hafaza 30.01.07, 12:56 Gdzie we wrocławiu znajde salon kosmetyczny, ktory z swoich usługach bedzie miał depilacje brazylijską tudzież intymną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagnaxx Re: dobry salon kosmetyczny 30.01.07, 13:12 Salon kosmetyczny "ADA' na ul. Rejtana , bardzo miło i profesionalnie polecam ja tam chodze własnie na depilacje brazylijską . Odpowiedz Link Zgłoś
hafaza Re: dobry salon kosmetyczny 30.01.07, 15:41 dzieki bardzo jagna :) juz jakis czas probowalam sie czegos w tym temacie dowiedziec i dopiero ty udzielilas informacji ale skoro juz taka zorientowana jestes to moze wyciagne cos jeszcze np bardzo boli? ile kosztuje i czy to prawda, ze jak włoski odrastają to to w jakiś sposób boli? Bede wdzieczna za dalsze wieści :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaxx Re: dobry salon kosmetyczny 31.01.07, 11:20 No wiec tak ,czy boli , nie ma co sie czarować boli zwłaszcza pierwszy raz, ale potem to juz nie tak bardzo , kosztuje 35 zł ja chodze mniej wiecej raz w miesiącu, jak odrasta nic nie boli , nie to co po maszynce . A i mam nadzieje że nie jestes wstydliwa bo z tym jest tak jak u ginekologa , morze nawet gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś