ewa7612 29.12.06, 22:12 Witam Poszukuję lekarza ginekologa z okolic Psiego Pola. Czy możecie kogoś poleci? Czy ktoś zna ginekolog dr Małgorzatę Sztajer-Marciniak? Z góry dzięki za odpowiedzi. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakaonaa Re: pytanie o ginekologa IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.06, 09:21 hej. znam doskonale ta dr. POLECAM. cudowna kobieta. kiedys przyjmowala w przychodni k. Pl.Kromera - teraz sie przeniesli wlasnie na Psie Pole. chociaz to dla mnie obecnie cala wyprawa - nie zrezygnowalam z niej. bardzo mi pomogla. chcialabym, zeby w przyszlosci prowadzila moja ciaze. jesli masz jakies pytania, smialo. chetnie pomoge. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebrano Re: pytanie o ginekologa IP: *.as.kn.pl 30.12.06, 11:06 Czy ta pani dr przyjmuje w prywatnym gabinecie czy na NFZ? Jeśli prywatnie, to ile kosztuje wizyta? Czy ma USG i bada piersi? Również szukam dobrego lekarza do poprowadzenia ciąży, więc jestem bardzo zainteresowana odpowiedziami na te pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaonaa Re: pytanie o ginekologa IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.06, 14:48 niestety, nie wiem, czy przyjmuje na NFZ. to jest prywatna przychodnia - ta na Psim Polu. wizyta - jak do tej pory - kosztowala 70zl. z cytologia - chyba 80zl, z usg - 120zl. bada piersi. to bardzo mila kobieta, wnikliwa dr, nie wypisuje recept na hormony z lekka reka, bierze pod uwage caly stan zdrowia pacjentki (nie tyllko sprawy gin), cierpliwa, itd. szczerze polecam. dlugo szukalam lekarza, zanim do niej trafilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pytanie o ginekologa IP: *.core.lanet.net.pl 11.01.07, 22:36 która to przychodnia? może znasz nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka293 Re: pytanie o ginekologa IP: *.as.kn.pl 12.01.07, 19:36 P.Doktor prowadzi ciaze mojej przyjaciolki. Od 6 tyg.jest to "trudna" ciaza, ale na szczescie juz 5-miesieczna, a dzidzius jest zdrowiutki!!Pani doktor ma bardzo dobra opinie, jest rzeczowa a z tego co wiem pacjetki bardzo zadowolone. Przyjmuje w przychodni Multimedica na ul. Zakrzowskiej. podaje stronke na ktorej znajdziesz wszystkie informacje do rejestracji. Obecnie wizyta kosztuje 70zl.www.multimedica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: pytanie o ginekologa IP: 81.219.216.* 12.01.07, 21:59 Szkoda, że to jednak prywatna przychodnia :(. A czy ktoś się orientuje jacy ginekolodzy przyjmują w przychodni Zawidawie II na ul. Inflanckiej 39? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: pytanie o ginekologa IP: *.as.kn.pl 13.01.07, 17:41 Tutaj są informacje, które Cię interesują: www.zawidawie.pl/poradnie.php?idp=GI Odpowiedz Link Zgłoś
magdasz12 Re: Sztajer-Marciniak 21.03.07, 13:00 Chciałabym uzyskać więcej informacji o P. doktor. Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Sztajer-Marciniak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.07, 13:42 ta pani DR Sztajer-Marciniak przyjmowała także na fundusz w przychodni tj. szpitalu MSWiA na ul.Ołbińskiej we Wrocławiu -tel . -odsyłam do biura numerów Odpowiedz Link Zgłoś
magdasz12 Re: pytanie o ginekologa 22.03.07, 08:29 Pani doktor jak wiadomo pracuje w szpitalu w którym niestety nie przyjmuje się porodów. A mnie interesuje jak się mają sprawy związane już z porodem. Czy Pani doktor poleca jakiegoś innego lekarza, który w szpitalu pracuje i przy porodzie być może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjetka Re: pytanie o ginekologa IP: *.as.kn.pl 22.03.07, 11:32 Jak juz sama napisalas Ta P. Doktor nie przyjmuje porodow(: Moja kolezanka jest Jej pacjetka i zbliza sie termin porodu. Nie polecala zadnego szpitala ani lekarza (: Wyboru musi dokonac sama. Odpowiedz Link Zgłoś