IP: *.* 21.11.02, 08:48
Błagam! Pilnie potrzebuję konsultacji neurologicznej dla mojej 4,5 miesięcznej córeczki. W fundacji "PROMYK SŁOŃCA" postraszyli nas mózgowym porażeniem dziecięcym, drugi neurolog twierdzi, iż Paulina rozwija się nawet szybciej niż jej rówieśnicy i dałby jej 6 miesiecy. Muszę koniecznie jeszcze raz skonsultować te diagnozy, bo oszaleję. A Paulina tym bardziej, bo na razie jest rehabilitowana Vojtą i bardzo jej się to nie podoba! POMOCY!!!Dzięki z górySUSHI
Obserwuj wątek
    • Gość: Madi Re: Neurolog IP: *.* 21.11.02, 09:44
      Polecam dr Ujmę-Czapską. Leczyła mojego synka. Super lekarz z powołaniem. Najlepszy neurolog we Wrocławiu - ordynator neurologii na Traugutta. Przyjmuje prywatnie w domu na ul. Canaletta.
      • Gość: Marfelka Re: Neurolog IP: *.* 21.11.02, 10:24
        Podpisuję się pod tym obiema rękam. Jak przejrzysz sobie wcześniejsz posty to znajdziesz podobne opinie wielu mam. Ona jest naprawdę the best.Pozdrawiam Marfelka
    • Gość: OFKA Re: Neurolog IP: *.* 21.11.02, 11:46
      Również polecam dr Ujmę - Czapską,ponadto warto zrobić USG przez ciemię - najlepiej w Dolmedzie (tam właśnie skierowała nas wyżej wymieniona p. doktor)pozdrawiam, Ewa
    • Gość: MAMAMIK@ Re: Neurolog IP: *.* 03.12.02, 23:07
      witampolecam ci z czystym sumienie dr.Ujme -Czapska (ordynator z traugutta). ta kobieta jest wysmielitym neuroogiem.ostatnimi czasy mialam z corka problemy na tle neurologicznym i wlasnie emamy polecily mi ta doktor.zdecydowalam sie na wizyte(prywatnie- pierwsza 80 zl.)pani ujma zaproponowala mi , zebysmy dokladnie przebadaly moja corke u niej na oddziale, zeby wyjasniz wszelkie watpliwosci.zgodzilam sie i po czterech dniach wiedzialam co dolega mojemu dziecku i juz moge spac spokonie.jesli do tej pory nie znalazlas dobrego neurologa to niezastanawiaj sie! tej kobiecie naprawde mozna zaufac.pozdrawiam, mamamik@

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka