aspinia 11.12.06, 21:02 Gdzie kupie we wrocku koraliki i np bigle do robienia kolczykow, korali i innej bizuterii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagabel Re: koraliki 11.12.06, 21:42 mogę polecic Ci Panią handlującą na allegro.Odbior we Wrocławiu.Zamawiasz przez net,nie płacisz przesyłki.Jak bedziesz zainteresowana-daj znac na maila gazetowego.Ja kupowałam- jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reto Re: koraliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:26 Wlasnie byla gielda mineralow, to najlepsze miejsce. Oprocz tego akcesoria sa w sklepie Corundum bodajze na zachodniej.Robilam sama duzo z samych kamieni,sa sliczne ,bo prawdziwe,jednak ludzie chca kupowac tandete, wiec nie jest latwo sprzedawac. Odpowiedz Link Zgłoś
rollciaster Re: koraliki 12.12.06, 15:24 www.allegro.pl/my_page.php?uid=3110271 ja tam kupowałam i wybór jest przeogromny z porównianiem ilości koralików w empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: koraliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:45 Teraz można kupić koraliki w każdej pasmanterii. Bardzo duży wybór jest w Astrze na piętrze, natomiast zapięcia, uchwyty do kolczyków, druciki do dzierganej biżuterii, żyłki różnej grubości i ogromny wybór koralików widziałam w Empiku, zarówno w Rynku jak i na Bielanach :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś