Dodaj do ulubionych

kamerka na Grunwald

IP: 217.153.70.* 01.02.07, 10:10
Od kilku dni prubuje podejrzec przez kamerke przebudowe pl Grunwaldzkiego,
lecz niestety nie dziala...
Nie wiem czy to problem mojej przegladarki czy raczej faktycznie nie daja juz
obrazu z tej kamerki??
Wiecie cos na ten temat??
Obserwuj wątek
    • Gość: hgfynjr Re: kamerka na Grunwald IP: *.finemedia.pl 01.02.07, 12:45
      U mnie też nie działa.
      Wyłączyli.
      • Gość: gość Re: kamerka na Grunwald IP: *.akron.net.pl 01.02.07, 13:31
        kamerka u mnie też nie działa od dobrych 2 tygodni. Może skończyła się umowa na
        przekaz, bo UPC przewidział, że plac otworzą w grudniu :)
        • Gość: wojtek Re: kamerka na Grunwald IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.07, 21:57
          Fajnie byłoby gdyby ta kamera na stałe tam została. Taki wielki Brat na
          Grunwaldzie, i widać by było czy są korki i ogólnie co się dzieje...
          • Gość: rabuch101 Re: kamerka na Grunwald IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:51
            Miasto mogłoby zafundować kilka takich kamerek na ważnijsze skrzyżowania. Koszt
            nie jest duży. Skoro policja i tak nas podgląda to dajmy dostęp do tego
            wszystkim mieszkańcom. Każdy może być Wielkim Bratem.
            • Gość: artek Re: kamerka na Grunwald IP: 88.156.80.* 02.02.07, 06:51
              > Miasto mogłoby zafundować kilka takich kamerek na ważnijsze skrzyżowania.

aleś wystrzelił ....

www.zdik.wroc.pl/zima/
              zainstalowanych 12 kamer
              • Gość: Neo[EZN] Re: kamerka na Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:12
                I takich kamer powinno być więcej. Często na nie spoglądam - widać ładnie czy
                sa korki na kilku ulicach w centrum i czy warto jechać do pracy tudzież wracać
                do domu ;] Co prawda można słuchać komunikatów radiowych ale często można
                zobaczyć, że nie są prawidłowe bo np. podawany jest stan sprzed godziny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka