Dodaj do ulubionych

Do Szanownego Pana Admina!

IP: 10.129.130.* 20.11.01, 00:21
Szanowny Panie!
Wiem, ze jest Pan mlodym czlowiekiem. Wiem rowniez, ze nie pamieta Pan czasow,
kiedy w Polsce rzadzil Wojciech Jaruzelski i jego lancuchowe psy.
Niestety dwanascie lat po "rewolucji" cenzuruje Pan Forum! Glupota tu obecna
jest wynikiem wolnosci slowa, o ktora byc moze walczyli Panscy rodzice. Kto dal
Panu prawo decydowania czy glupie sa posty Andzi, JoJo, Snake'a i im
podobnych, czy "mondre" Roberto i innych pseudointelektualistow?
A moze uzurpuje Pan sobie prawo bycia tutaj "zrodlem madrosci"?
Mimo wszystko pozdrawiam!

Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 00:43
      Drogi kolego, Z "pseudomondrości" i "wysiłków intelektualnych" można się
      pośmiać i ewentualnie jeżeli adwersarza na to stać wydrwić. Natomiast to co
      admin zablokował to klozetowe piśmiennictwo,zwykłe chamstwo, z ubogim
      słownictwem. Koledzy operowali 4 sprośnymi słowami na krzyż. Rozumiem, że gdyby
      wprowadzali nowe słówka nawet o bardzo obelżywej treści to miałoby to jakiś
      sens. Pozdrawiam.
      • Gość: gnom Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 00:51
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Drogi kolego, Z "pseudomondrości" i "wysiłków intelektualnych" można się
        > pośmiać i ewentualnie jeżeli adwersarza na to stać wydrwić. Natomiast to co
        > admin zablokował to klozetowe piśmiennictwo,zwykłe chamstwo, z ubogim
        > słownictwem. Koledzy operowali 4 sprośnymi słowami na krzyż. Rozumiem, że gdyby
        >
        > wprowadzali nowe słówka nawet o bardzo obelżywej treści to miałoby to jakiś
        > sens. Pozdrawiam.

IXUS to jakiś sflustrowany emeryt ! Gada od rzeczy!

• Gość: IXUS Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: 10.129.130.* 20.11.01, 00:56
        Moj Drogi! Inwektywy sluza miedzy innymi do wyrazania emocji. Prosze bardzo:
        jakis zajebany w chory mozg kretyn, ktorego matka dupczyla sie z nazistowskim
        feldfeblem i sowieckim starszyna usunal z Forum wpisy sadomasochistycznych
        bekartow! Dlaczego? Bo niedouczony chuj zapomnial, ze w PRL-u (to taka
        okurwiala kraina w Europie) przez 55 lat rzadzila zadna krwi dzika banda
        czerwonych pomiotow mongolskich hord. Otoz ci ludzie(?) wymyslili w
        syfilitycznym szale, ze wszystko wiedza najlepiej. Podobnie "nasz" red i jego
        owrzodzony kolega admin!
        Jebal Was pies z kulawa noga!
        I co?
        • Gość: gnom Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 00:59
          Gość portalu: IXUS napisał(a):

> Moj Drogi! Inwektywy sluza miedzy innymi do wyrazania emocji. Prosze bardzo:
          > jakis zajebany w chory mozg kretyn, ktorego matka dupczyla sie z nazistowskim
          > feldfeblem i sowieckim starszyna usunal z Forum wpisy sadomasochistycznych
          > bekartow! Dlaczego? Bo niedouczony chuj zapomnial, ze w PRL-u (to taka
          > okurwiala kraina w Europie) przez 55 lat rzadzila zadna krwi dzika banda
          > czerwonych pomiotow mongolskich hord. Otoz ci ludzie(?) wymyslili w
          > syfilitycznym szale, ze wszystko wiedza najlepiej. Podobnie "nasz" red i jego
          > owrzodzony kolega admin!
          > Jebal Was pies z kulawa noga!
          > I co?

