Dodaj do ulubionych

Bal na dwieście par

14.01.07, 22:57
dobra biba musiała byc ;) niestety Rafał zapomniał mi wysłać zaproszenie ...;(
Obserwuj wątek
    • Gość: C.V. Re: Bal na dwieście par IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 23:22
      Trzeba było się zgłosić do obsługi balu...to bys był tam...
      • pomyslowa Re: Bal na dwieście par 15.01.07, 03:25
        Tak, ja dostalam maila z zaproszeniem do pomocy przy obsłudze ale jakos tak
        ciekawie wyszlo ze miejsca dla chetnych sie skonczyly blyskawicznie...
        • Gość: mirakao Re: Bal na dwieście par IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.07, 09:18
          Licytowano czapkę generalską z filmu Wajdy Post mortem. No właśnie, czy jakiś
          sprytny śledczy dziennikarz GW z historyczną żyłką mógłby sprawdzić, czy to
          prawda, że w Katyniu wcale nie zginął ojciec Wajdy? Czy samo sprawdzanie
          prawdomówności Autorytetu wytrąca pióro z ręki?
    • Gość: wrocławianin Re: Bal na dwieście par IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:47
      byłem. faktycznie bardzo dobry bal na szczytny cel. licytacje były bardzo
      zacięte. i świetna atmosfera. oby tak dalej.
      • Gość: tangerinesaretasty Re: Bal na dwieście par IP: 89.240.146.* 15.01.07, 10:03
        Ja tez mialem zaproszenie. I bilet do mecz Blackpool - Port Vale. Przepraszam
        Rafal.
        • Gość: ere a propos dyskusji na salonach... IP: *.coyote.pl 15.01.07, 10:20
          A czy na tych wrocławskich salonach dyskutowano o SZTUCE??? Intryguje mnie czy
          pod względem klasy i zaawansowania dyskusji salonowych jesteśmy już w Europie,
          czy jeszcze nie...
    • Gość: developer Re: Bal na dwieście par IP: *.akron.net.pl 15.01.07, 10:31
      "...Goście błyskawicznie podbijali ceny fantów do 10 tys. zł. Dopiero powyżej
      tej kwoty przerwy w licytacji były coraz dłuższe. Ali Dadressan, prezes Verity
      Development (firma stawia najdroższy wrocławski apartamentowiec przy ul.
      Rzeźniczej), przebił wszystkich, dając 110 tys. zł za cykl dziesięciu grafik,
      ofiarowanych przez Grażynę i Henryka Horszowskich. Dodatkowo zapłacił 50 tys.
      zł za wrocławską trylogię Marka Krajewskiego, z dedykacją autora..."

Drobnostka, wrzuci się potem w koszt sprzedaży tych apartamentów.
      Niech przyszli lokatorzy wiedzą, że mają swój wkład w tę karetkę. :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka