ewencja 05.04.03, 15:35 NIe iwem czy gdzieś jest dostępna, bo wpadłą mi w ucho:-)))) Czy możę ktoś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Piosenka L.Janerki - Expo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 16:09 np. wpisz w kazie wrocław to powinno sie pojawic Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Piosenka L.Janerki - Expo! 08.04.03, 18:22 hmmm ale ja nie mam KAzzy... jeśli masz mozesz sprawdź czy jest tam piosenka??? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Piosenka L.Janerki - Expo! 09.04.03, 18:07 niestety w Kazie piosenki niet :( ani pod hasłem "Janerka" ani "Wrocław" ani "Wroclaw". Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Piosenka L.Janerki - Expo! 09.04.03, 18:41 szarykot dziękuję bardzo!!! No to kapa...w radiu nie słyszałąm:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Piosenka L.Janerki - Expo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.03, 21:45 ewencja napisała: > szarykot dziękuję bardzo!!! > No to kapa...w radiu nie słyszałąm:-( To zaśpiewam troszke :) Wrocław sie usmiecha,Wrocław trochę drwi... na na na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Piosenka L.Janerki - Expo! IP: *.kask.net.pl 09.04.03, 22:45 > No to kapa...w radiu nie słyszałąm:-( zamów sobie tę piosnkę w radiu RAM-w niedzielne wieczory utwory na życzenie tam są zapodawane. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Piosenka L.Janerki - Expo! 10.04.03, 15:24 kaja hej:) Wiem,. bo słucham RAM-u non-stop:-) Ale wiesz nigdy nie grają jej na antenie wątpuie żeby ją meili, ale to dobry pomysł może w niedzielę uda się go zrealizować:-) RAFIS:-) Chcesz stracić słuch?:P:P:P BO jak ja zacznę śpiewać to kapa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Piosenka L.Janerki - Expo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.03, 15:31 ja mam tę piosenke na płytce - rozdawane były w ramach "pokazywania się". mogę sie podzielić ;) zapytaj - moze w redakcji maja jeszcze jakeiś egzemplarze? Odpowiedz Link Zgłoś
schneeberg Re: Piosenka L.Janerki - Expo! 13.04.03, 19:41 Gość portalu: Kociątko napisał(a): > ja mam tę piosenke na płytce - rozdawane były w ramach "pokazywania się". mogę sie podzielić ;) zapytaj - moze w redakcji maja jeszcze jakeiś egzemplarze? W której redakcji?!!! Wiem, że była płyta promocyjna z tym utworem, ostatnio nawet pojawiła się na Allegro, sam oferowałem 81 zł ale zostałem przelicytowany. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Piosenka L.Janerki - Expo! 13.04.03, 15:49 Kociatko dzieki:)))) A możęsz zgrać tą piosenkę na komputerek i mi w mailu wysłać? (ewencja11@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Piosenka L.Janerki - Expo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.03, 17:45 zaraz wyślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Piosenka L.Janerki - Expo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.03, 17:54 poszło na gazetowy mail, bo wp coś marudziło - bodajze brak użytkownika o takim loginie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Piosenka L.Janerki - Expo! 13.04.03, 19:18 Ta druga cześć nie dizałą, nie gra w niczym:) pierwsza jest ok:) możesz jeszcze raz tą drugą wysłać? :-) Dziekuję jak to odrzucało mój adres? (foczka-ewa@pf.pl) Odpowiedz Link Zgłoś