Misiek widzę, że z ciebie kozak jest! Ciekawe czy byłbyś taki sam kozak jak
          spotkałbyś np mnie w "realu"? Takich jak ty mały syfku kroimy co dzień na pęczki.
          I więcej szacunku dla Gazety!
          • Gość: bromden Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 01:07
            gnom, musisz przyznac, ze w bluzgach rozlozyl cie na obie lopatki,
            zastanow sie nad wzbogaceniem slownika, a zwlaszcza zwiazkow frazeologicznych
            (nie wspominajac, ze erudycja przerasta cie o glowe), bo stracisz posluch na
            parafii
        • Gość: Janek Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 01:07
          Kolegą moim nazywćać Ciebie już nie chcę. Tobie należałoby wytoczyć proces
          myślenia.
        • Gość: mAbZ Netykiete SE przeczytaj IP: *.unication.se 20.11.01, 13:57
          ...i schowaj slome z powrotem do butów.
    • Gość: gnom Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 00:49
      IXUS weż sznur i powieś się a od adminów GAZETY odpier..l się ! O.K ? czy nam
      to jeszcze raz napisać wielkimi literami ?
      • Gość: bromden Re: Do Szanownego Pana Admina! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 00:53
        > IXUS weż sznur i powieś się a od adminów GAZETY odpier..l się ! O.K ? czy nam

niezle, niezle,
        koniecznie wez udzial w dyskusji o slasku i widzewie
        • Gość: IXUS Do gnoma! IP: 10.129.130.* 20.11.01, 01:08
          Rybko! Takimi jak ty misiek w kawalach dla przedszkolakow podcieral sobie dupe!
          A realem mnie nie strasz wstretny onanisto! Jedyne, co mozesz zrobic to row
          wlasnej mamusi (jesli Cie oczywiscie w dzieciectwie nie oddala do przytulku).
          • Gość: Janek Re: Do SIKSUSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 01:41

> Rybko! Takimi jak ty misiek w kawalach dla przedszkolakow podcieral sobie dupe!
            > A realem mnie nie strasz wstretny onanisto! Jedyne, co mozesz zrobic to row
            > wlasnej mamusi (jesli Cie oczywiscie w dzieciectwie nie oddala do przytulku).

SIkSuS czy jakiś tam inszy Ixtus. Coraz bardziej przypominasz mi wesz na łysinie.
            Wokół pełno blasku ale jednak wesz. Do zobaczenia na procesie myślowym.
          • Gość: gnom Re: Do gnoma! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 01:51

> Rybko! Takimi jak ty misiek w kawalach dla przedszkolakow podcieral sobie dupe!
            > A realem mnie nie strasz wstretny onanisto! Jedyne, co mozesz zrobic to row
            > wlasnej mamusi (jesli Cie oczywiscie w dzieciectwie nie oddala do przytulku).

To co zaszczany pikusiu kiedy chcesz się spotkać w realu. Ustal datę i dokładną
            godzinę pikusiu. A może wymiękasz łajzo?

• Gość: Jojo Re: Do gnoma! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 09:11
              Przecież sam kiedyś pisałeś ,że Jesteś kurduplem. Z kim Ty chcesz się spotykać.
              Poza tym potyczkę słowną przegrałeś z kretesem. Janek też się nie popisał.
              • Gość: Gn0m Re: Do gnoma! IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 13:59
                > Przecież sam kiedyś pisałeś ,że Jesteś kurduplem.

I nie neguje tego. Z tym ze pisalem to ja (Gn0m przez zero pisany), nie zas
                gnom (pisany jak widac). Zreszta spojrz na IP.

Reszta listu nie do mnie, wiec sie nie wypowiadam.
                • Gość: Janek Re: Do gnoma! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 16:47
                  Gość portalu: Gn0m napisał(a):

> > Przecież sam kiedyś pisałeś ,że Jesteś kurduplem.
                  >
                  > I nie neguje tego. Z tym ze pisalem to ja (Gn0m przez zero pisany), nie zas
                  > gnom (pisany jak widac). Zreszta spojrz na IP.
                  >
                  > Reszta listu nie do mnie, wiec sie nie wypowiadam.

A co tu się wypowiadać. Nie dość, ze frustrat do klawiatury się dorwał. To
                  jeszcze go na stare lata fiksacja dopadła. Słuchacz radyjkowy znaczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka