Dodaj do ulubionych

gdzie zabrac gosci

IP: 216.104.228.* 31.05.01, 19:08
Przyjezdzaja do mnie goscie z Londynu. Gdzie ich zabrac - tak, by sie nie
wstydzic?
Obserwuj wątek
    • Gość: MKK Re: gdzie zabrac gosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 23:04
      Do włoskiej knajpy - tam gdzie była HAPPY 7.Ale trzeba
      uprzednio zarezerwować stolik. Kiedyś byłam tam z
      prawdziwym Amerykańcem - obsługa grzecznie nas
      wyprosiła,bo nie było zarezerwowane. Goście, nawet z
      Londynu, nie robią na nich wrażenia.
      • Gość: daag Re: gdzie zabrac gosci IP: *.*.*.* 25.06.01, 00:00
        chodzi o splendido? ale to przecież nie jest włoska knajpa! już prędzej
        "kuchnia śródziemnomorska".
        • Gość: MKK Re: gdzie zabrac gosci IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
          Gość portalu: daag napisał(a):

> chodzi o splendido? ale to przecież nie jest włoska knajpa! już prędzej
          > "kuchnia śródziemnomorska".

W samej rzeczy: chodziło mi o Splendido. Krwią bym się podpisała, że to
          włoszczyzna, ale w takiej sytuacji... Może te gacie wywieszone w przedsionku mnie
          naprowadziły na kraj Sofii L.
          • illusion Re: gdzie zabrac gosci 12.07.01, 21:36
            Z tego co wiem Juz chyba utartym zwyczajem jest ze sie zabiera gości do Spiża
            Tylko trzeba na samym wstepie wytlumaczyc ze nie w kazdej knajpie daje sie
            chleb ze smalcem :-) he he he
            • Gość: Locar Re: gdzie zabrac gosci IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 19:31
              Tylko do Splendido.Wielka klasa !
    • Gość: Makai Re: gdzie zabrac gosci IP: *.pl 02.07.01, 23:54
      Proponuję do mnie, do parku. Póżnym wieczorem jest tu naprawdę bardzo uroczo. W
      pobliżu takie ekskluzywne lokale jak CPN, Aral czy nocny w Creatorze - można
      szybko i sprawnie zaopatrzyć się w niezbędne napoje orzeżwiające. W samym parku
      wygodne miejsca siedzące ( ławki po niedawnym remoncie ) a także towarzystwo
      zawsze skłonne do dyskusji ( kupujesz orzeżwiający napój za jakieś 3 złocisze i
      dyskusja może toczyć się do białego rana ). Szczerze polecam, zwłaszcza teraz
      gdy jest ciepło wieczorami.
    • Gość: DamianB a jesli macie zamiar wybrać się na balangę to... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.01, 21:13
      polecam Studio P1, lokal prezentuje wysoki poziom, mila obługa i dobra zabawa..
    • Gość: Swistak Re: gdzie zabrac gosci IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.07.01, 22:40
      Jeśli chcesz im zrobić niespodziankę weż ich do dowolnego klubu. Poczekaj do
      23. Resztę zobaczysz...
    • Gość: KROPPO RAG TIME IP: *.peerte.com.pl 01.02.02, 14:08
      Nie jestem pewien pisowni, (ach, ten wzrok zaćmiony....), ale na pl. Solnym,
      niesłychanie zaciszna i miła knajpka z nienaganną obsługa, mozna siedzieć do 6
      rano przy jednym piwku i nawet im brew nie drgnie. Dla amatorów niewielkiej
      ilości stolików - wybór w dychę.
    • Gość: kurdupel Re: gdzie zabrac gosci IP: 195.205.145.* 21.03.02, 14:42
      Najlepiej do hipermarketu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka