Dodaj do ulubionych

miernicza - czy jest jakis

IP: *.sympatico.ca 18.11.01, 03:02
reprezentant tej pieknej okolicy wroclawia ? czy nadal okresla sie ja jako
trojkat bermudzki ? a czy czwarte liceum im. zeromskiego dla kogos bylo
szkola ? pewnie teraz czarni przechrzcili je imieniem jakiegos ksiedza. tak
czy inaczej, napiszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: byk Re: miernicza - czy jest jakis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 11:51
      A jakiego ksiedza
      bardzo jestem ciekaw
    • Gość: Zsypek Re: miernicza - czy jest jakis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 14:23
      Hej, mieszkalem tam dawno temu... Dokladnie na ul. Mierniczej. Po powodzi wiele
      budynkow zostalo zburzonych, beda stawiac nowe - mam nadzieje, ze nie zepsuja
      lokalnej architektury zadnym nowoczesnym paskudztwem. Dalej sie to miejsce
      nazywa "Trojkatem Bermudzkim", ale z klimatu Trojkate niewiele zostalo.

Pozdrowienia :)
    • Gość: Toto Re: miernicza - czy jest jakis IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 14:36
      Mieszkalem kupe lat na Mierniczej.Trojkat wciaz jest Trojkatem ale juz nie ten
      sam.
      PS:czy "czarni" cos Ci zrobili ze jestes taki kasliwy pod adresem Kosciola?
      • Gość: karol w. Re: miernicza - czy jest jakis IP: *.sympatico.ca 22.11.01, 05:04
        poza tym, ze czarni reprezentujacy miedzynarodowke kultu zydowki z bekartem
        zawladneli duzym krajem w centrum europy, to nic mi nie zrobili. no moze
        jeszcze denerwuje mnie jak sobie napelniaja mieszki kosztem skarbu panstwa. no
        ale przeciez maja za swoj symbol znak plusa.
    • Gość: vorwerk Re: miernicza - czy jest jakis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:05
      jeszcze 2 tygodnie temu tam mieszkalem. niestety
      musialem sie przeprowadzic :-(( Trojkat zawsze bedzie
      dla mnie najpiekniejsza czescia Wroclawia. Kto tam nie
      mieszkal zapewne tego nie zrozumie..
      Niestety trojkat umiera, a wladze miasta nie robia nic
      by go ocalic bo i niby po co. Lepiej czekac az wszystko
      samo sie rozpadnie i wybudowac kolejna galerie lub
      hotel...

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka