam opiekunki IP: *.* 29.07.02, 13:47
      Tu niania !! Mam 27 lat, rok temu skończyłam studia licencjackie na kierunku: pedagogika opiekuńcza z promocją zdrowia. Podczas nauki opiekowałam się dziećmi, 14 miesięczną Natalką ( przez rok), i 16 miesięczną Karolinką( 8 miesięcy ). Miałam praktyki również w przedszkolu !Jestem osobą odpowiedzialną, zaradną, cierpliwą, a przede wszystkim bardzo opiekuńczą !!Bardzo lubię dzieci, i dlatego chcę pracować jako opiekunka !! :))Dodam jeszcze, że od roku jestem mężatką i w życiu osobistym jestem bardzo szczęśliwa !
    • Gość: natasia Re: Szukam opiekunki IP: *.* 30.07.02, 11:01
      mam na imie kasia i jestem zoczną studentka wroclawskiego awf"u.poza tym mam praktyke w pracy z dziecmi w świetlicach socjoterapeutycznych.przy okazji jestem rowniez mama natalki ktora skonczy we 29 wrzesnia roczek mieszkam na ulicy bezpiecznej.gdybyscie sie zdecydowali na mnie mogłabym przyjezdzac do was z corka wtedy maluszki mogly by się bawic razem a jesli chcielibyscie mogłabym zabierac waszą córeczkę do siebie mam duze mieszkanie i jeden pokój szybko przeobraza sie w bawialnie jesli chodzi o spacery to moge zorganizowac wózek dla bliźniaków pozdrawiam.przemyślcie to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka