Dodaj do ulubionych

ginekolog - operator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:55
Witam
Szukam doprego ginekologa od spraw operacyjnych - chodzi o usunięcie
mięśniaków macicy. Czy ktoś mógłby mi takiego polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: ginekolog - operator IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.01.07, 10:20
      Aleksander Trafidło ze szpitala na Hirszfelda. Nie mam niestety kontaktu, ale
      moja znajoma sie u niego leczyła i bardzo jej pomógł. Także psychicznie....
    • Gość: Hrabinka Re: ginekolog - operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:46
      Na prawdę nikt nie wie, kto we Wrocławiu operuje mięśniaki z dobrym rezultatem.
      To ważne bo jeszcze nie mam dzieci, a taka operacja w tym przypadku jest
      ryzykowna
      • Gość: Ninka Re: ginekolog - operator IP: *.171.18.1.crowley.pl 16.01.07, 10:06
        Mam ten sam problem. Ale polecam dr Lachowskiego, przyjmuje prywatnie w
        Pulsantisie na Ostrowskiego.
    • Gość: marysia Re: ginekolog - operator IP: *.as.kn.pl 23.01.07, 23:40
      Mogę polecić pana prof. Karmowskiego.
      • nadzieja74 Re: ginekolog - operator 24.01.07, 11:41
        Jestem przed operacja tez, wybieram sie wlasnie do Pana Proresora Karmowskiego.
        Dzis ide na kolejna wizyte w sprawie szczegolow.
        • Gość: marysia Re: ginekolog - operator IP: *.as.kn.pl 24.01.07, 18:32
          Dobry wybór, jeśli tylko będzie to w Jego mocy to na pewno Ci pomoże i mam
          nadzieję, że doczekasz się ślicznego bobasa, czego z całego serca życzę.
          • Gość: x Re: ginekolog - operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 23:18
            Mnie operował dr Pochwałowski ginekolog ze szpitala na Dyrekcyjnej. Wprawdzie w
            moim przypadku to był laparoskopia i usuwanie torbieli jajnika. Ale podobno
            jego "domeną" jest macica. Podobno doskonały w usuwaniu mięśniaków. Może
            spróbuj z nim skonsultować swój przypadek. Mnie przekonał do siebie, choć
            miałąm wiele obaw. To była moja pierwsza operacja i też nie rodziłam dzeici
            przed. Mam nadzieję, że będę jeszcze je mieć. Jajnik uratowany, wyciął tylko
            torbiel i nie mam pociachanego brzucha.Rekonwalescencja też krótka, dwa
            tygodnie po z pełną energią wróciłam do pracy.
            • secasia Re: ginekolog - operator 26.01.07, 20:40
              A jak Cie do siebie przekonal? :)

We wszelkiego rodzaju operacjach na macicy dobry jest tez dr Pajak
      • Gość: ewa635 Re: ginekolog - operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:06
        witajcie
        jeżeli to możliwe bardzo bym prosila o podanie kosztów prywatnej wizyty u
        profesora Karmowskiego i sposobu zapisania się na wizyte
        pozdrawiam
        ewa635@op.pl
        • Gość: halo Re: ginekolog - operator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.07, 16:44
          I oczywiscie wszyscy milcza i nikt nie poda nawet nr telefonu. A spytaj o
          Fuchsa, to zaraz jego reklama dziala!
          • Gość: marysia Re: ginekolog - operator IP: *.as.kn.pl 28.02.07, 23:55
            Z przyjemnością podam Ci nr tel. do pana prof. Karmowskiego, od 5-ciu lat
            jestem jego pacjentką i chciałabym zaznaczyć, że jest znakomitym lekarzem –
            chirurgiem, któremu nie jest obojętne dobro rodziny pacjentki. Jestem osobą
            bardzo wymagająca i mało kto może mnie zaskoczyć swoją wiedzą (priorytetem dla
            mnie jest wiedza i dobroć), osobowością i wrażliwością na cierpienie ludzkie.
            Wymagam dobrej relacji pacjent-lekarz – pan profesor jak do tej pory zdał u
            mnie egzamin na 5-tkę. Jesteśmy Mu z rodziną bardzo wdzięczni za to, że
            uratował mi życie.
            Mój starszy syn po mojej ciężkiej chorobie, z której „wyciągnął’ mnie pan
            profesor powiedział mi: „Mamusiu, wiesz co?, masz szczęście w nieszczęściu, że
            trafiłaś do pana prof. Karmowskiego. Rzeczywiście dziecko miało rację...

Oto nr tel. do Jego gabinetu oraz adres;

ul. Więzienna 21a/2
            tel. 784-23-85
            Przyjmuje :
            Środa od godz.16.00

Niestety przepraszam, ale gdzieś mi się zapodziała wizytówka i nie mogę Ci
            podać nr kom. P. prof. I pozostałych dni w których przyjmuje. Jak tylko ją
            znajdę to Cię poinformuję.

Pozdrawiam - Marysia
            • nadzieja74 Re: ginekolog - operator 01.03.07, 15:43
              Prof. Karmowski przyjmuje oprocz srody jeszcze w piatki. Tel. kom. do
              rejestracji to 605 854 740. Pozdrawiam:)
              • Gość: Kali Re: ginekolog - operator IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.03.07, 19:12
                O, beznadziejna sie odezwala...
    • marzenciam Re: ginekolog - operator 16.04.07, 21:31
      Ja również polecam dr Piotra Lachowskiego. Jestem wlasnie 3 tygodnie po
      usunięciu przez niego mięśniakow i ciesze sie ze juz po i ze on operowal bo
      wszystko poszlo dobrze. Bardzo polecam! rzeczowo rozmawia, wszystko tlumaczy i
      dobrze operuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka