Gość: dymek IP: 216.104.228.* 31.05.01, 19:08 Przyjezdzaja do mnie goscie z Londynu. Gdzie ich zabrac - tak, by sie nie wstydzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: gdzie zabrac gosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 23:04 Do włoskiej knajpy - tam gdzie była HAPPY 7.Ale trzeba uprzednio zarezerwować stolik. Kiedyś byłam tam z prawdziwym Amerykańcem - obsługa grzecznie nas wyprosiła,bo nie było zarezerwowane. Goście, nawet z Londynu, nie robią na nich wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: gdzie zabrac gosci IP: *.*.*.* 25.06.01, 00:00 chodzi o splendido? ale to przecież nie jest włoska knajpa! już prędzej "kuchnia śródziemnomorska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: gdzie zabrac gosci IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 Gość portalu: daag napisał(a): > chodzi o splendido? ale to przecież nie jest włoska knajpa! już prędzej > "kuchnia śródziemnomorska". W samej rzeczy: chodziło mi o Splendido. Krwią bym się podpisała, że to włoszczyzna, ale w takiej sytuacji... Może te gacie wywieszone w przedsionku mnie naprowadziły na kraj Sofii L. Odpowiedz Link Zgłoś
illusion Re: gdzie zabrac gosci 12.07.01, 21:36 Z tego co wiem Juz chyba utartym zwyczajem jest ze sie zabiera gości do Spiża Tylko trzeba na samym wstepie wytlumaczyc ze nie w kazdej knajpie daje sie chleb ze smalcem :-) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locar Re: gdzie zabrac gosci IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 19:31 Tylko do Splendido.Wielka klasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makai Re: gdzie zabrac gosci IP: *.pl 02.07.01, 23:54 Proponuję do mnie, do parku. Póżnym wieczorem jest tu naprawdę bardzo uroczo. W pobliżu takie ekskluzywne lokale jak CPN, Aral czy nocny w Creatorze - można szybko i sprawnie zaopatrzyć się w niezbędne napoje orzeżwiające. W samym parku wygodne miejsca siedzące ( ławki po niedawnym remoncie ) a także towarzystwo zawsze skłonne do dyskusji ( kupujesz orzeżwiający napój za jakieś 3 złocisze i dyskusja może toczyć się do białego rana ). Szczerze polecam, zwłaszcza teraz gdy jest ciepło wieczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamianB a jesli macie zamiar wybrać się na balangę to... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.01, 21:13 polecam Studio P1, lokal prezentuje wysoki poziom, mila obługa i dobra zabawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swistak Re: gdzie zabrac gosci IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.07.01, 22:40 Jeśli chcesz im zrobić niespodziankę weż ich do dowolnego klubu. Poczekaj do 23. Resztę zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROPPO RAG TIME IP: *.peerte.com.pl 01.02.02, 14:08 Nie jestem pewien pisowni, (ach, ten wzrok zaćmiony....), ale na pl. Solnym, niesłychanie zaciszna i miła knajpka z nienaganną obsługa, mozna siedzieć do 6 rano przy jednym piwku i nawet im brew nie drgnie. Dla amatorów niewielkiej ilości stolików - wybór w dychę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdupel Re: gdzie zabrac gosci IP: 195.205.145.* 21.03.02, 14:42 Najlepiej do hipermarketu!!! Odpowiedz Link Zgłoś