Gość: Hrabinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:55 Witam Szukam doprego ginekologa od spraw operacyjnych - chodzi o usunięcie mięśniaków macicy. Czy ktoś mógłby mi takiego polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: ginekolog - operator IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.01.07, 10:20 Aleksander Trafidło ze szpitala na Hirszfelda. Nie mam niestety kontaktu, ale moja znajoma sie u niego leczyła i bardzo jej pomógł. Także psychicznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabinka Re: ginekolog - operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:46 Na prawdę nikt nie wie, kto we Wrocławiu operuje mięśniaki z dobrym rezultatem. To ważne bo jeszcze nie mam dzieci, a taka operacja w tym przypadku jest ryzykowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: ginekolog - operator IP: *.171.18.1.crowley.pl 16.01.07, 10:06 Mam ten sam problem. Ale polecam dr Lachowskiego, przyjmuje prywatnie w Pulsantisie na Ostrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: ginekolog - operator IP: *.as.kn.pl 23.01.07, 23:40 Mogę polecić pana prof. Karmowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: ginekolog - operator 24.01.07, 11:41 Jestem przed operacja tez, wybieram sie wlasnie do Pana Proresora Karmowskiego. Dzis ide na kolejna wizyte w sprawie szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: ginekolog - operator IP: *.as.kn.pl 24.01.07, 18:32 Dobry wybór, jeśli tylko będzie to w Jego mocy to na pewno Ci pomoże i mam nadzieję, że doczekasz się ślicznego bobasa, czego z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ginekolog - operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 23:18 Mnie operował dr Pochwałowski ginekolog ze szpitala na Dyrekcyjnej. Wprawdzie w moim przypadku to był laparoskopia i usuwanie torbieli jajnika. Ale podobno jego "domeną" jest macica. Podobno doskonały w usuwaniu mięśniaków. Może spróbuj z nim skonsultować swój przypadek. Mnie przekonał do siebie, choć miałąm wiele obaw. To była moja pierwsza operacja i też nie rodziłam dzeici przed. Mam nadzieję, że będę jeszcze je mieć. Jajnik uratowany, wyciął tylko torbiel i nie mam pociachanego brzucha.Rekonwalescencja też krótka, dwa tygodnie po z pełną energią wróciłam do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
secasia Re: ginekolog - operator 26.01.07, 20:40 A jak Cie do siebie przekonal? :) We wszelkiego rodzaju operacjach na macicy dobry jest tez dr Pajak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa635 Re: ginekolog - operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:06 witajcie jeżeli to możliwe bardzo bym prosila o podanie kosztów prywatnej wizyty u profesora Karmowskiego i sposobu zapisania się na wizyte pozdrawiam ewa635@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: ginekolog - operator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.07, 16:44 I oczywiscie wszyscy milcza i nikt nie poda nawet nr telefonu. A spytaj o Fuchsa, to zaraz jego reklama dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: ginekolog - operator IP: *.as.kn.pl 28.02.07, 23:55 Z przyjemnością podam Ci nr tel. do pana prof. Karmowskiego, od 5-ciu lat jestem jego pacjentką i chciałabym zaznaczyć, że jest znakomitym lekarzem – chirurgiem, któremu nie jest obojętne dobro rodziny pacjentki. Jestem osobą bardzo wymagająca i mało kto może mnie zaskoczyć swoją wiedzą (priorytetem dla mnie jest wiedza i dobroć), osobowością i wrażliwością na cierpienie ludzkie. Wymagam dobrej relacji pacjent-lekarz – pan profesor jak do tej pory zdał u mnie egzamin na 5-tkę. Jesteśmy Mu z rodziną bardzo wdzięczni za to, że uratował mi życie. Mój starszy syn po mojej ciężkiej chorobie, z której „wyciągnął’ mnie pan profesor powiedział mi: „Mamusiu, wiesz co?, masz szczęście w nieszczęściu, że trafiłaś do pana prof. Karmowskiego. Rzeczywiście dziecko miało rację... Oto nr tel. do Jego gabinetu oraz adres; ul. Więzienna 21a/2 tel. 784-23-85 Przyjmuje : Środa od godz.16.00 Niestety przepraszam, ale gdzieś mi się zapodziała wizytówka i nie mogę Ci podać nr kom. P. prof. I pozostałych dni w których przyjmuje. Jak tylko ją znajdę to Cię poinformuję. Pozdrawiam - Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: ginekolog - operator 01.03.07, 15:43 Prof. Karmowski przyjmuje oprocz srody jeszcze w piatki. Tel. kom. do rejestracji to 605 854 740. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: ginekolog - operator IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.03.07, 19:12 O, beznadziejna sie odezwala... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenciam Re: ginekolog - operator 16.04.07, 21:31 Ja również polecam dr Piotra Lachowskiego. Jestem wlasnie 3 tygodnie po usunięciu przez niego mięśniakow i ciesze sie ze juz po i ze on operowal bo wszystko poszlo dobrze. Bardzo polecam! rzeczowo rozmawia, wszystko tlumaczy i dobrze operuje. Odpowiedz Link Zgłoś