Dodaj do ulubionych

APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN

20.11.01, 10:32
naprawde przeraza mnie to ze nic tu sie nie dziej,...jak byl temat wroclaw
najlepszym miastem to kazdy pisal ze sie z tym zgadza...hej...czy potrafimy
tylko to powiedziec...udowodnijmy sobie ze cos sie w tym miescie dzieje...i ze
chcemy w tym uczestniczyc
pozdrawiam;-)
Obserwuj wątek
    • liljanna Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN 20.11.01, 11:04
      odpowiadam sobie sama na listy...niedobrze, ale chyba lepiej niz pic do lustra;-
      (...mam pytanie czy wiecie gdzie jest jakis sklep filatelistyczny?
      pozdrawiam
      • Gość: Jojo Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 13:29
        W niektórych przypadkach lepiej jest pić do lustra-czy jak tam komu wygodnie.
        • liljanna Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN 23.11.01, 09:55
          czy kolega Jojo nie ma przypadkiem na imie Zbyszek?
      • Gość: wędzonka Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN IP: 156.24.117.* 12.12.01, 10:12
        liljanna napisał(a):

> odpowiadam sobie sama na listy...niedobrze, ale chyba lepiej niz pic do lustra;
        > -
        > (...mam pytanie czy wiecie gdzie jest jakis sklep filatelistyczny?
        > pozdrawiam

Sklep filatelistyczny od zawsze byl na Orzeszkowej, to mala uliczka wiec jesli
        wciaz tam jest to na pewno znajdziesz! :)

Pozdrawiam!
    • Gość: wędzonka Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN IP: 156.24.117.* 12.12.01, 10:14
      liljanna napisał(a):

> naprawde przeraza mnie to ze nic tu sie nie dziej,...jak byl temat wroclaw
      > najlepszym miastem to kazdy pisal ze sie z tym zgadza...hej...czy potrafimy
      > tylko to powiedziec...udowodnijmy sobie ze cos sie w tym miescie dzieje...i ze
      >
      > chcemy w tym uczestniczyc
      > pozdrawiam;-)

Nic sie nie dzieje?
      A moze wybierz sie do kina? :)
      • liljanna Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN 18.12.01, 01:39
        jestes bardzo ironiczna- w kinach bywam czesto w teatrach tez;-)) i wlasnie o
        to mi chodzi, ze komercyjne kino moja doroga nic z kultura wspolnego nie ma
        pozdrawiam
        • Gość: dudek Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN IP: 216.40.243.* 18.12.01, 18:05
          liljanna napisał(a):

> jestes bardzo ironiczna- w kinach bywam czesto w teatrach tez;-)) i wlasnie o
          > to mi chodzi, ze komercyjne kino moja doroga nic z kultura wspolnego nie ma
          > pozdrawiam

Co chcesz od kina? Kino jest O.K
        • Gość: MKK Re: APELUJE do WSZYSTKICH WROCLAWIAN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 01:39
          liljanna napisał(a):

> jestes bardzo ironiczna- w kinach bywam czesto w teatrach tez;-)) i wlasnie o
          > to mi chodzi, ze komercyjne kino moja doroga nic z kultura wspolnego nie ma

podobnie jak wędzonka z kobitką ...
          ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka