Gość: will IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.03, 12:40 Niech się wpisują wszyscy wielbiciele naszego kulinarnego mistrza ! Piszcie za co go uwielbiacie ! Robert Makłowicz jest jak piwo Tyskie - wszyscy je lubią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krisqu Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 18:32 Ja go lubie za to ze gdy budze sie w niedziele moge sie przeniesc (za wskazaniami kubkow smakowych) w dowolny rejon Polski, swiata. Poza tym widac ze kuchnia jest dla tego pana czyms szczegolnym i w szczegolny, piekny, poetycki, nie pozbawiony duzej dawki chumoru potrafi opowiadac o "zarelku". TAK DALEJ PANIE ROBERCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Fanklub Roberta Makłowicza 06.04.03, 21:39 Podpisze sie wszykimi konczynami na liscie fanow Makłowicza. to co on tworzy... eh...slinka leci, skrzętnie notuje niektóre przepisy i są genialne! smacznego [nalezy chyba tak powiedziec! ;)))] Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Fanklub Roberta Makłowicza 06.04.03, 21:53 cześć. jestem fanką Roberta Makłowicza, oglądam wszystkie jego programy, czytam jego felietony we Wprost. polecam też książki Jego autorstwa (m.in. "CK Kuchnia"). Robert Makłowicz ma wielki talent kulinarny i "telewizyjny" - świetnie opowiada o potrawach, historii i obyczajach. ma poczucie humorum, więc cóż więcej chcieć? papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.03, 22:02 ja tez sie wpisuje; za caloksztalt - jest po prostu genialny w tym co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:27 Mistrz w swoim fachu naprawde wie co roboi i mówi...jest niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Fanklub Roberta Makłowicza 06.04.03, 22:44 Fajnie opowiada i pichci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: 217.30.134.* 06.04.03, 23:05 Jak tu nie lubić kogoś kto z tak niespotykanym uczuciem wypowiada się o wszystkim co związane dobrym gotowaniem a do tego ma w pamięci wspaniałe tradycje galicyjskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 11:16 Tak jak myslalem Roberta nie da sie nie lubic... Makłowicz na prezydenta ! 100% poparcie społeczeństwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 12:12 Gość portalu: will napisał(a): > Tak jak myslalem Roberta nie da sie nie lubic... > Makłowicz na prezydenta ! 100% poparcie społeczeństwa ! MAKŁOWICZ NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 13:28 Makłowicz to kanciarz,wiem cos o tym bo byłem barmanem i wiem jak szef załatwiał pozytywną opinię o restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 18:40 mniam, mniam !!! Odpowiedz Link Zgłoś