Dodaj do ulubionych

Samiutka we Wrocławiu

04.01.07, 21:57
Od dwóch latek mieszkam we Wrocławiu, mam już tutaj troszkę znajomych, ale są
to ludzie którzy mają swoje sprawy i swoje rodziny. A ja szukam znajomych z
którymi mogę pogadać, czasem gdzieś wyjść, pożartować,... Jeżeli ktoś też
czuje się samotny w tym mieście, zapraszam :)
Obserwuj wątek
    • hawk75 Re: Samiutka we Wrocławiu 05.01.07, 11:43
      Witaj, zgłaszam się chociaż nie czuję się samotny, ale znajomych nigdy nie za
      wiele. Pozdrawiam
      • mattap Re: Samiutka we Wrocławiu 05.01.07, 12:52
        witam:) dołączam się i ja, zgadzając się z opinią poprzednika :)
      • anna0905 Re: Samiutka we Wrocławiu 05.01.07, 13:01
        Masz rację, znajomych nigdy za duzo :) Ja mam ich bardzo dużo, ale niestety
        daleko :(
        • Gość: xxx... Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.chello.pl 05.01.07, 13:57
          i co z tego wynikło napiszcie czy zostaliscie znajomymi bo jak narazie to puste
          • Gość: Gracja Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:12
            puste posty? hmm no to zmieńmy to..co byście powiedzieli na wieczorek
            zapoznawczy w rytmie salsy? zapraszam wszystkich chętnych na poznanie nowych
            znajomych w przyszłą środę o godzinie 20:00..proszę dac znać kto będzie;)
            trzeba sie zakumplować i już..żeby już nikt nie był samotny w tym mieście :) ja
            będę na pewno..kto dołączy? napiszcie na maila przytulankaaaa@wp.pl
        • Gość: pimka7 Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.as.kn.pl 13.01.07, 22:36
          Witam!
          Niby tych znajomych sporo a jednak pustawo czasem ... zatem chetnie poznam nowe osoby :)
          Goska
          • anna0905 Re: Samiutka we Wrocławiu 14.01.07, 02:37
            Super :) jeżeli masz ochotę napisz maila :) Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.orange.pl 16.01.07, 22:13
      ja tez mam wielu znajomych. Niektorych znam dobrze, niektorych gorzej...
      ale jestem samotny.. kazdy z nich ma aswoje zycie,, a ja nie. Ciagle otaczalem
      sie ludzmi i nadszel czas, ze jestem sam jak palec.. -> zycie
      • anna0905 Re: Samiutka we Wrocławiu 17.01.07, 21:26
        Ja jestem tutaj prawie sama, ale wiem, że bywa i tak, że jest się samotnym w
        tłumie .... przykre :(
        • Gość: ja part2 Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:37
          "> Ja jestem tutaj prawie sama," < nie potrafisz znaleść znajomych? czy po
          prostu nie szukasz?
          • pssotka Re: Samiutka we Wrocławiu 21.03.07, 20:17
            Ja również nie mam tutaj we Wrocławiu zbyt wielu znajomych, bardzo nad tym
            ubolewam ;(i staram się to zmienić jak umiem.. robię to najczęściej przez
            internet bo na szukanie znajomych chodząc od klubu do klubu czy szlifując
            chodniki nie mam czas. W tym wieku cięzko jest też już znaleźć naprawdę dobrych
            znajomych,takich do tańca i do różańca, z którymi można się spotkać,zadzwonić o
            każdej porze dnia i nocy, z którymi można popłakac i pośmiać się. Ludzie są
            strasznie zabiegani, nie mają dla siebie czasu.Widze to po sobie samej. Mimo to
            chciałabym tu kogoś ciekawego spotkać (jedną osobe już spotkałam :) Aniu mówię
            o Tobie), jakichś wartościowych, bogatych wewnętrznie ludzi, bez względu na
            płeć, wiek, rasę, pochodzenie itp. z którymi mogłabym nawiązać dobre relacje.
            Jeśli to czytasz i masz podobne pragnienia, napisz- to nic nie kosztuje.
            przytulankaaaa@wp.pl
            • Gość: ja Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.eranet.pl 14.04.07, 15:27
              trochę tu marudzicie:)
              a wyszło coś z tego spotkania?
    • wierzcz Re: Samiutka we Wrocławiu 28.03.07, 18:38
      ja troszke krucej mieszkam we wrocławiu i ( niecałe 2 tygodni) i faktycznie coś
      w tym jest że trochę nudno jest wieczorami więc jeżeli ktoś ma ochotę na piwo
      lub wino wieczorem to ja bardzo chętnie.
      P
      • Gość: Marcia26 Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 11:46
        No ja też samiutka...więc dołączam się do grona. Może jakiś wspólny wypad na
        miasto??
        • anna0905 Re: Samiutka we Wrocławiu 31.03.07, 00:10
          A dlaczego jestes Marcia samiutka ... wspólny wypad ... pewnie :) trzeba coś
          zorganizować :)
        • wierzcz Re: Samiutka we Wrocławiu 04.04.07, 15:34
          no to jak z tym wypadem na piwko organizujecie organizujecie i zorganizować
          niemożecie
          • maciek-82 Re: Samiutka we Wrocławiu 04.04.07, 17:35
            ktoś musi przejąć rolę ogranizatora - trzeba podać konkretną datę i miejsce żeby
            móc się zebrać lub żeby mogli pomarudzić że nie pasuje i w innym terminie :)
    • tusku Re: Samiutka we Wrocławiu 05.04.07, 19:02
      A czy wiek gra u was rolę?
    • tusku Re: Samiutka we Wrocławiu 05.04.07, 19:03
      Serdeczne pozdrowienia.
      • moonlady Re: Samiutka we Wrocławiu 06.04.07, 22:40
        no to ja też się dołączam... :)
        • thelma3 Re: Samiutka we Wrocławiu 07.04.07, 19:07
          Piwo? Piwo, to i ja chętnie wypiję :)
          To kiedy i gdzie? nie bądźcie sknery! :)
          • tusku Re: Samiutka we Wrocławiu 12.04.07, 21:19
            jestem piwoszem ale nie pijakiem.
            • moonlady Re: Samiutka we Wrocławiu 14.04.07, 21:47
              no to ja przejmę ten wątek, proponuje jutro się spotkać!! co wy na to??:)
              • wierzcz Re: Samiutka we Wrocławiu 17.04.07, 17:11
                chyba wszyscy stchórzyli ale ja jestem za
    • makwa.lz Re: Samiutka we Wrocławiu 14.04.07, 23:54
      witam. tez mieszkam we wroclawiu od niedawna, mam dosc duzo znajomych , nie
      mieszkam sama, ale czasem tez mi samotnie w tym miescie:( pozdrawiam
      • Gość: Leon Szurmiej Re: Samiutka we Wrocławiu IP: *.zlotniki.pl 07.05.07, 21:18
        Dosyć tego!!! Miast marudzić o samotności trzeba się zorganizować i spotkać.Ja
        tak uczyniłem i proszę dzisiaj jestem szczęśliwym człowiekiem otoczonym dwoma
        osobami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka