Gość: rekvik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:18 Dobranoc, trzymajcie się mocno i ciepło. Ps. Kleopatryx jesteś piękna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopatryx Re: Dobranoc Bezsenni 07.02.07, 21:20 A skąd wiesz? :) Dobranoc, dobranoc, dzisiaj chyba uda się zasnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekvik Re: Dobranoc Bezsenni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:49 Dobranoc. Niech noc, będzie senna dla was. Ps. Ujrzałem tylko kawałek duszy, ale mogę się mylić. Rekvik Odpowiedz Link Zgłoś
rekvik Re: Dobranoc Bezsenni 17.06.07, 17:35 kleopatryx napisała: > A skąd wiesz? :) a wiem:-) www.lastfm.fr/user/kleopatryx/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekvik Re: kleopatryx IP: *.blt.pl 16.08.07, 00:48 Czy jeszcze odwiedzasz forum? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rekvik Re: kleopatryx 09.09.07, 00:35 Sypnąłem się z tym linkiem, pokazałem piękny wizerunek a ten z „góry” mnie ukarał:-( Moja piękna pani, znikła nie tylko z tego z forum ale również z innych. Mam tylko cichą nadzieje, że praca na swoim nie pochłonęła ja do reszty i ma odrobinę czasu na swoje „roślinki” Kliknij czasami:-) Odpowiedz Link Zgłoś