gospelxy 17.01.07, 19:51 Czy dr Piotr Woytoń prowadził u którejś z koleżanek ciąże ?? Chęteni poznam opinię o doktorze - nie tylko gabinetową ale i szpitalną.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: dr Woytoń - Piotr IP: *.as.kn.pl 17.01.07, 19:57 Moja koleżanka klikanaście lat temu rodziła pod opieką p. dr. była zadowolona, dzidziś też:)). Zresztą chyba nadal chodzi do Niego, przynajmniej tak było jeszcze w ubiegłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: dr Woytoń - Piotr 18.01.07, 13:23 Dr. P. Woytoń prowadził moją ciążę jednakże było to ponad 7 lat temu, był też przy porodzie...ogólnie byłam zadowolona nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukka Re: dr Woytoń - Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:58 prowadził moją pierwszą ciążę 5 lat temu, teraz prowadzi moją drugą ciążę i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Również w szpitalu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gospelxy Re: dr Woytoń - Piotr 20.01.07, 22:36 Dzięki za opinie - to mnie uspokaja. To moja pierwsza ciąża. Chodziłam do Niego przez ostatnie kilka lat. Kilkakrotnie miałam torbiele które się powiększały ale dzięki zaaplikowanym lekom się wchłaniały. Moje koleżanki zrezygnowały z Niego z uwagi na sposób bycia- oschły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukka Re: dr Woytoń - Piotr IP: *.crowley.pl 22.01.07, 10:53 oschły, nie oschły - w szpitalu kontroluje sytuację, a ma to kolosalne znaczenie. poza tym naprawdę wie co robi, zaleca dodatkowe badania jeśli są jakieś wątpliwości. moja pierwsza ciąża była zagrożona, przez 5 m-cy na podtrzymaniu -spędziłam pod jego opieką sporo czasu w szpitalu i byłam bardzo zadowolona. polecam! oczywiście nie pobyt w szpitalu, ale jego opiekę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daj se spokój! Re: dr Woytoń - Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 15:04 Odpowiedz Link Zgłoś