Dodaj do ulubionych

SPRAWDZONY KARDIOLOG POSZUKIWANY

IP: *.* 27.01.03, 12:35
szukam dobrego kardiologa dla mojej 5m córeczki pomóżcieDorota
Obserwuj wątek
    • Gość: ediko Re: SPRAWDZONY KARDIOLOG POSZUKIWANY IP: *.* 27.01.03, 16:58
      cześć!znam dwu bardzo dobrych kardiologów we Wrocławiu:Jerzy Góral- przyjmuje prywatnie na Legnickiej w przychodni i w Dolmedzie w trakcie wizyty robi USG serca tel. do rej.333-54-77Artur Fuglewicz- szef oddziału diagnostycznego ze szpitala wojskowego -tel. rej. 780-55-68, 602/27-57-81 przyjmuje w PoltegorzeObu polecam, sama się u nich leczyłam, nie wiem który jest lepszy, Fuglewicz jako nieliczny w Polsce robi nowoczesne zabiegi na sercu.Góral też jest dobry i nie panikuje, tylko nie wiem czy Dzidziusiowi nie trzeba jakiegoś kardiologa dziecęcego.
    • Gość: PETRA Re: SPRAWDZONY KARDIOLOG dziecięcy POSZUKIWANY IP: *.* 28.01.03, 22:49
      A ja poszukję super kardiologa dla rocznego maluszka.Chciałabym zrobić echo i ekg serca.Jeśli znacie kogoś - to proszę o namiary (sprawa dość pilna).Pozdrawiam serdecznie,Petra
      • Gość: Aszka Re: SPRAWDZONY KARDIOLOG dziecięcy POSZUKIWANY IP: *.* 30.01.03, 14:12
        Polecam Panią dr Kukawczyńską, przyjmuje w :"MEDINET" Dolnośląskie Centrum Chorób Serca Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej, Wrocław Poradnia kardiologiczna dla dzieci ul. Kamieńskiego 73a, 51-124 Wrocław tel. 0-71/327-02-91.Potrzebne jest skierowanie od lekarza I-ego kontaktu (wizyta i echo jest wtedy za darmo).Chodzę tam z moim 20 miesięcznym synkiem po operacji COA + VSD.Agnieszkaps. dla dziecka musi być kardiolog dziecięcy , nawet ci super fachowcy od dorosłych nie znają się na malutkich serduszkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka